Yük beygiri ayarlarız abi canın saolsun ya
Mehmet Bersel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Japonla yapıştırmayı deneyin bende hiç bi sorun olmadı ben kendi gönderdiği çift ayakla atış yapmıştım 3 ay boyunca. Kendi gönderdiği stoperde gerçekten güzel iyice vidaladıktan sonra sorun ortadan kalkıyor. Birazda ucuz etin yahnisi hesabı 200 liraya kılıf + tüfek + 3-9x44 dürbün + yağ hesaba göre beklentiniz olmalı ama gerçekten yeni başlayan herkese şiddetle tavsiye ediyorum tüfek konusunda uzman oluyorsunuz
-
-
Fender ben nevşehirde olmayacağım ama gelirsen ve göremeye uğrarsan sana at turu beleş ama sadece sana yanındakilerden alırlar
-
18 temmuz benim doğum günüm bende ordayımmm benide alırsınız heralde demii şişeler benden ama daha kalitelisi var testiden dayanırız biz... Alttan kaya damda kurma
-
Durmak yok Yola devam abi
-
Satmayı düşünüyor musunuz bunlardan yapıp?
-
peki hocam ben yinede aldığım yerle bir görüşiyim kaliteli bir mağza çünkü ilgilenirler diye düşünüyorum olmaz derlerse dediğinizi yaparım
Mağaza kaliteli olabilir ama çalışanı kaliteli değilmiş Bence direk hatsana gönderin onlar en iyi şekilde yapıp gönderirler. Saygılar
-
Kadir abi görmeden konuyu silelim
-
Ben sonuca vardım. Yatagundan geçen gün 1 kutu pellet geldi gamo promagnum 4,5mm. Paketleme öyle güzel ki poşet zarfa konmuş baloncuklu naylonla 3 4 kat sarılmış bir iki tane ezik bile yok. Bende stoeger x20 var tam oturuyor pelletler hiç küçük büyük çıkanı görmedim ama çapaklı pelletler
-
-
Kadir abi ben senin adına düzenlediydim faturanın arkasını sende ilker abiye göre ayar çekseydin bizim bi 100 başı jandarma var yukarı katta babamın oğlu olsa faturasız yada herhangi bir şekilde 250 metre çapında herhangi bir insan yada mal mülk varken bi atış yaparken görüyüm alır getiririm yanımda karakola kadar tehlike teşkil ediyor diye tutanağıda tutar savcıya çıkartırım yapar doğru olanda bu fatura kişi adına düzenlenmelidir silahı kullanan kişidede bulunmalıdır
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
-
-
Benim bildiğim momentum kütle x hız sürtünmeyide katarsak Yapılan iş = f.x buda 1/2mv2 eşit olacağından hızla kütle arasında birbirine en yakın değerleri elde etmemiz gerekiyor yani işe türevlerini alırsak kapalı fonksiyon olacağından -Fx/Fy bunu kinetik enerji denkleminde -Fv/Fm şeklinde vs. vs. ama asıl enerjinin oluşması için 1. dereceden önemli olan hız ve kütle
-
-
Güzel Türkçe'miz ne oldu...
Sizlere ömür
-
Hayırlı olsun isabetli atışlar
-
Keklemiyon demi abi?
-
Kılıfınıda veriyorlarsa görüşelim