bende öyle tahmin ettim ama ümit dünyası işte
alexfethiye tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
yay ucu ağırlığı var, yay tutucusu yok.yay tüfek kurulduğunda silindirin içinde eğik duruyor...bi modifye yapacam bu mod 90a mod 125 ler ağlayacak, ama, az yardıma ihtiyacım var işte..
işe patriot yayını ve yay tutucusunu takarak başlayacam ama olurmu şüpheliyim işte...sökmeden bi bilgi verecek üstadlarımı bekiyorum.saygılar
-
benim mod 90 ı söktüğümde yay tutucusu olmadığını gördüm.webley patriottan (2.nesil) çıkan yay tutucuyu buna taksam olurmu ? birde webleyin yayını mod 90a takabilirmiyim ? teşekkürler..
-
Çok dikkat çekici bir konu,eline sağlık.cevapları bende 4 gözle bekliyorum..
-
bekle biraz mod 125 in içindeki hatsan yağı geçince dizelleme biter,dizelleme bitince tüfek şişe kırmaz olur o da takas eder o zaman istersen hemen takasa girme..kısa süreli bi takas yap önce bir haftalık bir dene derim...
mod 95 in sessiz sedasız olması süper bir olay bence,tepmede aşırı değil,ohhh beee
-
Evet burada unuttuğumuz bişeyde varki hatsanın her 125 i yada her mod 90 ı birbirini tutmuyor.birisi problemsizken diğeri sorunlu çıkabiliyor..yani alırken birazda dua etmekmi lazım nedir anlamadım gitti
mod 90 fazla tepmediği için 50m den kırılan şişeleri dürbünden izleyebilmek harika doğrusu...yarın kara şişe vurmaya gidecem dur sana bi video çekim şöyle 50-60-70 m lerden şişe videoları fena olmaz herhalde Mustafa bey sağolsun powerline dürbünüme ayak da göndermiş yarın kesin 80m yi denerim..
-
Şişeler ince şişeyse genelde deliyor evet.ama efes şişelerine af yok...bana sorarsan hiç 250 tl veripte mod 125 alma,ben denedim inanılmaz tepiyor ve isabetliliği mod 90 ın yarısı kadar yok,hedefleri vuramassan sinir olur tüfeği kırarsın sonra.bende wardı patriot nooldu ? fıs....mod 90 da neredeyse mod 125 kadar atar.öyle senin düşündüğün gibi güçsüz değil.ben eminim 80m lerden şişeleri kıracaktır.bu kanıya nereden varıyorum 50m den her attığımda kırıyor çünki..ve bu mesafede fazla düşme yapmaması 80 90 m leri deneyeceğini gösteriyor..işçilik olarakta temiz sayılır...ve 125 tl ...saygılar
-
tufanow kardeşim seni psikilojik olaraktan rahatlattığıma sevindim
aslında sorun teşkil etmiyor.yani tüfeğin performansı fabrika verisi 220m/sn olduğunu göze alırsak,50m den istikrarlı atışlar ve şişe kırmalar beni tatmin ediyor- şimdilik-.tabi yeşil gress de uyguladım bunun da faydasını görüyorum..namluyu kapattıp tetiğe bastığımda o ringin oradan biyerden hava kaçırıyormu diye test ettim,yok kaçırma falan,o ring tam oturuyor..belki bu deliklerdeki yamukluk yüzde 10 falan etkiliyordur performansı belkide etkilemez böyle bişeyler işte
-
mazure ile ölçtüm.zaten namludaki deliğin tam oturmamasından,namlu contasının silindir hava deliğindeki izinden de orantısız olduğu belliydi.Namlu deliğinin sol taraftan contaya olan yakınlı 4mm,silindir deliği üzerindeki namlu contası izinin sol taraftan deliğe olan ölçüsü ise 3mm..
-
-
Saygıdeğer üstatlar naludaki pellet yerleştirdiğim hava deliği ile silindirden gelen hava deliği birbirine tam oturmuyor.yaptığım ölçümlerde namludaki deliğin yüzde 20-25 kadar daha sola oturduğunu farkettim.Bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır.Saygılar..
gerek duyarsanız hemen foto ekleyebilirim...tşk
-
Tüh gitti mangolar..1 bile yok...hiç bilemeyenlere fx pellet bari verseler yaw
-
hey maşşallah...yarasın diyim bari...ben cepteki son 1 ytl ye 1 koloncuk oynadım,bakacam şimdi,çıktıysa ver eline phi phi adları phuket hehehehehe,orada sahilde mangolara sıkarız artık artık
-
Hehehe en güzel rakı şişesi abicim...Yeşil efe gibisi yok Arada bi o da patlatır aman dikkat
-
Bugün hatsan mod 90 tüfeğimin kundağının içine ve kundağı mekanizmaya bağlayan vidalarına bol miktarda sıvı conta uyguladım..şu heryerde 3-4 ytl ye bulabileceğinizden.benim derdim plastik kundağın tepmeden ötürü kırılmasını önlemek ve gevşeyen vidalara dur demekti.sonuç : vidalarda yüzde yüz başarı,atış esnasında kundak eskisi kadar titremiyor,tepmede belki çok çok az bir fark olabilir (emin değilim) isabetliliği daha test etmedim..umarım yardımı dokunur saygılar...
-
gez ayarını sonuna kadar sola çektiğinde de aynı problem devam edyormu yani ?
-
harika...Şu dürbün sorusuna halen cevap beklemekteyim arkadaşlar.chaigun programı çok kafa karıştırıcı yaw...
-
yaw ben ne dedim gaz verme şimdi sipariş veririm 4.5 diye..aha al işte veriyorum şimdi kaç mt den yaptın bu atrışları ? hayret yaw
-
mrt083 yapma kardeşim beni gaza getirme bide 4.5 liğin siparişini vermeyim şimdi. gruplar fena değil dimi 125 tl lik bi tüfeğe göre.
teneke olsaydı tamam delerdi 5.5 ama bu kalın biraz bilgisayar kasasının yanındaki parça.aynı noktaya 2-3 pelletin isabet etmesiyle anca deldi