Sayın Drog arkadasım,
Zaman ayırıp bu ayrıntılı bilgiyi bana aktardığın için sana çok teşekkür ederim...
uhamamcı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Geçmiş olsun arkadaşım,umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun...
-
Hadi hayırlı olsun,güle güle kullanın...
-
Herkese cok teşekkürler,seçimde hata yapmadığım için çok sevindim...
:[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/100210/temp/syq9bexe.jpg]
-
Vay be, ben neymişim bilmeden ne güzel bir silah seçmişim. Aldığım Beretta 81f in daha tetiğindeki iki etiket sökülmemiş durumda.Mustafa bey teslim alınca size getireyim,etiketleri siz sökün...
-
Hiç atış yapılmamış ve kasada saklanmış.Fiyat 1300$.Yenisi 1890$ MKE de...
-
Herkese merhaba,
Beretta 81f (7.65)ahşap kabze tabanca hakkında bilgisi ve tecrübesi olan dostlardan bilgi rica ediyorum.Almaya değer bir silah mıdır? -
Arkadaşlar merhaba,
Sabah uyandım, gözümde ağrıyla beraber kanlanma var. Bu günkü tolantıdan beni affedin lütfen,sizlere iyi eylenceler.Seneye görüşürüz... -
Aranıza kabul ederseniz ben ve bir arkadaşım da sizlere katılmak isteriz...
-
Mustafa bey, macde de dns atamasıyla sorun çözüldü teşekkürler...
-
Bu videoları seyredebilmem için bilgisayarımda ne gibi bir ayar yapmalıyım? Linki bile göremiyorum... Bu mesajda sadece konu başlığını görüyorum...
-
Mustafa bey merhaba,
Öncelikle ellerinize sağlık gerçekten güzel görünüyor.Bu ahşap kudak yapma gladyatör için de düşünülebilir mi acaba... -
Güle güle kullanın gerçekten güzel silah.Biri de bendedir bu gün itibari ile...
-
Öncelikle herkese merhaba,
Silahımı aldığımda bu sorun gerçekten canımı çok sıkmıştı ve birçok şey denedim sizin gibi.En sonunda
Yatagun dan yatık, yüksek ayak aldım,sorun tamamen çözüldü. Ha bu arada sorun ayağın
yatıklığından değil yüksekliğinden dolayı çözüldü,bilgilerinize... -
Sanıyorum Mustafa beyin avatarından dolayı oluyor bu karışıklık.Ben Mustafa bey ile çabuk tanıştım oyuzden yanılma az oldu.Avatar Ülkü beyi andırıyor...
-
Pastaya bayıldım ,sizlerle tanışmak çok isterdim neyse isallah birdahaki sefere...
-
Çok fazla bilgim yok ama bildiğim kadarı ile mildot dedikleri artıkılın bir şekli,illumination ise o artıkılın pil yardımı ile aydınlatılmış olanı.(Alaca karanlık için) Bu mantıkla mildot olanın da illuminated olanı olabilir.Yani, aynı dürbünün mildot olanının aydınlatılmış olanından bahsediyor olabilirsiniz...
-
Dur dur o kadar kesin çizgiler koyma,bir laf vardır hani;değişmeyen tek şey degişimdir diye.Teknoloji değişiyor, bu gün 'pcp' yarın 'epcp' ondan sonra başka birşey...Sen paradan haber ver...
-
Sanıyorum başvuru yataguna yapılmalı,markaya özel aksesuarlar bölümünde vardı.
-
Kılavuzda birkaçyüz diyor ama kaç yüz olduğu belirtilmemiş.Sanıyorum bozulana kadar...