Arkadaslar bende size katılırım mutlaka bi organizasyon yapalım derim. Balık tutar atış yapar tanışırız cok güzel yerler var bu etkinlikler için. mesela saklıkent yolunda uygun yerler deniz kenarlarında uygun mekanlar var
justfrienddm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
arkadaslar ben cok memnumum ne kurma kolu kırıldı ne arıza bi seneye yakındır kullanıyorum bence fiyatına göre cok iyi bi silah.tereddütsüz alın derim
-
bu regülatör olayını duydum bende. ama bu nedir bi parca mı yoksa yapılan bi yar mı
-
valla 100-150 arası iyiydi baya. önemli olan bu stabilite ayarlanabilir mi
-
yeni aldım ama eski nesil galiba. tüpte tahliye deligi yok. şarjör cıkaran kolu tutacak ufak delik yok o altın rengi misket gbi kolda
-
arkadaslar bu istikrar olayı at44wx 10 da oldugu gibi az atış cok istikrar olarak ayarlanabilir mi
-
Arkadaslar at44 de atışlarımda sunu tespit ettim. 200 barda tüfek oldukca istikrarsız atışlar yapıyor ne kadar dürbünü ayarlasamda 200-150 bar arasında hedeften sapıyor.ama 150-80 bar arasında istikrarı buluyor attıgımı vuruyorum. bu normal mi? Ayarlanıp tüfegin gücünü azaltıp istikrarlı atışlar elde edilebilir mi??
-
valla bilmeyen birine verirsek anında kırar. normal de kırlmaması lazım asılırsan kırılır cok saglam degil. 100 civarı atış yaptım su anda oldukca saglam.
bir de dün tüfegi sıfırlayım dedim. 3 tane şişe diktim 3ünü de 3 atışta indirdim ve ayarına hiç dokunmadım. süperdi....
-
dürbünün ısıgını acamadım bi türlü yardım lütfen
ışıgı bi türlü acamadım dügme falan mı var anlayamadım -
http://s10b.directupload.net/images/090314/psasgntg.jpg
resim cektim umarım acılır bi bakın arkadaslar
-
aynı sekilde tam kıvrım yeri eğimli öalzeme olarak pek de saglam görünmüyor yani plastik desem degil demir desem degil anlayamadım ama görüntü aynı..
-
varsa resim koyarsanız sevinirim karsılastırmıs olurum
-
destek falan görünmüyor valla. pek kırılcak gibi de durmuyor gerci ama. bunu kıranlar muhtemelen cok geriye zorlayanlar olsa gerek.
-
fark surda bildigim kadarıyla. eskilerde kurma kolu kırılıyormus yenilerde saglam kurma kolu yapmıslar diye duyuyorum bunu nerden anlarım
-
at44 wx10 degil arkadaslar standart at44-10 bu. sizin dediginiz LW namlu olanı. at44-10 yeni versiyon olup olmadıgını nerden anlarım
-
SLM ARKADASLAR SONUNDA TEKLIDEN VAZGECTIM VE AT44 10 LUYU DÜN ALDIM. AMA YENI VERSIYOn mu eski mi bilemedim yardımcı olur musunuz
-
bu arada bi de dürbün şart buna. ancak malum iyi dürbünler cok pahalı . at44 e göre bi dürbün tavsiyeniz de var mıdır acaba? fiyatı da uygun olsa iyi olcak :):)
-
tsk ederim arkadaslar valla olumlu yorumlarınızı dinledikce rahatlıyorum. benim sipariş hala gelmedi. adamlar gayri ciddi calısıyorlar önce var diyorlar sonra da yok yeni geldi dediler. pazartesi tüfek salı da pompa gelcek insallah. yine kıvırtmazlarsa tabi :):):):)
-
bugün gelmedi siparişler muhtemelen kargoya vermediler yada kargo yetiştiremedi. insallah yarin
-
10 lusu 500 lira teklisi 300 arada 200 liaraya degecek bir unsur görmedim. 10 lusuda olsa namluya pellet sürmek icin herseferinde kuruyosun. bunda da kurup pellet koyuyosun sizce deger mi aradaki 200 lira farka. bi de 10 lusunun mekanik olarak arıza cıkartma ihtimali fazla bir de pellet secer.