Evet benimde aklıma Co2 tüp modifiyesi gelmişti. Bilakis o çıkış hızını artırmaktan çok zamanla ve tüpün bitimine doğru düşürür. Bu yüzden modlama sevdasından vazgeçtim. Tekrar sağolun arkadaşlar.
aLLyCan_55 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba arkadaşlar Crosman 2100 veya airmaster 77 multipump tipi tüfekler için modifiye yapılabilirmi? Şayet yapılırsa Güç hangi yöntemle ( yayını değişmek gres vs.) Maximum kaç fps' ye kadar çıkar ve isabetlilikte belirgin bir azalma görülürmü ?
Saygılar.
-
Bencede Tabancada Co2 yaylı veya pompalı tabancalara verilecek miktarlarla Eşdeğer hızlarda saçma atabilen tüfekler alınıyor. Tabancada Seri atışla eğlenmek önemli bence.
-
Arkadaşlar peki Dianalara pistonlu genelde mermi hangi kısmdan takılıyor açıklarsanız sevinim. Belki şarjöre benzeyen ilkel bir düzenek kurarım.
-
Mauser tipi kurmadan vazgeçtim zaten aradığım her atışta bir de mermi koymaya uğraşmamaktı ama maalesefki ona da razı olacağı. Şimdide gözüm Multipump lara kaymıyor değil ama onlarda güç ve isabet düşük galiba . Crossman 2100 mesela
-
Arkadaşlar bu pistonlu tüfeklerin mermi deposu veyahut şarjörü var mı yoksa her atışta tekrar bir mermi mi koymamız gerekiyor ? Eğer şarjörleri veyahut depoları varsa ise her modelde mevcut mu yoksa SAdece bazı modellerdemi var? Forumda konuyla alakalı bir şey bulamadım. bilgilendirirseniz sevinirim.