Bilmiyorumda ben pelet kelimesini kabullenemem "saçma" en iyisi neden derseniz Türkçe. Ne alaka diğerleri Türkçe değil mi derseniz pelet hariç herşeye razıyım. Saygılarımla
Mehmet Bersel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geçmiş olsun mustafa abi ton balığı ve yeşil soğanlı sirkeli salatayıda deneyin derim
-İyi günler abi Pelet var mı?
-Gözlüğünle borun var mı yavrum takım olarak daha ucuz
-Nasıl anlamadım
-Kafanada naylon veriyim mi yavrum hani saçın ıslanmasın diye
-Pardon 5,5 mm pelet bu namluya sürülenler varya abi
-Vay aslanım benim vay koçum sen şimdi bunları al 20 lira versen tamam. Hemen köşede bizim büfeden abi pelet lazım namluya sürecem de selamımı söle sana kutu bi meyveli karşık atsın paşam. Lean nasıl hızlı gençliksiniz sizi gidiler
-
Hatsan böyle kendi tüfeklerini karşı ödemeli kabul etmediler. Karşı ödemeli gönderin dediler sonra kabul etmediler ama bana yenisi geldi ikiside bendeydi düşünsenize zorla mı tüfek iade edecez İki tüfeğinde faturası bendeydi sonra ben ödedimde geri gönderdim
-
İnce mehmetle aynı bi farkı yok yapılarında. zaten çok yumuşak gibi bu saçmalar ezik kutunun çoğu jet markasında 100 tane var kutuda 1 ytl kutusu İnce mehmet 1,5 Örnek 2 lira. İnce mehmet aldımda satan kişi piyasanın en iyi mermisi dedi. Cidden öyle grupman için birinciliğiniz garanti ama sondan
-
Alıntı
insan hiç attan inip eşeğe biner mi?
+1000
-
100.000 derken 100.000 adet tüfek mi? İnşallah o günleride görürüz düşünsenize 100.000 adet üretilmiş türk malı yatagun her hobicinin evinde bir adet mevcut olur heycanlandım
-
Sanırım iç pazar gibi değil satış alanı yurt dışı için düşünülüyor galiba bu paralara. Eğer 3500 ytl den satılırsa türkiyede en fazla 20 tane alacak kişi çıkar ama 1000 - 1500 den satılırsa daha fazla satılır. Şimdi belki karşı çıkanlar olabilir kaliteli ürün olacak prestij yapacak şekilde olacak diye tamam olabilir ama bence prestij hobicilere kaliteli ve ucuz hizmetle gerçekleşmeli diye düşünüyorum.
Tabi gönül ister ki zengin bir ülkede olsak herkesin gelir düzeyi yüksek olsa 10.000 de verelim. Ama sanırım daha 17 yaşımda olmama rağmen ben bile anladım ki bu ülke bir türlü toplayamadı kendini. Devletten de beklemekten fayda yok alım gücünü artırmanın, en iyisi biz ucuzlatalım Saygılarla
-
Fiyatlarıda uygun olursa çok iyi olur sonuçta öğrenciler de var aramızda başarılar diliyorum
-
:)) konu modifiyeyle başladı teneke testiyle devam ediyor ben bu forumu çok seviyom
kardeş bende arkadaşlara katılıyorum sen para biriktir kral magnum al yada imzandaki tüfeği
-
Velii izin belgesi nasıl oluyor bide onu gönderirseniz çok memnun olurum. Herşeyi hazırladım fakat izin belgesini nasıl yapacağımı anlamadım
-
Hayırlı olsun abi güle güle kullan Biraz daha bilgi sahibi olursam bende almayı düşünüyorum.
-
Çok kötü fena hoşuma kaymadı
-
Neymiş dayı bu tüfek ya bi tanıtım yapsak bilen yok mu
-
Arkadaşlar aldığım internet sitesi tekrar benimle bağlantıya geçti yeni tüfeği dün gece ups ile hızlı gönderi şeklinde gönderdi çok teşekkür ediyorum firmaya.
-
Teşekkürler arkadaşlar. Servisi aradım orasıda fabrikaya gönderecekmiş.
-
Arkadaşlar sanırım benimkinde bi problem vardı dün almıştım bu tüfeği dürbünü gayet kaliteli ve atışıda gayet güzel fakat ikincide bozuldu tüfek servise gönderdik...
-
Arkadaşlar dün elime ulaşan walther falcon modelini test ederken bi sorun yaşadık. İlk kurmada atışı çok iyiydi yerimden oynattı tepmesi fakat ikinciyi kurarken yarısına geldiğinde sanki yarım piston hava patlaması gibi bi ses geldi daha sonra kuramadık tüfeği aldığım siteyi aradım gönderin servise dedi bizde gönderdik ama ne sorunu vardır sizce. Şimdiden teşekkürler.