big_wolf tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben hobiye başlamak için AirArms'ı seçtim.
    Air Arms S510
    Pcp bu olacak ve bir liste hazırladım gereken herşey var içinde :) yakında siparişi veriyorum
    inşallah yanlış tercih vermemişimdir.
    aslında sayenizde gladiatorede ısındım :) ama revolutiona değil xD

Şu 3 markadan birine ısın da hangisine ısınırsan ısın... Fx...Air Arms....ve...Weihrauch.Böylece paranı sokağa atmamış olursun.

Kamuran senide yazdım Listeye.. g;$i

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

bu videoyu kim ekledi bilmiyorum ama komando andını yarım yamalak söyleten benim.
    319. dönem Eğirdir Dağ Komando Okulu Asteğmen adayı kurs bölüğü 2. takım

Saygılar

Değerli Arkadaşlar,

Ben bir rus arkadaşımdan EDGUN ile alakalı yardım istedim, yaptığımız ön çalışma sonucu bu firmanın yaklaşık 2 yıl önce 35 adet üretim yaptığı ve devamını üretmediğini, yeniden üretime geçilip geçilmeyeceği konusunun da belirsiz olduğunu öğrendim.

Şayet üretime tekrar geçilirse bu silahıda ülkemize kazandırma adına çaba göstereceğimin bilinmesini isterim.

Forumda çok eski değilim ama Mustafa Bey'e inanırım getirir. Nikko ve Air Arms taleplerini kısa sürede sonuçlandırdı.EDGUN projesini de kısa zamanda halledebileceğine inanıyorum.

Yeniden konu açıp kirlilik yapmamak için buraya yazıyorum:

Bugün akşam haberlerinde Rusya ile Türkiye arasındaki vizelerin kalktığına dair anlaşmaya imza atıldığını söylediler.Muhtemelen 2 aya kadar da uygulanacağını söyldiler.

Acaba bu EDGUN artık kolayca ülkemize girebilecek mi? Ferdi olarak ya da ısmarlama ile kolayca alabilir miyiz?

Hayırlı olsun,

atışlar güzel, bende 2 haftalık glad kullanıcısıyım henüz doğru dürüst bir grupman yayınlayamadım, bu hafta becerebilirsem bikaç tane yapıcam

Teşekkür ederim.Size de hayırlı olsun.Glad'ın yanına bir de scuba tüp alın derim..Ben öyle yaptım.300 bar 6 litrelik Drager marka tüp aldım.

kundağın ön kısmını desteğe dayayarak atış yapın. namlu veya tüpü dayayarak değil. ayrıca grupman yaparken namlu tutucuyu çıkarmak doğru olur. Çıkarmasanız bile vidalarını gevşetip stresi azaltın sonra tekrar sıkın.

Çok ince ve tecrübe kokan bir ayrıntı.Daha önceki buluşma paylaşımlarında sizin silahınıza moderatör dahi takmadığınızı görmüştüm.Grupmanda moderatör olumsuz mu etkiler? Tavsiye için teşekkürler

Tam gaz yola devam arkadaşlar, ne kadar çok atış, o kadar teknik ve güzel resimler demektir.

Teşekkürler.

Uyku tulumundan destekli ;) 50 metre ve 20 metre grupman denemelerim. Atışlar 8'er adettir ve hafif rüzgarlı havada yapılmıştır.

İlk denemem olduğunu da belirtmek isterim.
    Büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim..

50 metre ilk grupman

[Resim Engellendi: http://i53.tinypic.com/29mkoef.jpg]

50 metre ikinci grupman

[Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/2ywsifn.jpg]

Son olarak 20 metre grupman.Sağda kalan delik ilk atışta acele ile nefes kontrolü yapmamaktan kaynaklandı.(Tamamen benim hatam)

[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/2r6p443.jpg]

Bunlar da ekstradan paylaşmak istediğim resimler....

