hawke airmax urunlerini yayli tufeklerde kullanabilirsiniz. Daha ayrintili bilgi isterseniz bana yazabilirsiniz.
Wakeme tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
nite eye serisi genelde kisa zoomlu 50mm lens capli durbunler. Gece ve az isik kosullari icin yapilmis urunler. Sidewinder serisi ise pcp ve uzun mesafe atislar icin tasarlanmis urunlerdir.
-
Strelok + programını indirirseniz oda işinizi görecektir.
-
Mazhar bey,
Chairgun programını kullanmanızı tavsiye ederim. -
Merhaba,
Dürbünde görüntü ters oluştuğu ve optik olarak düzeltildiği için düz mantık çalışmaz. Ters Düşünmek lazım. Aşağı düştüğü için arka ayağı şimlemeniz lazım.
Öncelikle 25m den sıfırlama yapmanızı, daha sonra 50m de sıfırlamayı düzeltmenizi öneririm. -
SelamunAleyküm;
Bende Cometa Fenix 400 Star tüfeğime bütçemi sarsmayacak ama oyuncak gibide olmayan bir dürbün almak istiyorum. Hobide ki ilk tüfeğim ve bayıldım. Gücünün iyi olduğunu görünce 70-80 metrede ki hedefleri nokta atışı vurmaya niyetlendim Ne önerirsiniz?Selim bey,
Bütçeniz konusunda bana bilgi verirseniz size Hawke dürbün önerisinde bulunabilirim. -
Selamlar,
Dürbün ihtiyacınız devam ediyor ise Hawke Airmax ve Dampa ayak ile Vantage serilerine bakmanızı tavsiye ederim. Dürbünlerle ilgili sorularınızı benimle paylaşabilirsiniz. -
Selamlar,
Yaylı Tüfeğiniz için HAwke Airmax 3-9×40 AO AMX ürünüde düşünmenizi öneririm. İyi bir ayakla sıkıntısız kullanırsınız.
http://eu.hawkeoptics.com/airmax-3-9x40-ao-amx.html -
40mm obj. mag yaylıda dampasiz kullanilabilen, yan paralax, isiksiz, ful artikil, 20x buyutmeli ve tabii taretli...
İsteklerinize birebir uyan ürün maalesef şu an için Hawke'da yok. Yakın olan ürünler şunlardır.
http://eu.hawkeoptics.com/airmax-30-sf-6-24x50-amx-ir.html
http://eu.hawkeoptics.com/sidewinder-65-…0x-mil-dot.html -
Abi ben airmax 3-12x40 alacağım ayar tutmama ya da başka sıkıntılar olduğunda garantiye gidiyor mu? Tamiri yapılıyor mu yani?
Airmax te bu dediğiniz sorunları yaşamazsınız, oldu ki yaşadınız garantiye gider, kontrol edilir, gerekirse değişim yapılır. Fakat tamir konusu şu an için Türkiye de mümkün değil.
-
Merhaba,
Oncelikle goruslerimizi iletme sansi sundugunuz icin tesekkurler.
Benim durbun kutulariyla ilgili bir sikayetim var. Bu sorunu Ingiltere'de yasadim ama kutularin Turkiye'de de ayni oldugunu varsayiyorum, eger degilse mesajimi esgecin lutfen. Gecen hafta Hawke 3-9x40mm Vantage bir durbun aldim, daha tufege takamadan yere dusurdum ve ufak bir ezik olustu durbunde bir tasa denk geldigi icin. Bunun sebebi (benim de dikkatsizligim ile beraber) kutuyu yanlarindan tuttugum zaman, kutunun altinin durbun agirligi ile beraber kayip dusmesi. Turkiye'deki Hawke 4x32 durbunumun kutusu boyle degildi mesela.
SelamlarKutular sizin anlattığınızla aynı, yaşadığınız problem için üzgünüm. Kutu konusunu Hawke ile paylaşacağız.
-
bizlerden fikir sormanız ince bir davranış. Teşekkür ederiz.
- Fiyatlar yurt dışından getiemeyenlete ceza olarak belirlenmiş gibi. Bunları düzeltebilirmisiniz.
- Geniş mercekli ve kısa boylu dürbün var mı. Varsa ben diana 460 için 8.5-25X50, 6.5-20X50 gibi bir tane arıyorken pahalı markakalarda olduğunu fakat sizde olmadığını farkettim. sadece buslen marka bir tane bulabildim. Diğerlerinde uzunluk sebebiyle Pelet yüklemede zorluk oluyor.
