merhaba öncelikle hayırlı olsun bayide bekir bey vardır kendisinin vermiş olduğu bilgilere gözünüz kapalı itibar edebilirsiniz 5 _6 yıldır tanırım kendisini satmış olmak için yapmaz sizin ne istediğinizi sorar imkanlarınız doğrultusunda en iyi tüfeğe yönlendirir en azından ben öyle tanıdım ve tüfek satışlarına denk geldim aynı zamanda daha önceden yıkılan tophane karşısında dükkanı vardı şimdi komando av ürünlerini satıyor kafanıza takılan her konuyu sorabilirsiniz zaten tüfeği alırken en az sizin istediğiniz kadar bilgilendirmistir kazasız atışlar
yakamoz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
enteresan gayet güzel olmus paylasım için tesekkür
-
teşekkürler ama siparişi gectik bir kere
-
bıldırcın avı bildiğiniz üzere avcılığın alfabesinin a harfi gibidir aynı sekilde benim arkadasımın da basına geldi bir dizi göz ameliyatları oldu bu neden kaynaklandı diye sorarsanız turanj kıyafet bir yere kadar koruyor diyelim ama calı arkası işin icine girdimi değişiyor en garantılı cözüm sacma menzilini görerek ve avın iki insan boyu yukseldiğini görmek vb gibi o avı vuramayabiliriz ama bir daha av yapamamak ve vicdan azabı cabasi aman dikkat tatlıyı acı yapmayalım kazazıs atişlar
-
tarz olmuş ayrıca yenı seri safir t14 kazasız atışlar
-
keyifli olmus avın bereketli olsun tesekkurler
-
güzel av olmus her daim böyle olsun kabile reiside reismiş yani