Eğer söylediğin gibiyse endişelenecek birşey yok,sağolasın ama dayanamayacam yeni başlık altında soracam bu soruyu,saygılar
alexfethiye tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet dürbünle denersen namlunun yamuk olup olmadığını hemen anlarsın.iyi fikir ...Saygılar...
-
Keçeler neredeyse bütün av bayilerinde var eminim havalı tüfek satan heryerde bulursunuz.hatsan bu tüfekte 27mm sert plastik keçe kullanıyor beyaz olandan.
yayı takması çok basit,tüfeği sökmesi takması gerçekten çok kolay.Dediğim gibi ilk defa sökecekseniz sadece tetik gurubu sizi biraz uğraştırır hepsi o,onuda en fazla birkaç saatte çözersiniz (bende öyle oldu ) olmaz diye bişey yok...
bakınız birkaç gün içinde 95 sas ı tekrar sökecem ve fotolarını burada yayınlayacam saygılar
-
Büyük ihtimalle namlu yamuk diye düşünüyorum.Kardeşim gönder fabrikaya hallederler sıkma canını...
-
Bugün benide çok şaşırttı expander,hemde şekli şemali bozuk olandan.sas 95 4.5 le 70m şişe atışları yapıyordum bugün.İnanamadım,pro hunter ve magnumun vurduğu noktaları aynen vuruyor daha ilginci sinir olduğum bir uludağ gazoz şişesi vardı kalınmı kalın bi türlü kıramadım,bi expander sürdüm namluya oda ne paramparça
Siğzlere sormak istediğim bir konu var ayriyetten,bugün sabun testi yaptım,greslemeden sonra performans ne kadar artmış diye (malum krono yok ) bildiğimiz beyaz sabun kullandım ıslak biraz,ilginç olan magnum ts10 ve hunter pelletlerin girdiği yer daha geniş çıktığı yer merminin genişliği kadar daracık tam tersi olması gerekmez mi ? Ayrıca üzerine yivset oturmuş yani namludan geçmiş bir pelletin nasıl göründüğünü bilirsiniz, işte aynen o izler sabun içinde pelletin geçtiği yerde de vardı,yani pellet sabunun içinden dönerek değil düz bir şekilde geçmiş...Bİr anormallik söz konusu değil mi sizce ? Kafamı çok karıştırdı bu olay...Saygılar...
-
Bende birkaç saat önce yeşil gresi attım ve topladım tekrardan,keçeyide değiştirdim tabii.Şöyle 10 atışlık bir deneme yaptım,amanın güç baya bi artmış,delemediği kalın saçları deldi,
İsabetliliğine diyecek yok gayet başarılı 100m den fazlasını yapacağına eminim,şöyle rüzgarsız bir hava bekliyorum 110-120m denemelerim için
Bak tüfeğin en sevdiği pellet gamo pro hunter..500 tanesi 6.5 tl,heryerde var,
Tepme konusuda çok şaşırtıcı gerçekten tüfek tepmiyor.hedefin dağıldığını dürbünden izleyebilmek süper bir olay.amaaaa dürbün tepmeyi mutlaka hisseder,eğer tek parça ayak kullanmıyorsan 200-250 atışta bir ayarı kaçacaktır...saygılar...
-
bu olayı deneylerle çözdüm.100mt atışlarında namluya zor giren ve rahat giren (magnum ve hunter )pelletler aynı noktaları vuruyorlar.yani namluya biraz tatlı sıkı giren daha isabetli yada namluya cuk diye oturan daha isabetsiz diye bir olay sözkonusu değil.mod 95 sas 4.5 ve mod 90 5.5 de denedim,ohhh merakımı giderdim
-
Tühh,daha 20 dakika önce topladım tüfeği keşke foto çekseydim ve şu kola kutusu işini deneseydim.Bu kola kutusu iyi fikir ama silindirin iç yizeyini çizmesin ? bilgi için tşk
Tüfeği sökmek isteyen kardeşim,O kadar abartılacak bir durum yok çok basit bir olay.ilk defa sökeceğinden tetik gurubu seni biraz zorlayabilir ilk seferde beni de zorlamıştı ama acele etmez yavaş yavaş yaparsan üstesinden geleceğinden eminim..