- reticle olarak vector buslen ve bazı japon dürbünlerin güzel örnekleri var geliştirmeniz hepimizin faydasına olacaktır.
Tekrardan teşekkür ederim.Fiyatlar konusunda yapılabilecek fazla bir şey yok. İstediğiniz bir dürbün olursa bana iletin size en iyi fiyat veren bayiye yönlendirebilirim.
Kısa tüplü dürbünlerde İnternette arayıp bulduklarım uzunluk olarak Hawke'den çok farklı değiller bana özel mesajdan örnek gönderebilirseniz talebinizi iletebiliriz.
Reticle konusunda Hawke'den farklı uygulama göremedim bununla ilgili de bana özel mesajdan dönerseniz muadil reticle içeren dürbünleri sizinle paylaşabilirim.
Önerileriniz bizim için değerli, biz teşekkür ederiz. -
Turret`ler uzerinde tur sayisini gosteren skalasi olan ,30 mm tup cap`li, L4 dot reticle`a sahip bir Hawke olsa hemen alirdim.
L4 dot dışında diğer istediğiniz özellikler Airmax SF serisinde mevcuttur. Ürünleri aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
http://eu.hawkeoptics.com/airmax-30-sf-riflescopes.html -
Anladım abi, bunlarda ayar kaçırma vs sıkıntılar olmuyor demek. Peki mercek çapının büyük olması benim işime gelir ve sağlamlığı etkiler mi? Eğer sıkıntı olmazsa 50 yi tercih ederim. Bu arada dampa ayak da alacağım.
Ayar kaçmaması için iyi kaliteli bir ayakla bağlarsanız sorun olmayacaktır. Dampa ayakta olabilir. Hawkenin 11mm tek parça ayağı veya 22mm olan çift parça ayakları sizin için uygundur. 50mm için yüksek ayak almanızı tavsiye ederim.
-
Ffp özellikli ve full mildotlu artıkılı olan bir dürbün mükemmel olurdu 200 metre üstüne shim yapmadan rahatlıkla atılır böylece.
Bu önerinizi Hawke Optics'e ileteceğiz.
-
Mod125SVortex, Hawke Airmax serisi bu iş için yapılmış özel bir seridir. AMX Reticle'larda havalı tüfekteki mesafelere uygun olarak bölünmüştür. Sizin isteğinize uygun olabilecek modeller Airmax 4-12x40 veya Airmax 4-12x50 modelleridir. Ürünleri Aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
http://www.hawkeoptics.com/airmax.html -
Bu cevap mantığıma ters düştü. Siz toptan aldığınız ürünü isterseniz daha ucuz verebilirsiniz ya da bayi fiyatına en azından.
Emin olun son kullanıcıyı önemsediğimiz için bu forumda kullanıcı açtık. Ticarette maalesef sizin dediğinizi yapmak mümkün olamıyor. Fakat bayilerimden olabilecek en iyi fiyatları size sağlamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz.
-
Aressx, Hawke ürünlerini perakende fiyatta bizde en pahalı fiyattan bulmanız normal, Toptan satışı ağırlıklı olan bir firmayız. Fiyat konusunda bayilerimiz size yardımcı olacaktır. Forumda bana ürün taleplerinizi iletirseniz en uygun fiyata temin edebileceğiniz bayimize sizi yönlendirim.
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hawke ile ilgilenen arkadaşlarımız istedikleri modelleri yazarlar ise gelip gelmeyeceği konusunda bilgi verebilirim. Şimdiye kadar bana forum dışından gelmiş sorulardan bir kaç örnek vereyim.
Sökülebilir Sweng benzeri ayak üretilecek mi?
Hawke X-Act Programını Türkçeleştirmek mümkün olur mu?
Sidewinder Ed 10-50x60 TMX ürününü getirecekmisiniz? (Evet bu ürün Kasım ayında gelecek ürünler arasında)
ffp dürbün üretilmesi düşünülüyor mu?
-
Merhaba arkadaşlar,
Hawke dürbünlerin şu anki Türkiye dağıtıcı firması olan Andoutdoor da Hawke ürünlerinin toptan satış sorumlusu olarak çalışmaktayım.
Hawke ürünleri konusundaki istek,öneri ve şikayetlerinizi öğrenerek Hawke Optics firmasına iletmek isteriz. Konuyla ilgili dönüşlerinizi bekliyorum.
Serkan Eriş