Cem abi duy sesimi ben eryamandayım 5. etapta walla buraları hiç bilmiyorumm bide tam olarak neresi ora abi?
Mehmet Bersel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
x20 den kolay sökülen bi tüfek yok. Zamanla tüfeği tutan kundak vidaları duman oluyor. Ts10 dışında o tüfekte isabetli bi pellet seçememiştim biri aşağı gidiyor biri yukarı gücü belli değildi fakat ts10 da gayet istikrarlı
-
Abi zaten tüfeği kundağıyla beraber değiştirmiyor sadece mekanizma kısmıyla namlusunu
-
Abi yayı o kadarda kuvvetli değil ben ucuna bi parça plastik eklemiştim biraz daha kuvvetlensin diye tek kişi kolaylıkla sökebilir. Eğer konuşmasını bilirseniz hep söylediğim gibi Vursan servisindeki Ümit bey her türlü yardımcı oluyor tüfek 3 günde gitti geldi yapamadıkları arızalarında sıfırlanacağını garanti ediyor kendisi. Ellerinde piston yayı bulunmuyormuş istemişler ama gelmemiş herhangi bir arızada faturasını koyup gönderin ellerinde yüklü miktarda tüfek varmış yapamadığını değiştiriyormuş. 3 ay öncesine kadar tek stoeger tüfek tamire gönderen benmişim herkes arayıp parça istiyor diyor. Gönderin değiştirsinler uğraşmanın mantığı yok.
-
bu nasıl atış böyle açık büfe gibi tepsiden götür malları ben gelmiyom baba ya
-
Ankara team'ın yeni üyesi Sayın; M. Bersel ÇELİK arkayı hazırlayın yeni üye gaydı yapacaaam'ı sadece başkan diyebilir
-
Ümit bey var serviste herhangi birşey olduğunda direk tüfeği gönderin sadece kargo parasını ödüyorsunuz benim yay kırılmıştı ve stoeger yazısı gitmişti sıfırladılar. Bu ön yargı neden oldu anlamıyorum ama kesinlikle stoegerde bi sorun yaşamazsınız yedek parça veya serviste. Sorun olduğunda tüfeğin dipçiğe sorunu yazın altına cep telefonunuzu yazın eline geçtiğinde ve gönderirken arıyor
-
Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan doğru seçim
-
işte resim geldii
[url=http://img148.imageshack.us/i/90067295.jpg/][img=http://img148.imageshack.us/img148/211/90067295.th.jpg]
fxten başka bi firma yapsa yapsa bunu yapar
-
Git iki yerdende 4 kutu al fiyatları karşılaştır + kargo parasıda dahil
Alıntıcakma fx olmasın
çok kötü fena diyecek laf yok aslında çakmalar piyasada mevcut ve ben kullanıyorum 1 saat sonra resimleri yayınlarım saygılar.
-
Yatagundan alıyorum ben 6,70 tanesi eğer çok alırsanız sürekli fiyat düşüyor saygılar ama tek sorun şu pakedi açarken adamın canı sıkılıyor tam bi kasap mücadelesi veriyorsunuz pellet kutularını 2 kattı havalı naylonla sarıyorlar sıkıca onun üstünü full bant yine sıkıca sarsıntı olmasın diye galiba onuda yuvarlak sert bi mukavvanın içine yerleştiriyorlar bide onu bantlayıp paketliyorlar arkadaşın dediği gibi 8 tl ise kutusu yatagundan max 6 tl kargo parasına 4 kutu alsanız el elde baş baştasınız + kapıya kadar hizmet
-
Güzelim glad jumanji filmindeki avcının tüfeğine dönmüş ya bi ozona batır çek abi
-
Abi tüfeğe aşık mı oldun sanki yıllanmış aşkını döker gibi yazmışın valla helal olsun glad a Kadir abiyi kaybettik zaten ne zaman arasam motor üstünde arazi geziyor
-
Alıntı
Yani bir geçerliliği yok...Sevgiler,
%100 var Açıklayayım örnek olarak 7,62 Namıdiyer 308 Win
1957 senesinde kullanıma NATO bünyesinde girmiştir
*Nato daki mermilerle bizdeki ve herhangi bir nato üyesi ülkelerdekiler farklıdır.
*Fişek yatak çapları aynıdır Fakat uzunluklar farklıdır Nato .013" uzundur.
*Kovan basınçları askeri 50,000 psi/ Nato 89,000 psi
sorun MKE de kesinlikle değil NATO mermilerinin arkasında (+) yuvarlak içinde artı bulunur ve sandıklarında. Herkes MKE mermileri tutukluluk yapıyor der acaba bundan dolayı olmasın?
bu 2800 m havasürtünmesinin olmadığı ve yerçekimi ivmesinin g=10 olarak alındığı ortamda belki olabilir ama yarım saattir basit atışlardan hesaplıyorum max 900 - 1000 mt oluyor
-
Cahit abi Colt bendekinin markası pas çözücü var bide tüfek yağı sprey tavsiyem onlar ben her atıştan sonra yağlardım. Ben atış yapacak arazi aramıyorum ilçede oturduğumuz için balkona yatıyorum halıyı serip 75 m mesafeli yere çanakları diziyorum itina ile bum atış bittikten sonra hemen yağla koy kılıfa
-
Aramıza hoş geldiniz Recep İvedikteki gibi hastaneyi aşağı alırız walla abicim
-
Kargo firmasının ismini yazmanız gerekir bence görsünler nasıl müşteri kaybediliyor. Eğer ki Kadir abi gibi yapmış olsaydınız bana tüfeği sizin gönderdiğiniz gibide göndermedi o direk kılıfa koymuş vermiş kargoya ama kağıt imzalatmış bide sigortalatmış üstünde toz bile yoktu zaten. 2 kat pahalıya gider ama sigortalatın derhal paranızı tüfek fatura değerinden vereceklerdir. Ama aslında yasak taşıması herhangi bir silah vs.
-
Ben Falcon'a ve X20 ye yapmıştım Plastik pet şişe içine sert strofor ve izocam sırayla dizdim. sanırım 4 adet strafor arasına 3 adet izocam. izocamların arası hafif boşlukluydu ama ses yoktu
AlıntıArkadaşlar bende ilker beyin yaptığının aynısı yaptım ve ucuna plastik su şişesinin gireceği kadar bant sardım. Bir tane küçük boy su şişesinin arka kısmını kestim. Bu kestiğim yeri 4-5 kat siyah bantla kapattım. daha sonra şişeyi kompe siyah bantla bantladım. istediğim zaman borunun ucuna takıyorum ve inanın sesi yüzde 90 na kadar kesti. Sadece mekanik vurma sesi geliyor. Bir flimde görmüştüm de....
Sanırım film Tetikçiydi Orda filmin başlarında Barret M107 .50 cal. ile atış yapıyor kuru kovan attığı nasıl belli yarı otomatik tüfek kendini tekrar kuracak yeterli basıncı namludan çekirdek geçmediği için sağlayamıyor kendisi kuruyor
-
Türkiyeye uygun fiyata gelirse şahsen ben alırım ama 4,5 mm tutulur gibi geliyor. Murat abi senin koleksiyona katılacak bi tüfek kanımca
-
Tüfek direk optima serisi diye geçiyor Mod80 benzeri 4,5 - 5,5 - 6,35 şeklinde seçenekleri var. Hatsan üretiyor bunlarıda galiba bi yerdede ithal ediyor Çin den diye duymuştum fabrika verileri pcp gücünde olduğunu söylüyor