150 tl ye 16 x ile başlayan yada biten bir dürbün galiba neyse bununla bir öğreneyim detaylar sonra artık:) Teşekkürler.
bu fiyatlara benzer değildir, 1000 tl den başlar tahminim.. profesyonel işi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
150 tl ye 16 x ile başlayan yada biten bir dürbün galiba neyse bununla bir öğreneyim detaylar sonra artık:) Teşekkürler.
bu fiyatlara benzer değildir, 1000 tl den başlar tahminim.. profesyonel işi
x9 e kadarki buyutmeler genelde yaylilar icin uygun oluyor, pcp demek daha uzak mesafe ve daha dar grupman imkani demek, bunun icin durbun ihtiyaci 16x den basliyor genelde
benim tüfeğim mod 125 vortex, bunları sorunsuz kullanabilirsem fazlasında gözüm yok şimdilik :))
Tüfeğin üzerine bizzat takıp test ettinizmi?
Nereden anladınız, bizzat incelemeden?
İncelediyseniz, hangi kriterlere göre incelediniz? Bizimle paylaşırsanız bizde bilgi sahibi oluruz.
Yok incelemeden sadece bakarak anlama gibi bir yeteneğiniz var ise, bizede yardımcı olun, dürbün alırken size danışalım, bizim yerimize de bakarak seçersiniz.
yahu adam mantıklı bir soru sormuş neden azarlıyosun ki
browning bilindik bir marka, fiyatı da uygun.. bende internet üzerinden, hiç görmeden sipariş vermek üzereydim.. tecrübesi olan arkadaşlara iyi midir diye danışıyor
değerli arkadaşlar, bende merak ediyorum dürbün hakkındaki yorumlarınızı? benim tüfeğim ile birlikte optima 9-44 dürbün gelecek ancak browning 9-40 ile değiştirme şansım var (2-3 gün sürem var) .. değiştirmeli miyim?
Yararlılığı tartışılır ancak Şahsi fikrim Ir özelliği öyle çokta önemli bişey değil zorakide 2 ay boyunca kullandığım dürbünde vardı süs için açıyodum ben Yanlış hatırlamıyosam haziran 2015te 230tlye almıştım 3022yi yada bu rakama yakın bişeydi.Yanlış anlaşılmasın amacım hawkeyi göklere çıkarmak değil sadece iyiki almışım diyorum.Yinede başka dürbünleride araştırmanı tavsiye ederim başka dürbünleride kullanıp tecrübe edenlerde yardımcı olacaktır mutlaka
alternatif olarak aklımda 'browning 3-9x40 AO ' dürbün var.. ayrıca hemen hemen yarı fiyatına.. bu dürbünü kullanan arkadaş var mı? nasıldır acaba
- Abi senin verdigin linkteki 283 tl aksu avdaki 413 tl bir reticle aydinlatma 130 tlye mal olur mu? Ve sen kac liraya nerden almistin yazin ben de o durbunu alacagim ayar kacmasin tas gibi olsun baska onerebilecegin durbun varsa bekliyorum.
https://www.bilginlerav.com/default.asp?git=9&urun=713
stock ta yokmuş ama şirket yetkilisiyle görüştüm, araştırırım dedi.. hafta içi haber verecek.. eğer bu fiyata temin edebilirse, irtibat bilgilerini paylaşırım burda
dampa alternatifi olan paket lastigi yerine, mesela durbunn1 " ise 30mm ayak alinsa, 30mm yi 1" e donusturen bilezikler olcusunde, kaucuk bilezikler olsa, bunula takilsa durbunnayaklara, olmazmimacaba.
anladığım kadarıyla: paket lastiği dampanın alternatifi değil.. ikisinin de birlikte kullanılması (dampa+lastik) kesin çözüm
1 buçuk yıldır kullanıyorum vortex sistemde kesinlikle iş görür oldukça memnunum.Paralaxı oldukça güzel çalışıyor netliğide oldukça güzel ayar kaçırma gibi bi derdide yok vortexte. 120 130 metreye kadarda soda şişesi vurabiliyorum şahsen, dahada uzun mesafede 9x bana yetersiz geliyor.Eğer ileriye dönük bişey düşünüyosanız 9x olması dezavantaja dönüyor ilerleyen zamanda 12x modellerini araştırmanızıda tavsiye ederim 3022lere göre daha kullanışlı olacaktır.
lk tüfeğim olduğu için bende 9x alacağım, bu referans benim için yeterli..
yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.. oyuncağım gelince:)) paylaşımlar yapacağım
https://www.bilginlerav.com/default.asp?git=9&urun=709
ateşli silahlara uygundur yazıyor,havalı tüfek için bunu alırsam tepme vs..den etkilenmeden sorunsuz kullanırım gibi.. ne dersiniz?
oparda sen hawke 3022 den memnun musun?
hawke dürbünlere bakıorum 1000 TL falan hatta 1.750 TL ye de var .. mod125 fiyatı 500 TL civarı, çok pahalı dürbün almak mantıklı mı?
yasin abinin verdigi linkte durbunun orijinal ayaklarinin mod 125te durmadigini ispatladim. Simdi verdigim linkte paket lastigiyle baglanmasini gosterdim. Benim durbunle 700 kusur atisi lastiksiz yaptigim icin durbunum dagildi. O zamanlar ben de acemiydim bu isler nasil yapilir bilmiyordum Sizinki sifir olacagi icin ve dampayla kullanacaksiniz bir sorun olacagini sanmiyorum.
faydalı link, bende neresine saracağımı düşünüyodum :)) tüfekle dampa arasımı yoksa dampa dürbün arasımı karar verememiştim..
değerli arkadaşlar, dürbün olarak ne tavsiye edersiniz?? mod 125 vortex dürbün tavsiye ile ilgili konular var göz attım..merak ettiğim şu an siz ne (dampa+dürbün) kullanıyorsunuz, memnunmusunuz?
çok teşekkür ederim bilgiler için, benim müstakbel tüfeğimde mod 125 vortex.. inş dürbünsüz atış zevklidir yoksa 400-500 atış bitmez:))
aynı sorular benimde kafamı kurcalıyor, tüfeğim henüz gelmediği için konu açmadım. takipteyim:)
ek olarak:
1- tüfek ilk geldiğinde 50-60 atış gez-arpacıkla atın sonra dampa ve dürbünü takın diyorlar.. bu bilgi gerçek midir?
2- damba ile dürbünü sabitleyip, sıfırlamasını yaptık diyelim.. tahminen kaç atıştan sonra ayar bozulur?