O zaman yanlışlıkla takımıştır.Bunun defalarcası olmamışsa kasıt yoktur diye düşünüyorum.
big_wolf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ağırlık,uzunluk,tüp hacmi,hız değerleri...vs. bilgisi nedir? ben göremedim..
-
Ki üzerinde LW yazıp hatsan üretimi çıkan namlular bile görülmüşken
Hakikaten öyle bir şey olmuş mu? Forumda ya da tanıdık öyle biri var mı başına gelen?
Bence bu çok ciddi bir iddia...
-
-
Çok doğru. Ben de hep söylerim; Hatsan doğru düzgün üretim yapsın, onu alalım diye. Tasarıma falan da ihtiyaçları yok. Örneğin yaylı tüfeklerini iki günde dağılmayacak kadar kaliteli, azgın at gibi şahlanmayacak kadar da makul güçte yapsınlar, yeni başlayamlara ikinci el Gamo yerine Hatsan tavsiye edelim. Ya da bir AT44'ü ithal ve belgeli tüp ile, yine belgeli namlular ile, yeterli parça kalitesi ile üretsinler, gidelim Hatsan alalım. Veya kendi tüplerine güveniyorlarsa kapı belge alsınlar, iki kuruş fazladan verip güvenlik onayı alsınlar, kopyasını da tüfeklerle birlikte yollasınlar. güvenmiyorlarsa iyileştirme yepsınlar. Bakın, valf o-ring'lerinde düzeltme yaptılar, ne ala dedik. Namlularının üzerine nal kadar yazı yazacaklarına firmadan "Barrel made by Lothar Walther" şeklinde bandrollü bir belge isteyip paket içine koysunlar.
Ha, bunları ucuza yapsınlar da demiyorum, yanlış anlaşılmasın. 200liralık tüfeklerinde iyileştirme yapsın, 400'e satsınlar. Ya da AT44'de iyileştirme yapsın, 800 yerine 1200'e satsınlar. Adı da AT48 olsun mesela, AT44 de yine piyasada kalsın. Gücü yeten iyisini alsın, ucuz arayan ucuzunu. Bu kadar zor mu bunları yapmak, anlamıyorum. Zorsa da çıksın adam gibi "biz bu kalitede üretim yapamayız, tesisimiz, yatırımımız, tecrübemiz yetmez" desinler, öyle türkiye'nin en iyi üretim tesisi falan diye uçup kaçmasınlar.
+11111
Türk milletinin milliyetçiliği bir firmanın gelişigüzel hareketleri ile ikame edilemez.Ahmet'e öyle Mehmet'e böyle yapmasın; Kalite ve standardı yakalasın değil Hatsan kullanmak reklamını yapayım.Puma markalı şapka yerine Hatsan markalı şapka ve tişört giyip sokaklarda dolanayım.
Yalnız dikkatinizi çekerim Hatsan bizler gibi bu işe duygusal bakmaz ya da bakamaz...Hatsan işini fan toplamak ve beğeni kazanmak için yapmaz.Doğal olarak kar üstüne kar yapmak ister.En azından rakiplerini takip etsin ve onlardan daha iyi olmak için çabalasın.
-
Gurbetteki hemşom Pelague,
Forum ne benim ne de senin...hepimizin.Kaldi ki iyisiyle kötüsüyle Hatsan hakkındaki yazılar Hatsanın yararına olacaktır diye düşünüyorum.Dikkat edersen başka ürünler de enine boyuna inceleniyor.Ele kolay kolay geçmeyen ürünler hakkındaki yorumlar da muhakkak eksik olur.
Kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş
Bana bakma sen....
-
Bazen bu foruma sadece Hatsan muhabbeti yapmaya girildiğini düşünmeye başladım. Şurada kaldı 2 günüm başka bir şey duymadım. peh.
O senin düşüncen.... Bizi bağlamaz
-
Acaba ilk kurban kim olacakkk...... ??
Azzzz ssonnrraaaa...!!!!!
-
anladım ilker bey bende öyle düşünmüştüm zaten ama pump action kafamı karıştırdı biraz emin olmak için sordum cevabımı aldım...tşk ederim silahın satış noktasınıda buldum fiyatı uygun,fakat AT44 LW 10x silahının fiyatına göre çok düşük nedeni ne olabilir sizce....
LW farkı ve henüz bir tüketici tarafından incelenmiş olmaması...Eksilerini ve artılarını tüketici tarafından görecek ve ona göre hareket edecek.Ör: AT44WX 10 .Yok satıyor
-
-
desenize 0-200 bar arası bi rahat 200 pompalama yapacağız
Yok bence öyle değil.Zaten 50 barın altında atış yapılmaması için hayli uyarı var.Bir de hava basarken ısınan pompanın 10-20 bar fazla gösterdiğini de düşünürsek, en fazla 130-140 pompa yaparsın.Bilmiyorum ; en azından ben öyle düşünüyorum.Yoksa millet pompadan soğur; öyle değil mi?
Ben de kendimi pcp'ye hazırlıyorum.Eğer öyle ise bu işi tekrar düşünmek lazım.
-
Denemekte fayda var.Bazıları denemiş mutluluktan uçuyor.Ben denedim Allah benim belamı verdi....
-
Şöyle de yapabilirsiniz:
Namluyu söküp gönderin yapsınlar.Belli mi olur; belki sıfır namlu yolllarlar ve para da almazlar......
-
Geçmiş olsun.Ucu Hatsandan istemek yerine servise gönderseniz daha uygun olur.Orada güzelce yenisini monte ederler herhalde....
-
-
Gelse tadına bakardık; ya da tadına bakanları seyrederdik.Yurt dışında 600-700 Sterlin arasında fiyatları var.
-
Türkiye'de iki silah insanı şair yapar.
1-Hatsan
2-FXHatsan alırsan Nesimi olur hiciv ustası olursun....
FX alamazsan Fuzuli olur kavuşulamayan aşkların şairi olursun....
FX alırsan meftunu olursun
Hatsan alamazsan bir şey olmaz...Hayat en güzel şekliyle devam eder.
-
hatsanı kötülemek bu kadar kolay işte...
Hatsancılara gün doğdu.
-
Güzel paylaşım.Teşekkürler
-
Balık kavağa çıkınca...