tabancalardan yüksek tahribat ve yüksek performanslı atışlar beklenmez.. tabancalar kısa mesafeden kağıt atışları içindir.. bu yüzden co2 peş peşe seri atışlar sağlar bir kağıt hedefi vurcam diye eziyet çektirmez
sedat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
en iyisi gerçek silah almak gerçek silahın üztünde bukadar çok durmuyolar bukadar çok yasa çıkarmıyolar
-
yasalar öyle bi hale gelmişki gerçek silah alsan böyle başın ağrımaz
-
bende şarjörlü bi tabanca almak istiyorum ama kimsenin tam sağlıklı bilgisi yok kurusıkı tabancalar hakkında
-
ekol grubundan şarjörlü bir silah önerebilrmisiniz ?
-
gerçekten herkesin ayrı görüşleri var.. blackdevil arkadaşımızda çok iyi bir tabanca olduğunu söylüyor
-
silahlarınızın markası ne acaba ? özellikle 60 atıştan sonra iptal olanın
-
bi sorum daha olcak. blow f92 ler bildiğimiz ekol fırat magnum mu ?
-
desert hakkında neler söyleyebilirsiniz?
-
( Forumumuzda kurusıkı satılık ilanı vermek bile yasak ) cümlesinden dolayı yanlış anlamış olabilirm mustafa bey !! desertlar gerçekten sağlam görünümlü ama çabuk dağılacağını tahmin etmiyordum..birde ekol aras magnumlar var desenli modelleride çok güzel baya kararsız kaldım
-
fakat mustafa bey kurusıkı hakkında daha önce konular açılmış !! o yüzden bende yardım almak istedim.. hatta travmatik silahlardan bile bahsedilmiş..
-
arkadaşlar kimsenin kurusıkı hakkında bilgisi yokmu
-
yerli kurusıkı tabanca almak istiyorum fakat kurusıkı tabancalar hakkında pek bilgim olmadığından yardımınız gerekiyor..sağlam bir yapıya ve güçlü ses veren tabanca varmı yerli modellerimizde ? mesela gözüme çarpan ekol fırat magnum , ekol aras magnum ve yerli yapımı desert bunlardan hangisi iyi?
-
nedir bu hatsana yergi anlamış değilim !! bende de mod 135 var ver çok memnunum.. 100 mt den etkili atışlar yapabiliyorum ve işçilik gayet iyi!! bence bu fiyata böyle bir tüfek mükemmel herkese gönül rahatlğıyla tavsiye ederim...
-
arkadaşlar ben tüfeğimi takas ederek gamo hunter 440 almak istiyorum fakat bu tüfeğe hangi calibre uygun ?
-
peki bir wap stesi varmı bakma şansımız varmı acaba tüfeklere ?
-
evet haklısın korede üretiliyormuç ben yanlış bilgi aldım.. gerçekten çok güçlü bir tüfek etki olarak normal av tüfeklerinden farkı yok gibi çünkü calibre seçenekleri muazzam.. ( 9mm çapında saçma atabiliyor) peki bizde hangi firma böyle bişey üretecek?
-
pcp tüfekler arasında amerikada üretilen sumatra carbine güçlü tüfeklerarasındagösteriliyor.. acaba bu tüfeğin performansı ve bizim elimize geçme ihtimali nedir ?
-
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar
-
herkese çok teşekkür ederim darısı olmayan arkadaşlarımıza acaba 4,5mm ağır paletli olanlarından alsam 5.5mm kadar etkili olurmu ?