kozanlı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hatsan 255 CC 58 cm namlu regülatörlü model
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
FX burda slug mermi için slug namlu kullanmış.156 yard da çok isabetli atışlar.
Demekki namlu çok önemli.
Adamlar solid için slug namlu diye ayrı bir namlu kullanmış.
Buna göre önemli olan solid kullanıyorsan solide özel namlu, pellet kullanıyorsan pellete özel namlu kullanmak.Tabiki birde mutlaka olması gereken regülatör şart.
-
atışlar fena değil sanırım
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
ilkinde 80 ftlb güç ile 360m/s hızla 46 metreye gurupman yapılıyor.
ikincisinde 60 ftlb güç ile 280m/s hızla 46 metreye grupman yapılıyor.
burda benim fikrim pelletler ses hızına yaklaştıkça daha kötü gurupman çıkarıyor. -
harika atışlar 50 ve 75 yardda.
video izlemek için
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.pellet cinslerine göre hız ve balistik değerlerini öğrenmek isterseniz Hatsan AT44-10 QE - Straight Shooters Precision Airguns
-
hatsan galatian carbine .22
jsb 18.13 graın 958 fps hız 14 atış 50 yard grupman. rüzgarlı havada iyi bir grupman
http://www.youtube.com/watch?v=Y9Oxm9pHHFU -
17 hmr 4.5 mmlik havalı tüfek kalibresine sahip yivli ateşli bir silah.fakat müthiş bir hız ve güce sahip.
17 hmr 17 grainlik bir mermiyi 2550 fps hız(778m/s) ve balistik katsayısı bc:0.125 ile atıyor.
havalı tüfek mermisi gibi hafif ve küçük olan bu mermiden nasıl böyle yüksek balistik katsayı çıkıyor?hatsan bt65 177 4.5 mm lik pcp ise 15 graınlik (Defiant Fac Heavy 15 Grains) pelleti 310m/s hız ve balistik katsayısı bc:0.058 ile atıyor.
https://www.facebook.com/14144953256763…7413368/?type=1acaba hatsan bt65 177 bu 15 graınlik pelleti 310m/s hızdan daha yüksek hızda atsa 0.058 den daha yüksek bir balistik katsayı alabilir mi?
-
yüksek hız ağır pellet iyi bir balistik katsayı.
Hatsan Bt65 Cal.177 4.5mm (Defiant Fac Heavy 15 Grains)
Velocity 310 - 315 m/s.balistik katsayısı bc 0.058 hatsan bt65 177 4.5mm lik pcp den çok iyi bir performans.
https://www.facebook.com/14144953256763…7413368/?type=1
10 meter = 303 m/s
30 meter = 282 m/s = 39 Joule
60 meter = 259 m/s
80 meter = 246 m/s = 29 Joule
100 meter = 234 m/s
120 meter = 223 m/s = 24 Joule
140 meter = 212 m/s = 22 Joule
160 meter = 202 m/s = 20 joule
180 meter = 193 m/s = 18 joule
200 meter = 184 m/s = 16 joule
220 meter = 176 m/s = 15 joule
240 meter = 168 m/s = 14 joule
260 meter = 160 m/s = 12 joule
280 meter = 153 m/s = 11 joule
300 meter = 145 m/s = 10 joule -
http://www.straightshooters.com/hatsan-bt65-sb…ling-bipod.html
yükek güç ağır pellet iyi bir balistik katsayı. jsb monster 25.39 graın pellet 944 fps hız ve balistik katsayısı 0.038
jsb exact heavy 18 graın pellet 1070 fps balistik katsayısı 0.037
hatsan bt 65 den çok iyi bir performans
-
Silah : Daystate Air Ranger 0.22 70 fpe
Mermi : Eley Wasp Magnum 0.22 30 grain BC=0.088
Namlu çıkış hızı : 1025 fps (312 metre/saniye)yüksek güç ağır mermi çok iyi bir balistik katsayı
-
arkadaşlar ben gamo cf 20 havalı tüfek kullanıyorum.dürbün olarak gamo 4*20 dürbün kullanıyorum.dürbün ayarı 20-30 atışda bir değişiyor.dürbün tüfeğe sıkı sağlam şekilde duruyor.dürbün ayaklarında bir problem olduğunu sanmıyorum. tahminim silahın atış sarsıntılarından dürbünün içinde kayma oluyor. sanırım bu sarsıntılara dayanıklı kayma olmayan dürbün kullanmak lazım.yüksek şok darbelere dayanıklı dürbün.
acaba düşük sabit yaklaştırmalı veya ayarlı yüksek yaklaştırmalı hangi dürbünler sarsıntı darbelere iyidir?benim istediğim silahımı dürbünle bir kez sıfırlayıp başka dürbün ayarı yapmamak.
önerilerinizi bekliyorum....
-
http://www.airgun-hq.co.uk/Articles/Pelle…64/Default.aspx buda balistik katsayı veren başka bir site...
-
http://www.airgunexpo.com/airgundb/addpelletbc.cfm? işte size özel balistik katsayıları veren bir sitenin adresi.gamo promagnum domed pellet bc si 0.029 olarak verilmiş. bu bence iyi bir değer............
-
Arkadaşlar 50 metredeki bir hedefe gamo promagnum ve gamo prohunter atsam hangisi üst vurur? ne kadar üst vurur yani aradaki fark fazlamıdır?
bu pelletlerden üst vuran hangisi ise o pelletin daha az düşme yaptığını dolayısı ile o pelletin daha iyi bir balistiğe sahip olduğunu düşünüyorum.
-
Arkadaşlar 50 metreye gamo promagnum ve gamo prohunter ile atış yapsam hangisi üst vurur? çünkü hangisi üst vuruyorsa o pelletin balistiği daha iyidir diye düşünüyorum. cevap verenler için teşekkür ederim...
-
Arkadaşlar sizce bu havalı tüfek ve verilen değerlere göre nasıl bir silah?airgunturk.com/attachment/3863/
-
üstad düz uçlu gamo promatch ın bc si 0.021, sivri kubbe uçlu gamo promagnum bc si 0.012
neden düz uçlu gamo prmatch ın balistik katsayısı daha iyi? üstelik ağırlıkları aynı olmasına rağmen.bu değerlerde bir hata olmasın..........
-
Arkadaşlar gamo promatch ın balistik katsayısı 0.021 iken gamo promagnum pelletin balistik katsayısı 0.012 bu gerçekden çok ilginç.çünkü promatch düz uçlu olmasına rağmen sivri kubbe uçlu promagnuma göre daha iyi bir balistiğe sahip.acaba sebebi ne?demekki enerji ve hız açısından gamo pro match daha iyi.
Ama grupman açısından promatch 20-30 metreye kadar grupmanı iyi iken uzak atışlarda promagnum pelletin daha iyi grupman yapmasıda ayrı bir olay.
isterdimki hem balistik kat sayısı yüksek, hem delicilik yüksek,enerjisi ve hızı iyi,grupmanı iyi bir gamo pellet
böyle iyi pelletler var ama pahalı crosman pointed ve H.N Baracuda gibi