[Resim Engellendi: http://i54.tinypic.com/263y3rq.jpg]

[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/nv1gf9.jpg]

[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/bit3r8.jpg]

Saygılar...Sevgiler

Olay tamamen bizim dışımızda gelişmiştir, yani süratkargonun mardinde kamyondan indiren çalışanlarının silahlı çantayı kamyondan dikine yere atmaları sonucu dipçik kırılmıştır, burada konuyu okur okumaz gereken desteği verdim, ama vermem gereken destek sadece kargo firması ile Caner bey arasında iletişimi sağlamak olmasına rağmen ben öyle yapmadım, Caner beye kundağı bana göndermesini istedim, maduriyet yaşamasın diye yeni dipçikği adresine kargoladım, bu durumda kırık parça ile ilgili rapor tutulması, süratkargo vasıtası ile sigorta firmasına iletilmesi, sigorta firmasının bu raporu değerlendirip yaklaşık 2 ila 6 hafta içerisinde ödemeyi yapması beklentimiz.

Normalde bu işlemi bu şekilde sigorta firmasından paranın tahsil edilmesini beklemeden ürün gönderilmez, biz Caner bey için bu fedakarlığı gösterdik, umarım firma olarak farklılığımız farkında olunulur. g;$i

Henüz Fx Fan Group üyesi olduğum için konuyu yeni okuyabildim.Helal olsun!!! Allah işinizi rast getirsin

;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d;

1000 TL'ye alınabilecek otomatik Sarsılmaz ve de sarsılmaz üretimi Franchi olur.

Otomatik alırsan Franchi al. 71 namlu mobil şoklu.3 numara şoku tak tavşan ve keklik için iyidir.

süperpoze için ise huğlu en idealidir.

Hatsanın da Üzümlülü olduğunu biliyorsunuz sanırım. :)

Evet, bir ara Hatsan'ı aradığımda Mutlu Bey bana patronlarının da üzümlünün eski ustaları olduklarını söylemişti.

1. namlunun el kundağına geçtiği yerde yüzük gibi bişi var o düşmüş olasbilir. 2. tüfeğin çok kirlenmiştir ondanda yapabilir

İhtimal 1: namlu şişmiş olabilir (zayıf)
    İhtimal 2: mekanizma ucundaki fişek çıkaran tırnak kırılmış ya da dibindeki yay düşmüş olabilir.hasar yok ise tırnak dibini yağla(kuvvetli)
    ihtimal 3: Ateşli silahlarda barut gazının geri itmesi prensibi vardır.Fişeği yatağından çıkaran gazın basıncı dümüşse fişek çıkmayacaktır.buna en küçük çapta dahi hava boşluğu sebep olabilir.Gerçi otomatik silahlarda namlu altında bir de gaz tahliye deliği vardır.(iki tane yan yana)Fazla gazı buradan atar; dolayısıyla otomatik silahların tepmesi bu yüzden azdır.

Hiçbir şekilde olmuyosa gramı ağır fişek kullan.Mesela 34-38 gr fişek dene.Fakat bu kış şartları için geçerli.

Not:Yetkili kişi değilim.Sadece avcıyım.Eksik bilgilendirme yapmış olabilirim.Hatam varsa düzeltin.

Saygılar

Gelemem ama gelecek arkadaşlara bol keyifli atışlar dilerim

Malum hafta sonları ve çarşamba günleri yasal av günleri.. Av sezonu dışında buluşmalara her türlü varım

Saygılar sevgiler

Özellikle Üzümlüde üretilen silahlar malzeme kalitesi olarak Huğludan çok düşüktür, huğlu geliştirir üzümlü kopyalar, aynı çin gibi.

+1

Ayrıca üzümlü o kadar çok kopya yapar ki bir dönem çıkan ürünü ömür boyu bir daha göremezsiniz.:) Yedek parça diye bir sorununuz da olmaz ;şrofls;. ;şrofls;.

Görünüm olarak Walther dominator bu silaha çok benzer, özellikle namlu ile tüp arasındaki fazla boşluk dikkat çeker, ama gamo olduğu konusunda eminseniz o da Gamonun CO2 silahı Gamo Extreme.

walther dominatörü biliyorum.Muhtemelen dediğiniz gibi gamonun CO2 silahıdır.