Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Açık havada da daha bir güzel görünüyor. Her zamanki gibi darısı olmayanların başına.
OZGH tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Değil diye biliyorum.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız atışlar, darısı olmayanların başına.
-
Çok teşekkür ederim Mustafa Bey. Aslında FX'lerde gönlüm var ama şu an için o kadar para ayıramıyorum (Fx Gladiator ya da Monsoon), etrafta gördüğüm "Türkiye'ye gelse ucuz olabilir belki" dediğim tipi hoşuma giden Pcp'lere bakar dururum.
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
-
Mustafa Bey, fikriniz nedir bu marka hakkında?
-
Türkiye'ye gelir mi acaba? Kağıt üstünde özellikleri güzel, fiyatı da fena değil gibi.
http://www.gamousa.com/product.aspx?p…p;productID=335
[Resim Engellendi: http://www.gamousa.com/images/rifles/detail_DynaMax177.jpg]
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Darısı olmayanların başına.
-
İsabetlilik konusunda illa Pcp almaya gerek yok, yaylı olupta isabet konusunda ünlü silahlarda var. Şahsen Pcpler bana hiç uğraşamazmışım gibi geliyor.
-
ilk aldığımda arkadaşımla dağda sabahtan akşama kadar 300-400 pellet attık .
ertesi sabah bana çok dokunmadıda, arkadaş yataktan kalkamadı.heryeri tutulmuş.ciddi yorucu bir tüfek.hatsan hem vücut geliştirme merkezine vereceğiniz parayı düşünüp böyle ağır tüfek yapıp spor yaptırıyor.
hemde isabeti vasat yapıp ,hatsanla bile hedef vurdurmaya başlıyor.
bir üst kalite tüfeklere terfi edince sivri sineğin gözünden vurmanızı sağlıyor...Harika bir tespit.
İlk atış denemelerimden sonra ben de kolumu kaldıramaz olmuştum ama şimdi gayet kaslı bir kola sahibim, teşekkürler Hatsan.
-
O tip bir uygulama dengesiz olup arka tarafı hafif kalan silahlar için uygulanıyordur bence. Torpedo'nun denge ile ilgili bir sorunu yok, ağırlığına rağmen ayakta rahatlıkla atış yapabiliyorum ben. Tabi uzun süre tutamıyorsunuz, yoruyor o ayrı.
-
Siz de barbaros_42 arkadaşın yaptığı gibi belli bir atış sayısına erişmeyi deneyin belki bir düzelme olur. Ya da yeterince atış yaptım diyorsanız gönderin Hatsan'a, netice de kullanıcının isabetlilik adına yapacağı çok da bir şey olmasa gerek.
-
Bende de aynı silah var ama isabetle ilgili bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım. Hatsan alındığında sanırım elektronik gibi şans etkeni giriyor işin içine.
Servis konusunda iyi oldukları aşikar gerçi, arkadaşların da söylediği gibi yollayın, elbet çözerler bir şekilde.
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun, kazasız belasız atışlar dilerim. Aynı tüfekten ben de 2 ay önce aldım çok fazla olmasa da fikir sahibi olacak kadar atış yaptım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bundan önce havalı silah kullanmışlığım yok (balona ve mantara atış yaptılarım haricinde) ama sürekli aklımda havalı silah alma düşüncesi ile markalardan haberdardım. Almadan önce forumlarda en çok dikkatimi çeken eksi özelliği tepmesi ve isabetsizliği hakkında yazılanlardı ama aldıktan sonra gördmü ki tepmesi hiç de okuduğum yazılardaki gibi gelmedi bana. Sanırım Hatsan, Torpedo 155'i tekrar elden geçirmiş. Buna nerden kanaat getirdim derseniz: sitesine baktığınızda kundakta 2 vida var ama benim aldığımda 1 vida var, aynı şekilde sitesinde Sas özelliğinden bahsedilmezken aldığım tüfekte Sas özelliği mevcut. Bunlardan ötürü tüfeğin Hatsan tarafından otomobillerdeki gibi makyajlanarak iyileştirildiğini düşündüm. Gelelim yaptığım atışlara. Ürünle beraber gelen 5,5 mm İnce Mehmet, Gamo'nun TS10, Pro Hunter ve Pro Match saçmaları ile yaptığım atışlarda oldukça isabetli olduğunu gördüm. Şöyle ki: 25 metreden çömelerek desteksiz yaptığım atışlarda 1 TL'den biraz daha büyük daire içine toplayabilmiştim. Tahribat konusunda da olduça memnun etti beni; aynı mesafeden boya kutusunu İnce Mehmet saçma ile hem yatay hem de dikey olarak arkadan çıkacak şekilde delmişti. Tabiki daha tüfeği tanıma ve alışma sürecindeyim, daha çok kullandıkça fikirlerim daha net olacaktır, başka tüfeklerde kullanabilirsem daha farklı düşüncelere de sahip olabilirim. Bu arada bu hafta sonu yaptığım atışta saçma koyduktan sonra kapatmayı unutmuşum ve boş olarak tetik düşürdüm. Buna çok dikkat edin boş olarak sıkmak tüfeğe zarar veriyor. Umarım bir şey olmamıştır.
Tekrar hayırlı olsun tüfeğiniz.