Mermide hacim değil ağırlık önemlidir.Hacim büyüyünce ağırlıkta artar tabiki.Ayrıca uyguladığı kuvvet yüzey alanı ile alakalı.Ne kadar sivri uçlu ise o kadar çok kuvvet uygular.
Arcatera tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun darısı benim başıma
-
Üzüldüm japonların haline Adamlarda mantar tabanca bile olamayacak
-
Gamo raptorlar kötüyse neden pahalı anlamıyorum ..
-
Gamolar ucuz hepsini deneyeceğim.Palleti benim sevmemin yanı sıra silahında sevmesi lazım
-
Çinliler üretiyor dikkat edin zehirli olabilir
-
Yazdıklarıma bakarsanız ilk sayfada Crosman kalitesini savunduğumu sonraki yazımda ise Gamonun neden tercih edildiğini görebilirsiniz. 100 liraya tüfek parasını zor denkleştiren arkadaşlarımız 25 liralık Crosman pelleti de maalesef alamayıp ince mehmete yöneliyorlar. Bende ince mehmetin boş atış etkisi yüzünden tüfeklerine zarar vereceğini ama hiç yoksa gamo kullanmaları gerektiğini belirtmek istedim. İlk sayfadan okuyabilirsiniz. Amacım size cevap vermek değil fikrimi paylaşmaktı ki doğru söylüyorsunuz diye başladım cümleme. Saygılar
Gamo alacağım Ayrıca şunu belirtmek istedim gerçekten açtığımız hiçbir konu boş kalmıyor yardımlarınız için teşekkürler.2 milyon üyeli bir forumda mesah gelmesi için 1 hafta beklediğim zamanlarda olmuştur.İyiki bu siteyi bulmuşum
-
ince memet pro magnum çıkmış bilginize
İnce Mehmet ProMagnum :) -
Yorumlar için teşekkürler hem tehlikeli hemde kötü bir tüfekmiş
-
Hayırlısı olsun darısı başıma
-
Aslında normal av tüfeği alsak daha iyi olurda ben daha az hasar veren silahların yanındayım
Mesela av yaparken 5-10 kuş vuracağımıza bir kuş vururuz onuda hakkıyla vururuz.MAksat doğaya daha az zarar vermek. -
Doğru söylüyorsunuz ama 400 liralık bir tüfekle 40 liralık pellet atamayacak arkadaşlarımız var. Açıkçası bende 10 kutu pellet alıp bir tüfek parasını havaya atamam. Bu yüzden gamolar çok uygun oluyor. birde iyi çıkarsa ne ala. O yüzden ya güvendiğiniz sitelerden yada elden alıyorsanız açıp bakarak alın derim. Yada benim gibi topluca ikinci el alın çok ucuza gelsin. Uğur arkadaşımın her zaman kulaklarını çınlatırım.Saygılar
Haklısın 150 lira verip hatsan tüfek alacağım zaten bütçe kısıtlı kendim biriktirip alacağım Gamo yada diana pellet almayı düşünüyorum pro magnum u deneyeceğim nasılmış.
-
Sniper Elite gibi olamadı bu oyunların hiçbiri
-
Birde gamo rocket fln var bunlar ne işe yarıyor artıları nelerdir ki ? hepsinin bir avantajı olmalı.
-
-
birde gamo raptor var epey pahalı altın kaplama diyorlar
-
İNternette gördüm fiyatı 100-200 ytl civarında 9 mm ile 6mm versiyonları var Bu tüfekle ne avlanılır neler yapılır menzili nedir ?
havalı tüfeğin yanına iyi bir alternatif olabilir bence.Fişeklerinin 50 tanesi 10 lira. -
Yorumlarınız için teşekkürler.Şu an fiyat/performans pelleti olarak gamo en iyisi heralde ..
Birsürü çeşidi var uzun menzilde en etkili çeşidi hangisidir ? -
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
İnce Memet de güzeldir değilmi ? -
Hem fiyatı iyi hemde kendisi iyi olan en iyi pellet hangisidir.?