Mustafa Bey Mach grade namlunun standart lw ye göre farklı olması işçilik kalitesi mutlaka farklıdır da bundan hariç; kullanılan malzeme (metali) ya da acaba yiv-set hassasiyetimidir,bilgilendirirseniz sevinirim.
frog tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
-
Hayırlı olsun,güle güle kullanın...
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı,uğurlu olsun güle güle kullanın..
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın....
-
problem olmayan probleme gelince????
-
Hayırlı olsun,güle güle kullanın,iyi şeçim;iyi karar.
-
Rainman ,dostum güle güle kullan çok sevindim..
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
bu mal yediği kadarda çıkartır
Son derece kötü bir tabir,kusura bakmayın...
-
Güle güle kullanın ,iyi bir seçim.Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın,işçilik ve tüp hacmi bakımından 10 numara tüfek..
-
alkol butun kotuluklerin anasıdır ama ana gibi de yar olmaz bea
-
Bilgi için teşekkürler;ancak çinekop ve lüfer mevsiminde cola mı içicez???
-
hangisi en iyisinden ziyade hangisi bana yarar diye düşünmek lazım.
-sıkça araziye çıkıyorsanız yüksek hacimli olarak fx glad
-gerçek tüfeğe benzesin ama arada bir atış düşünüyorsanız hw100 , t 12 ve aa modelleri.
-aşırı derece hız ve tahrip duyguları ağır basıyorsa eva ve modelleri
-ülkemde bu spora girecem ve birinci olacaksanız daystate ve styerEvet,bir konu bu kadar sade ve aynı zamanda açık ve net açıklanabilir/anlatılabilir .
(Bir de bu arada ne zamandır yazıcam yazamadım imzanızda Halatsan yazıyor,Hatsan mı olacaktı??Eğer öyleyse düzeltirsen sevinirim,imla hatası görünce hep gözüme takılıyor,çok kötü bir huy yav...)
-
470 dahada artistik görünüyor ve 460 tan az daha güçlü.
-
güvenlik için av tüfeği bulundurmak çok pratik bir çözüm olsada birçok ateşli silah içinde yakın mesafede en etkili silah olması ve ölümün kaçınılmaz olması sebebiyle kendini savunan içinde tehlikelidir. öldürmek kolay sonuçları çok ağırdır.
-
Çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim..
-
ahşap dipcik güzel hoş harika görüntü ama gel gelelim kendim için konuşuyorum kereste taşımak gibi
Yemek yerken kullandığımız Metal çatal-bıçak ta tırmık ve testere gibi;plastiğini kullanalım. (kimse alınmasın,kendim için kullanıyorum)