yok tek hava deliği var diğer görünen eski oring in parçası yatakta bi geniş çapta giriş var 1 milim sonra dar yatak başlıo oradaya manometrenin dişleri girio ama geniş yatağı neden koymuşlar onu anlamadım:S
Pasha6161 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
şuan evde değilim yarın çekip atayım
-
ozaman ben o bölgeyi direk söküp sana göndereyim manometreyle beraber
-
nasıl yapacaz ölçüleri alıp mı göndereyim yoksa napalım
-
Geçenlerde bir konuya da buna benzer bir cevap yazmıştım onu da cevapsız bırakmışlardı. Demek ki bundan sonra kimseye bu tür bir imece teklifinde bulunmamak gerekiyormuş. Moderatörden ricam konudaki mesajlarımın silinmesidir.
buradaki tornacı arkadasımı aradım yapamayız o contadan diyor
-
Öncelikle çok teşekkür ederim hocam internetten bu sölediğiniz yastık contayı araştırıyordum nereden temin edebilirim trabzondan diye lütfen kusura bakmayın tabiki sizin önerileriniz benim için çok önemlidir sadece kafam karışık nerede nasl yapabilirim diye
-
birde tüfekte regulatör varmı
hayır yok ek satıyorlar ama
-
iyide abi ben bunu nerden bulacam ideal av adamı hobiden soğutur Silah hakkında bişi soruyorum silahı bize gönderin diyor
-
hava kaçırmasının nedeni de bu
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Silah hakkında yeterli bilgiye sahip değilim Bir AA 510 aldıktan sonra bunu aldım Sırf markası gamo diye , ama sunu söyleyebilirim belki tartışma yaratacak ama s510 dan neredeyse daha etkili ve daha stabil atışları var. Çok az atış yapabilme imkanım oldu (Hava kaçırdığı için ) çok memnun kaldım Fiyatıda çok uygun bi AA ya göre ama neticede servis ideal av bunu düşünmek lazım ben Astsubay arkadasım vardı adanada onu yönlendirdim Oringi oradan temin edip gönderdi Yoksa basit bir oring için silahı istiyorlardı
-
gamo coyete manometresimi yanında oringi de var mı?
-
Oring o içinden çıkan siyah plastik dimi? Siz bana telefon numaranızı verseniz sizi arasam teferruatlı görüşmemiz mümkünmü Bu videoyu daha öncede izledim ama bu söktüğü yerden değil de baştaki gösterge sökülüyor oradan kaçırıyor hava O dediğiniz contayı değişince manometreyi sıkabilecek miyim?
-
ayrıca silah daha kutusundan yeni çıktı göstergenin bozuk olma ihtimali varmı? silahı kuru hava bassın die trabzonda dolum fabrikasına götürdüm manometreyi sıkarsan sıkışma olur saat çalışmaz dedi e gevşetince de hava kaçırıyor napacam ben :))
-
şimdi hocam manometrenin regülatöre bağlandığı yerden kaçırıyor. Manometreyi sıktığımda gösterge ibresi takılıp kalıyor fakat bu sefer hava kaçırmıyor ,hafif gevşetince gösterge düzelio bu sefer hava kaçırıyor. KAçan hava kesinlikle hava basılan yerden değil tamamen manometrenin regülatöre bağlandığı noktadan
-
havası kendi kendine regülatörün ucundan manometrenin sıkıldığı yerden kaçırıyo 100 bar hava bastım az önce bakalım sabaha kadar ne değere inecek
YA aslında teknik bi detay mı atlıyorum bilmeden çünkü ilk benim başıma gelio heralde Birde silaha ilk havayı pompa değil de kuru hava tüpüyle bas diyolar ondan mı olmuş olabilir acaba -
Kutusundan silahı çıkardığımda manometre gevşekti zaten Neyse geniş bir zamanda gönderecem YOrumlarınız için teşekkür ederm
-
Merhabalar Yeni almış olduğum gamo coyete marka pcp tüfeğime pompa ile hava bastığım esnada manometrenin altından hava kaçırdığnı farkettim İlk başta manometre gevşek gönderilmiş diye düşündüm evet gevşekti Anahtarla sıktığımda gösterge takılıyor sabit kalıyor basınç değerlerini göstermiyor ne yapmalıyım Satıcımla iletişime geçtim onada tuhaf geldi bu durum atladığımız bi konu mu var yoksa gerçekten teknik bi hata mıdır yardımlarınızı bekliyorum
-
Merhaba arkadaşlar Pcp araştırmalarım neticesinde tavsiye üzerine gamo coyete almaya karar verdim fakat bu silah için yeterli bilgi edinemedim varsa kullanan bilen arkadaşlar yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum Saygılar