dediğim gibi 20 dakika önce toparladımmod 95 sas ı,yeşil gress uyguladım ve keçesini değiştirdim.fabrika keçeyi silindire koyarken hep çapaklara kestiriyor. bir kaç gün içerisinde tekrar sökecem mutlaka keçeyi kontro için az sabrederseniz bütün fotolarını buraya yollarım,bide yeni bir keçe buldum mod 95 sas a uyuyor fakat bu daha yumuşak bi keçe hatsanınkine göre birde onu denemek istiyorum,uzun lafın kısası foto isteyen kardeşlerime 2-3 gün içerisinde foto atıcam.saygılar....
-
Tüfeği geri toplamadan önce silindirde bulunan iki büyük deliğin (adını bilmiyorum ) silindir iç yüzünde kalan kısmında çapaklar var bu çapakları temizlemesseniz pistonu içeri alırken keçeyi kesebilir...ki kesiyor
Açıklama biraz zor oldu ama...saygılar
-
Tufanow,Yeşil gresle arası nasıl 95 sas ın ? Bende bu akşam söktüm keçe aynı seninki gibi olmuş yanımda vardı değiştirdim fakat bu yeşil gress olayını bi sorayım dedim.malum benim patriot sevmemişti zararlı çıktık.Yeşil gressten sonra her atışta namluda duman gözlüyormusun ?
-
haklısın
Benimki hastalık seviyesinde artık,atış yapmadığım günler rahat uyuyamıyorum desem yeridir.
Glad aslında en iyi seçim olur ama glad alabilmem için Turizm sezonunun açılmasını beklemem lazım,mayıs sonu gibi anca alırım,ama şunun şurasında ne kaldıki mayıs sonuna az sabretsem de olur hani...saygılar...
-
-
olmayacak böyle Muratcım.Az kaldı pcp ye geçip kurtulacam
-
Bende opet den aldım koca kutu 4ytl
yay için olan Tar ı mutlaka denemek istiyorum ,zira hergün 250,500 pellet harcamaktan hatsan yaylar fazla dayanmaz oldu,zırt pırt yay değiştir bihal oldum,Murat yokmu bi yay tavsiyen Türkiye de bulabileceğimiz ama Hatsan yaylardan daha iyi ? saygılar...
-
İlk alan ben olurum Mustafa abi.saygılar ...
-
Birkez daha tebrik ediyorum,Hatsan garanti olayını mükemmel ifade etmişsiniz,üzerine söyleyecek söz bulamıyorum,saygılar...
-
Mustafa Bey elinize sağlık.garanti konusunu süper açıklamışsınız,,,
125 ytl lik bir hatsan havalı tüfeğine fiyat/performans olarak baktığınızda ne söylersiniz ? birde bunu 1000 ytl lik diana larla karşılaştırırsak ? 125 tl nin hakkını veriyormu veremiyor mu ? Hatsanı kayırdığım düşünülmesin lütfen...(ki iki hatsanımda şuan garantiye gitti )
-
Sorma bende de var aynı dert.2 güne bir 500-750 pellet..ocamıza incir ağacı dikilecek,bu hobi bizi bitirir abi
vbu arada mod 90 90m den efesleri kırar denememle sabittir
webleyi de garantiye gönderdim paramparça,bakalım nolucak...saygılar -
Vallahi bravo. Kıskandım valla
Bende isterim
-
Öncelikle hayırlı olsun.bende mod 90 5.5 sahibiyim.dürbün 3.9.32 powerline var,harbi china...gayet tatminkar.dürbün takmadan önce 500 atış yapmanı öneririm..fazla tepmesi olmadığından tüfek üzerindeki stoper gayet iş görüyor
100mt leri bilmem ama 50mt den bira şişelerini her attığımda vuruyorum,90-100m de etkili isabet ettirebilirsen şişe kırıyor,
Birde tüfeği aldığında hiç atış yapmadan söküp fabrika yağını temizleyip yeşil gress uygulamanı tavsiye ederim o zaman çok daha etkili ve stabil atış yapabiliyor..kullanıp yorumlarını yazarsın artık,saygılar