Merhaba. Aynen öyle yapmalısınız.
sreis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam merhaba. Compact tavsiye ederim. Tactital bende de vardı. Oyuncak gibi duruyor bence. Tüfek havası vermiyor.
-
-
10 numara olmuş. Elinize sağlık
-
ayar tutuyor mu fiyatı nekadar.ne olduğunu sòylesen iyi olur marka ve modeli söylemezssek bu forumda hiçbir şeyi konuşamayız
Gamo Black Bull IGT Mach1. 29 joule gücünde. Tüfeğin üzerinde dampa benzeri patentli rayı mevcut. Yaklaşık 400 adet pellet atmışımdır ki 60 70 mt mesafelerde halen dürbünün ayarına dokunmuş değilim
-
Iyi güzel de yaylıyada dürbün dayanmıyo
Hocam o dediğiniz markaya göre değişir. Şimdi buradan reklam yapmayayım. Ben gayet memnunum. Ki üzerindeki dürbün optima 3x9x32
-
Yaylı candır
-
Hatsanın yurtdışı sitesi ve ürünlerin 3te 1i (tüfek-dürbün) Türkiye de satılmıyor ayrıca site sürekli güncelleniyor ve baştan savma değil , bi amerikali kadar değeri yok mu bu vatandaşın? Yazıkkk!!!
Hocam almıyacağız yerli akılları gelecek başlarına
-
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum ilk defa bir havalı tüfek alıcam gamo black bull ıgt sistem 5.5 mm de karar kıldım. Tüfeği tavsiye edermisiniz artıları eksileri nelerdir
Hocam merhaba. Bahsettiğiniz tüfeği yaklaşık 1 ay önce aldım. Sadece kurması biraz zor. Yalnız stabilite atış hassasiyeti 10 numara. Üzerinde Gamo nun kendi dampa sistemi olan rrr sistem ayakla geliyor. Tüfek çok hafif ayakta desteksiz bile atış yapabilirsiniz. Pellet olarak Gamo Pro Hunter öneririm. Ben 50 mt den zorlanmadan 500cc pet şişeyi her atışta vuruyorum
-
-
Belki komik gelecek ama 3x9x32 optima. Bahsettiğim ayağa lastik sararak monte ettim. Şimdilik memnunum. Tüfek Gamo Blackbull ıgt mach 1
-
Hocam dürbünü bilmem ama Havke nin tek parça ayağını kullanıyorum. Yanılmıyorsam 130.00 TL ye almıştım. Gayet memnunum
-
-
-
Hocam merhaba. Geçen hafta Gamo Blackbull Igt Mach1 5.5 aldım. Tüfeğin kendisi oldukça hafif. Desteksiz atışa müsait. Kurulumu biraz zor, yalnız atışlar mükemmel. 40mt den 3x9x32 optima dürbün ile peşpeşe 3 defa pellet kutusu kapağını vurdum. Ayrıca kendi sitesindeki resimlerde bile görünmemekle beraber henüz patent alma aşamasında olan dampa benzeri dürbün rayı takılı halde geldi. RRR dedikleri bir teknolojiymiş. Ben Aksu Av dan aldım ve şimdilik oldukça memnunum.
-
Kirma namlu havalı tüfek ile pcp arasında gezegenler kadar fark var !
Gezegen kadar olmasa da fark var tabiki. Aslında ikisini kıyaslamak da yanlış olur bence. Herikisi de ayrı dünyalar. Ben sadece pcp nin biraz daha zahmetli olduğunu düşündüğümü belirttim
-
Bu hobiye bende Hatsan AT 44 ile başladım. Pompaydı scubaydı hortumdu vs birsürü malzeme ile dolaşmaktansa 2 adet (4,5 ve 5,5 kalibre) kırma namlu havalı tüfek sahibi olarak devam ediyorum. Al tüfeği eline koy pellet kutusunu cebine çık yola. Kırma namlu candır
-
Çok güzel görünüyor. Tebrikler