Kenan16 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Recluse .357

En çok severek kullandığım havalı tüfeğim Samyang Recluse .357

İyi yanları; küçük modlar sonrasında 150 grain pelleti 1080 fps atabilmesi ve tahribat atışlarında oldukça zevkli olması (200mt uzaklıktan 20cm kalınlıkta çam bir kalası (yuvarlak olmadıkça) delip geçebilir). Genellikle istikrarsız olduğu yönünde eleştiriler olsa da benim grupman olarak veya attığım yere gitmemesi nedeni ile bir şikayetim olmadı bugüne kadar :)

Olumsuz yönleri: ses yüksek ve pellet maliyeti yüksek.

merhaba bu tüfeği yurt dışından mı aldınız ????

Eğer yurt dışından aldıysanız nasıl bi prosödür izlemememiz gerekiyor

Recluse .357

En çok severek kullandığım havalı tüfeğim Samyang Recluse .357

İyi yanları; küçük modlar sonrasında 150 grain pelleti 1080 fps atabilmesi ve tahribat atışlarında oldukça zevkli olması (200mt uzaklıktan 20cm kalınlıkta çam bir kalası (yuvarlak olmadıkça) delip geçebilir). Genellikle istikrarsız olduğu yönünde eleştiriler olsa da benim grupman olarak veya attığım yere gitmemesi nedeni ile bir şikayetim olmadı bugüne kadar :)

Olumsuz yönleri: ses yüksek ve pellet maliyeti yüksek.