Harika gerçekten, tebrikler.
OZGH tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Akşama iş çıktı. Teşekkürler bilgi ve paylaşım için.
-
Crosman Premier Ultra Magnum da oldukça iyidir, tavsiye ederim.
-
BullPup kundak sevmiyorum ama oldukça başarılı olmuş, tebrik ederim.
-
Daisy PowerLine 5170'in namlu çıkış hızı 520 fps olarak verilmiş, ben de buna göre almıştım ama hız ölçümü yapamadım.
-
Ülkemizde görmek dileğiyle.
-
Bu namlular da yamulmaya yer arıyor sanki. Biri sorsa, bahsettiğiniz şekilde düştüğünde yamulacağına hiç ihtimal vermezdim.
-
Teşekkürler paylaşım için. Yalnız 3. pompa şu durumda bile yeterince zorken ve az da olsa hava tahliye yaptığı halde; tahliyenin iptalinde kurma zorluğunu düşünemiyorum.
-
Fabrikaya gönderin halletsinler boşa uğraşmayın halletmekle.
-
Nitro pistonlu şu tüfekleri bulabilsek çok daha iyi bir tercih olacaktır bence.
-
Yurtdışına göre zaten son derece az gelişmiş durumda olan bu hobi için bir de ruhsat istediler mi iyice ölür. Şeytan kulağına kurşun. Hatta keşke, devlet havalı silahları spor amaçlı faaliyet olarak görüp vergi indirimi yapsa. Buna da AMİN! diyorum.
-
Bir türlü fırsat bulup da yapamadığımı yapmışsınız, tebrikler.
-
Allah herkese böyle kişisel gelişim nasip etsin, amin!
-
Bence de çok ahım şahım bir tipi yok ama kişiye göre de değişiyor beğeni. Eleştireceğinizi düşünüp ceketli namlu modelini yapmışlar.
[Resim Engellendi: http://www.airgunsofarizona.com/FX/FXIndependence.png]
-
Rica ederim. Sırada YataGun'da görmek dileğiyle.
-
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Fotoğraf ve grupman yayınlarsanız tanımış oluruz bu cihazı.
-
Sayın Godofwar, biz Hatsan'ın elindeki imkanlarla daha iyisini yapabileceğini biliyoruz. Lazer kesim vs bunlar çok önemli şeyler değil. Tüfeği %20 daha ucuza mal etmek yerine bunun yarı maliyetine hatta fabrika'ya sıfır maliyetle şu andaki halinden %50 daha sorunsuz ve kaliteli bir silah üretebilirler. Ama üretmiyorlar, uğraşmıyorlar. Bozulursa yolla servise yapalım diyorlar. Sorun burada. Yoksa forumdaki arkadaşlarımın ve benim derdim Hatsan'ı kötülemek hor görmek değil. Hatalarını belki anlar görür diye yazıyoruz. Faydamız olabiliyorsa ne mutlu.
Ciddi anlamda yerli rakibi olmadığı sürece zor.
-
Hayırlı olsun, en kısa zamanda ayrıntılı inceleme bekliyoruz.
-
Daisy 5501 Powerline'da da bu özellik mevcuttur ve oldukça sarsıntılı olması itibariyle de hoştur ama zaten isabetsiz olan bb atan tabanca olarak bu özellikle beraber isabetsizliği daha da ileri düzeye çıkmıştır.