zoraki diyorum hala
Wakeme tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
32 veya 40 dürbün çapını geçmeyin derim.
-
1 inç tüp kullanırım derseniz hawke endurance ler serisini tavsiye ederim. Fiyatları airmaxlerle yaklaşık aynı. Fakat onların retikılında dot yoktur.
-
airmax iyidir daha sağlamdır fakat 40mm mercek capından büyük dürbün kullanırsanız mercek kısmında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bende diana mod 52 var. Dürbünle onu barıştıramadım. Tüfek beni bile dövüyor.
-
ultra namlusu uzun modelidir daha güçlü ve istikrarlı atış yapabilirsiniz. Ayrıca susturucu bu modele bağlayabilirsiniz
-
zoraki light 4.5 al tek pompa kullanırsın.
-
Birde tepme gücü konusunda bilgi verebilir misiniz? 3-9x40 dan fazlası sıkıntı olabilir. Protektor ve dampa ayağında koruma kapasitesini aşabilir.
-
hayırlı teskereler.
-
Güzel bir servis deneyimi yaşamışsınız. Kral arms firmasının servisine tebrikler.
-
diamond mu yoksa normal serimi acaba?
-
Fotoğraf yüklerseniz sıkıntıyı anlayıp yardımcı olabiliriz.
-
fabrikadan yay talep edin degiştirin. Yaptığınız çözüm uzun süre işinizi görmeyecek başka bir noktasından o yay muhtemelen kırılır.
-
4.5 mm 55 m ye kadar çok avantajlı sonrası için 5.5 mm yi tercih edebilirsiniz. Hem 950 fps üstü hıza çıkmamış olursunuz. isabet oranı artar. Bu arada 4.5 mm ye karar verirseniz yüksek grain mermi atarsanız hızı düşük olacağından isabetsizlik probleminiz az olur. Yay biraz eskiyince 8.44 graine geçersiniz.
-
Öncelikle dürbünüzü ayna ile optik merkeze getirdiniz mi? Ayrıca dürbün ayaklarınızın da yönünü kontrol etmenizi rica ederim. Bazı ayaklar ters takıldığında çok yukarı dürbünü ayarlamanıza sebeb oluyorlarlar sizde ayar kısmındakı boşluk kısmına denk geliyor olabilirsiniz. Eğer hepsini yaptıysanız arka ayağın alt kısmına ortalayacak şekilde bir kağıdı 2 ye katlayıp koyup bir de öyle denemenizi tavsiye ederim.
-
Bu durbun chairgun programina uygunmudur?
hawke nin bu modeli chairgunla uyumludur.
-
Kısaca özet geçeyim internette ve forumda bu konuyla alakalı bir çok yazı bulabilirsiniz. FFP(First focal plane) anlamına gelmektedir. Retikılın optik düzene onden montajlı olduğu anlamına gelir. Avantajı siz zoom yaptıkça retikıl büyür ve iki dot arasındaki mesafe değişmez. Keskin nişancılar ve yivli tüfek avcıları gibi hedefe hızlı tepki vermek isteyen atıcılar genelde bu tip dürbün kullanırlar. Mesafe konusuna bir etkisi yoktur. Mesafede tüfeğin gücü ve tutarlılığı daha çok önem taşır. Ben size Konus (Pro) markada güzel F30 8-32x56 ffp dürbün öneririm. Türkiye'de bulabilirsiniz. Amerikada gelecek yok ise dürbün getirmesi zordur. Uzun mesafe atışlarında dürbünü düzgün şimleme önemlidir ve yüksekliği ayarlayan turretin clik sayısının fazla olması tercih sebebi olabilmektedir. Bu arada tüfeğiniz yaylı ise bu kadar büyük dürbün önermem. Yay tepkisi dürbüne zarar verebilir.
-
Abi hatsan protector ile kullanacagim sport hd 3-9x50 veya vantage 3-12 durbunler arasindayim vantagenin fiyati digerinin iki kati. Hangisi daha dayaniklidir sıkıntı çıkarmaz?
Vantage yandan paralakslı olduğu için daha pahalı, önden paralakslı ve küçük çaplı olan daha sağlamdır. Ama yandan paralaksı ben daha kullanışlı buluyorum. Çaptan bakarsan vantage 3-12 daha sağlamdır. . Airmax serisinden fiyat olarak uyan var ise onları da tavsiye ederim. Turretleri sağlamlaştırılmış bir seridir.
-
Artık hawke için çalışmıyorum fakat 4x32 dürbün çap olarak küçük olacağından diğer dürbünlere göre daha dayanıklı olacaktır. Ama dampa ayakla kullanmanızı tavsiye ederim.
-
Türkiyede Zoraki markasında böyle bir silah olsa güzel olurdu.
-
http://metrovideogame.wikia.com/wiki/Weapons?f…rConceptArt.jpg
Metro diye bir oyun varmış, oradaki benzerinden esinlenmiş.