Cem Abiyle Köksal abi yıkım ekibine alalım team hoooyyyttttt
Mehmet Bersel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa abi bu tür şeyleri sık sık yapıyor tüfekde ayrı bi karizma olmuş ama
-
Yazık oldu güzelim glad'a
-
ne demişler bir tüfeğin nesi var iki tüfeğin buluşması var
-
Konun tarihi eski olabilir ama hala güncelliğini korumakta olduğunu düşündüm yazdım
-
Defteri kapatmadan önce gidin deneyin kontrol edin. Hiç bir tüfek kusursuz değil ki forumu araştırın neleri göreceksiniz. Bizim E220 kompressor var mesela bana passat , jetta berbat bir araba görünür. Sürekli kulp takacak bir yer bulurum. Mükemmeli bulmak hepsini denemekten geçer bana göre ki burda çoğu kişinin yaptığı odur.
Saygılar
-
Tamam herkes birer kere deneycek öyleyse kimse vuramazsa bana kalsın ama kelime oyununa düşmemek için herkes havalı tüfeklerle atış yapacak
-
100 lira 50 kuruş
-
Hayırlı olsun abi bugbuster boşta durup paslanmasın benim makinanın üstüne takalım
-
Sayın Ufuk Bey..Yukarıdaki yazıların tamamı size ait yazılmış yazılardır....kırmızı renkle işaretlediğim yazınızı okuyanlar karar versin....siz bizim yerimizde olsanız bu cümleye alınmazmıydınız.biz sizden sandalye masa taşıyın veya sunları yapın diye bir taleptede bulunmadık zaten..ne zaman isterseniz gelin diyorsunuz,,insanlar sizin mekanı görmeye istanbul,,kütahya ve ankaradan kilometrelerce yolu katederek gelmeyi göze alıyorlar,zahmet çekeceklerini düşünmüyorlar ,,,siz ise 4 sandalye ve masayı taşımaktan söz ediyorsunuz....Bize açıklama olarak Sadece Durum müsait olmayacak ertelememiz veya iptal etmemiz mümkünmü deseniz yeterliydi..Allah işinizi gücünüzü rast getirsin..
Hafta sonu buralarda havalar güzel olacakmış yaklaşık 200 metrelik atış yeride hazırladım balon kalkışlarıda olacakmış ücretsiz testi kebabı servisimizde olur. Osman abi senin için oturma grubuda taşırız atış yerine
-
Bir tanede ben toplayayım diyorum yavaş yavaş kışın işim olmaz toplar bahara binerim
-
Ben gelemeyeceğim şimdiden size tebrikler fıtıkla işimiz iyi gitmiyor muayene var yarın bu hafta ameliyat olursa işimiz çok zor ama bayramda herkesi kapadokya atıcılık buluşmasına bekliyorum.
-
Terörüst diye vururlar ellaam hiç güven olmaz jandarmaya
-
Gerisini Köksal abiye bırakıyorum yazması zor oluyo bu aletten
-
Selamın aleyküm... Bugün de her zamanki gibi kaliteli bir ekiple güzel bir buluşma yaşadık... Ve ilk kez (buluşmalara katıldığımdan beri en azından) bir sürü böceğin arasında nihayet bir çiçek de gördük... Dce0se'nin kız arkadaşı da (Mustafa tanıştırma nezaketini göstermediğinden ismini öğrenemedim, kusura bakmasın) buluşmamızı şereflendirdi ve Mustafa kusura bakma ama yengeden öğreneceğin çok şey var Ben bugün silahsızdım, bu sayede bolca sohbet etme imkanı buldum arkadaşlarla... Buluşmamıza ilk kez katılan Bersel'de farklı bir renk kattı, ona da buradan teşekkür ederim, bu arada AT44 WX10 LW'sini de çok beğendim...
Bu buluşmada detaylarını önceki mesajlarda verdiğimiz GMBY vs Fender kapışması da çok keyifliydi... Tabii GMBY elindeki AirArms S410 Xtra FAC ile zorlanmadan kazandı... Birde satmayı düşünüyordu, geriii :e
Gözlerimiz Rıfat abiyi ve Bülent'i aradı, savunmalarını Pazartesi saat 1700'e kadar Kızılay meydanından geçen herhangi birine vermelidirler, aksi halde haklarında cezai işlem uygulanacaktır
Sevgiler,
Herkes çok iyi gerçekten Ankara Team daki böyle bir şey beklemiyordum. Ama bugün galiba yine benden dolayı muhabbet ediyordu gittiğim her yeri cıvıtırımda Herkese bir nick takmak gerekirse Osman Abi babamız yönlendiriyor, yardım ediyor, sağolsun. Ama sucuk mangal sözü var
-
I Ankara Team . Her türlü tüfeği denedim hatta en uzun Gladı bileee ekim ayında tam olarak açıyoruz buluşmaları targetleri hazırlayım
-
Bende yeni yasaya uygun walther cp99 war kitap gibi ithal tabancalardan almaya başlayın. Fırat Magnum diye bi tabanca war çakma f92 gibi bişeyde anlamı nedir ki kurusıkının artık 2 ay önce yasa çıktı yakında havalılar ve oyuncak her tüfek için geçerli olacakmış taşımak adresten farklı bir yerde bulundurmak yakalatmak göstermek vs. herşeyi yasak sürekli para cezasından sonra hapise kadar gidiyor turuncu çizgili bile olsa
-
Batıkentten almak isteyen olursa gelirim yakıta ortak olunur "Crow" beyin dikkatine. Ya bi sorum olacak yeri değilde post kasmamak için bir mesajda halledeyim dedim. Şimdi yurtdışından gelmiş bir tüfek var diyelim faturası ingilizce onu Türkiyede kullanabilir miyiz? Mesela aştiden gelicez diyelim o geçirilirken herhangi bir sorun olmaz değil mi?
-
Aranızda kulelide okuyan olduysa bu hatsanın üretimlerinin hammerli diye bilinen tüfeklerin kopyası olduğunu anlardınız pnömatik tabancalarıyla ünlüdür ve tüm kule ekibinin kesin defterlerinde stickerleri bulunur sanıyorum patentini satın aldı hatsan onun adına üretiyordur. üstatlarımızın bunları hatırlaması lazım ya hammerli - antschütz
-
Walla ben 2 buluşmadır Ankara'dayım yeni eve taşındık felan bayağı bi zorluk çekiyoruz. Bu batıkent tarafından hiç giden yok mu ya ben otobüslerle yer bulamıyorum arabayla hiç bulamam T12 hayalimiz var ama durumlar karışıp duruyor ama At44war şu lothar waltherden emektar tüfek yok diye almıyorsanız söyleyin (şaka) yani imzada tüfek felan kalmadı yazıyor vardır bir iki parça pcp