Bizde yıllardır meydan av la görüştük getirmediler talep topladık getirelim dediklerinde ise bize verdiği fiyatlar yurtdışı fiyatının 2 katından fazla olunca bizde vazgeçtik ithal tüfekler hayal gibi duruyor artık 77 güzel seçim bende uzun süre 97/77 kullandım iyi bir kitle güzel işler yaparsınız
yhan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet bana da geldi mail olarak düşüyor ama gelen kutusunda görünmüyor
-
Tetik sisteminde sorun oluşmuş tırnak pistonu tutmuyor
-
Merhaba elimde zoraki hp-01 ultra mevcut dipçik le beraber düşünürseniz
-
Dm60 la değme ihtimali olabilir yanlış hatırlamıyorsam 44 çapta 1 cm falan mesafe kalıyordu gövdeye dürbünün uzunluğuna göre pelet yükleme yuvasını kapatabilir dürbüne zarar konusuna gelince hiçbir sıkıntı yaşamadım ama yinede tedbirli olmakta fayda var 40-44 çap geçilmemesi lazım bence
-
Diana 56 kullandım şu anda mod 54 kullanıyorum geri tepmeyi absorbe eden sistemi yüzünden bence diğerleri arasından ayrılıyor bu ikisi tepmeyi atıcıya hissettirmiyor ama dürbün etkileniyor tek dezavantajı ağırlığı ama genelde diana tüfekleri ağır diana 56 ve 54 arasında sadece gez-arpacık farkı var diana 56 da mevcut değil
-
Belli bir standardı yok fabrika verilerinin genelde hafif peletlerin verileri yaklaşık olarak söyleniyor inceleme videosu ve forumdan öğrenebilirsiniz detaylı bilgileri
-
Stoklarında hiç bir ürün yok isterseniz arayıp sorabilirsiniz
-
Dürbün kullanım amacınıza ve bütcenize göre değişiklik gösterir ama hawke nikko dürbünler sizi tatmin eder pelet olarak da jsb 13.43 crosman premier 14.3 peletleri öneririm
-
Bende geçen sene patriotu yay ve keçe değişimi için yolladım sorun çıkmamıştı kullandıkları yay ve keçe mod 125 le aynı tetik kendi üretimleri olmadığı için bi onu yapamıyorlar detaylı bilgi vermediler mi
-
İdeal av la hiç cebelleşme ben denedim başarılı olamadım bu linkte yay var burdan temin etmiştim zamanında stok var mı sorabilirsin http://www.enkolay.com.tr/gamo-havali-tufek-yayi-pmu2356
-
Bende yabancı forumlar takip esnasında denk geldim 135 in güç olarak üstüne çıkan olmadığından bahsediyorlar
-
Emir abi eline koluna sağlık tüfek yeniden can bulmuş güle güle kullan