Doğru olan nedir?
Hedefi nasıl en iyi vuruyorsan doğru olan odur..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Doğru olan nedir?
Hedefi nasıl en iyi vuruyorsan doğru olan odur..
Teşekkürler,oldukça mantıklı doğrusu ;düşünememiştim..
Yukarda 1 kelimeyi yanlış yazdım,düzenle butonu çıkmıyor
ama en sağlıklısı 350 gramdır.
Gerçekten güzel konu;zıpkınlarda hep biliriz tetik ağırlığını çünkü
sualtında tetik ne kadar hassas ise isabet de doğru orantılıdır bu
eminim silah için de geçerli yalnız brişey aklıma takıldı. 350 gr neye
göre bulunmuş bir rakam Mustafa abi bilgilendirirsen sevinirim..
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Green Laser'den 100 lümen gücünde olan bende var ve oldukça iyi.şöyleki;Gemlik -Kumla'dan tam körfezin karşısına tuttuğumda Gemsas tarafında askeri hara'ya kadar aydınlatıyor ve nokta halinde.Bursa'dan bir arkadaşımda 300 lümen olanından var,Armutludan yaktığı zaman tam karşı sahilde Burgaz'dan babası görebiliyormuş,cep tel.ile şahit oldum.Bilgilerinize..
Hayırlı olsun güle güle kullanın.İşçiliği vs hakikaten güzel silah.
Bu pelletleri nereden temin ettiniz?
Bir arkadaşım baya bir zaman önce yurtdışından getirtmiş,elinde fazla miktar vardı.Hatta kutu içinde değil naylon poşetteydi.Demesine göre 1000 adetti poşet miktarı.Üzerinde ne marka ne grain vardı öyle aldım.Bana E-Bay den getirttiğini söylemişti.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
ağırlık 30 grain,bırakın 460 magnumu bunu atacak hiç bir yaylı tüfek yok malesef
Ben bayaa attım ama yazdığım gibi yayda deforme yapıyor zamanla.Ancak kısa mesafede 460 magnum ile oldukça başarılı sonuçlar aldım,genede atsa bile sana katılıyorum oldukça ağır kalıyor.
Elinize sağlık,güzel atış olmuş.Ben mermi çekirdeği gibi pellet kullanıyorum,şu anda peletler evde yarın resmini koyarım,çok ta memnunum ancak kaç grain bilmiyorum ama oldukça ağırlar
Forumda her türlü sorunuz ve hatta aklınıza gelmeyen soramadıklarınızın da fazlası ile ( hatta en ufak ayrıntısına kadar) açıklaması var,okuyunuz cevabı bulacaksınız.
Saygılar...
Hayırlı olsun ,Güle güle kullanın.
ilginç bir yanıt.spekülasyon yapmaya müsait.
Size tam olarak katılıyorum ,nasıl işlerine gelirse cevap öyle yani. AB işi gibi anlaşılan...
daha öğrenmemiz gereken baya birşeyler varmış .
Tabii ki,öğrenmenin sonu yoktur.Keşke sizin gibi herkes bunu idrak edebilse...
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Ben de Mac kullanıyorum,browser olarak mozilla ;bir problem olmuyor yalnız internet ayarlarında ''Apple Talk'' etkin hale getirirseniz sanırım daha iyi olur.
Şimdi görünüyor,az önce birkaç kez forumdan çıkıp girmeme rağmen görünmüyordu şimdi tamam.
Mustafa bey değerli bilgilerinize teşekkürler,konu taşınmış oraya cevap yazamadım,birşeyde fiat farkı varsa zaten mutlaka hakediyordur.