geçen hafta yayı kırılan stoeger x 20 yi servise göndermiştim .silahın kırılan ve üç parça olan yayını da yollamışlar. dün servisten gelen silahla bugün atışa gittim. daha ilk kurmada silahın kundağa tam monte edilmediği belli oluyordu.bayağı bir oynama vardı. 200 civarında pellet attım silah tamamen hurda oldu sanki. akşam eve geldim bütün vidaları düşmek üzere biraz sıkıyım dedim ama tüm vidalar yalama döndükçe dönüyor. tetik korkuluğundaki vida nerdeyse düşecek. sallanıyor. bir türlü tutmadı yerinde bende daha kalın bi vida taktım . ama oda tam olmadı ama neyse. tam bir haftadır tüfek serviste bi silahı tamir etmek bu kadar mı zor . yada bu işten sorumlu insanlar bu kadar mı yapıyolar . madem bu kadar yapıyolar hiç yapmasınlar. çok acayip sinirlerim bozuldu . attım silahı duruyor. kullanırmıyım bilmiyorum. çünkü bidaha böyle olursa sanırım sonu sobada odun olmak olacak.
Üzüldüm doğrusu.Canını sıkma bence,her zaman söylüyorum ya Weigrauch ya Diana.Tofaş alırsan katlanacaksın bence çünkü bile bile lades.