Maşallah,maşallah
uhamamcı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Mustafa beyin öğrettiği teknik ile dün silahımı 3 kere doldurdum.Spor olarak düşününce daha rahat oluyor.1. doldurma 100 bardan 200 bara,2.doldurma 110 bardan 200 bara,üçüncü doldurma 80 bardan 200 bara...5 dakika bas 5 dakika dinlendir,pompa çabuk soğuyor.Bu arada tabiiki kilomun da bu işte payı var +100kg
-
Şakası bir yana nikon dürbün hakikaten çok kaliteliymiş.Hem görüntü kalitesi bakımından hem de çabucak sıfırlanması açısından.Cuma günü 450 pellet attım sıfırlanmada hiçbir değişiklik olmadı. 14 büyütme de bile silahın ucunu sabit tutmada zorlanıyorum,40 büyütmeyi düşünemiyorum,sizlere kolaylıklar diliyorum... Bu arada silahı 3 defa doldurdum,olayın en zevkli kısmı orasıydı.
-
Hay allah hadi bakalım, 19-28 nisanda yurt dışındayım,kaçtı birinci toplantı... Katılanlara iyi keyifler...
-
100 metrede atıştan sonra gözümü kaydırıp görebildim hep şişenin kırılmasını.Bir defaki sefere dürbünden bakarım eminim o daha güzeldir. Sanırım bir süre sonra 14 büyütme az gelecek
-
Maşallah maşallah.Özellikle 200 ile 160 bar arasında ateşli silah kadar etkili diyebilirim.G3 gibilerden bahsetmiyorum...
-
Bu gün önce 25 metre sonra 50 metre en son da 100 metreden sişe patlatma denemeleri yaptım.SONUÇ: Başka ne diyebilirim bilmemki...
-
Arkadaşlar aman dikkat 100 numarayı okullarda bile atlarlar,bi yanlışlık olmasın. Şaka bir yana silahınız hayırlı olsun...
-
Eh hadi bakalım havalar da güzelleşiyor.Şu sizin atış yerlerini görmeyen yeni arkadaşlara yapın bir güzellik de şu atış olayına yavaş yavaş başlayalım dimi ama...
-
Ufuk bey, hayırlısı olsun ve isabetli atışlar diliyorum size.Havacısınız,ortak dostlarımız olabilir.Ayrıca, benim peder Yeşilköy kuleden emeklidir.Belki görüşmüşlüğünüz vardır, Ali Gözcü yani havacılık dilinde nicki ALFA GOLF.
Ali beye çok çok selamlar,bizler ancak birbirimizi seslerimizden tanırız.Onlar sayesinde hayatta kalırız,babanın benim yerime ellerinden öp. -
Umarım en kısa zamanda daha güzeline sahip olursun...
-
Herkese çok teşekkürler,isteyenler umarım en kısa zamanda sahib olurlar vede güle güle ağız tadıyla kullanırlar.Benim için daha önemlisi sizlerle tanışmak olacak...
-
Memnun kalacağınıza eminim, şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
-
Herkese merhaba;
Yeni tüfeğim dedim ama sanıyorum saygıdeğer silahım demeliydim. Benim isteklerim; istikrar,uzun süre kullanım,yakışıklılık ve sağlamlıkdı, fazlasıyla buldum Fx de,bir de fazladan kontrollü gücüm oldu.FX pompa ile dolduruyorum, pek zor gelmedi.Sonuçta,tam 200bar dolduruyorum. Mustafa bey'e, Kadir'e, vede Fatih'e çok çok teşekkürler.Önceleri FX markasına, tanımadığım için uzaktım ama şimdi hem markaya hem de Yatagun'a güvenim tam... Saygılarımla...
-
Değerli tavsiyeniz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.Ama değiştirme şansım yok,bu sefer böyle olsung;$i...
-
Bu aldığım da paralaks ayarlı ama limit 50 yarda gayet güzel.Tavsiye için teşekkürler.Leupold bir tane buldum ama sanıyorum 3-9 idi, fakat gerçekten inanılmaz kaliteli ve süper net.Zaten nikon markasına bir zafım var fotoğraf makinem,normal dürbünüm vede fx dürbünüm de nikon oldu,ben çok memnunum.İşin komik yanı ayak bulamadım sizden 1 inçlik ayak siparişim olacak dönünce... Şikago dan saygılarım ve sevgilerimle...
-
Bilgiler için çok teşekkürler,
Aslında alırken çok alternatifim yoktu,satıcının elinde bu ölçü kalmıştı.O da allahtan daha evvel bana tavsiye edilen ölçüydü.Sanıyorum memnun kalacağım.
-
Herkese merhaba,
Arkadaşlar Şikago'dan dün bir Nikon buckmasters 4.5-14x40 side focus BDC diye bir dürbün aldım,sanıyorum sitede ilk.İşallah hata yapmamışımdır.Leupold vx3 bulamadım.Fiyat 340 us dolar.Fikri olan var mı... BDC, bullet drop compensation demek.Saygılarımla...