aytaç bey silahın dürbünsüz ve pompasız fiyatı nekadar bilginiz varsa öğrenebilirmiyim.saygılar.
ozker tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
çok teşekkürler.
-
arkadaşlar öğrenmek istediğim evanıx ar6 ile huntıng master ar6 farklı mı.saygılar
-
en güzel fx Gladiator ama cutlas da güzel. kısacası adı bile güzel.
-
Bir şişeyi paramparça edecek etkili menzili kaç metredir acaba saygılar.
-
hayırlı uğurlu olsun.fotoraflarını bile seyretmek büyük mutluluk.güle güle kullan.
-
özür dilerim bilmiyordum.
-
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN.EN GÜZELİ FX.
-
FX ROYAL 400 diğer fx lerden dahamı güçlü acaba...
-
Mustafa bey FX Royal 400 ruyalarıma girecek.Biraz erkene almak mümkünmü.Tamda işte bu derken.Acaba isteğe bağlı getirmeniz mümkünmü saygılar.
-
Arkadaşım falconu 1400euro aldı.elle dolum pompası ile birlikte.Burdakiler her model hemen hemen 1400 1500 arası.
-
Bende aynı şeyi merak ediyorum.Bu silahların hepsini denemiş olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.hepinize saygılar.
-
Mustafa bey teşekkürler.aynen dediğinizi buldum. Zaten olsada burdan almazdım.Alacaksam KATRESU A.Ş dan alacaktım.Size güvenim sonsuz .
-
Supersin kardeş ben burda yaşıyorumda haberim yok.Çok teşekkürler...
-
Şuanda satıcıların elinde olan 5.5.cal satılıyor.Bundan sonra ithali yasak.10 gün önce arkadaş Falcon pcp 5.5.cal aldı dediğine göre 50 metrede pekde beklediği gibi değilmiş.Bunun için bende FX hayranı olarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.
-
Mustafa bey sizden öğrenmek istediğim en uzak mesafeden hangi FX modeli ile daha iyi av yapabilirim.Av sezonunda... Birde internette FX in değişik modellerini gördüm.Bunları Türkiyeye gelme ihtimali varmı.Varsa beklemeye değer .İlk alıcınız ben olmaya hazırım...SAYGILAR ...
-
Hayırlı olsun duygularınız çok güzel.Ayrıntılı bilgilerinizi bekleyeceğiz.
-
Mustafa bey her an yanınıza gelebilirim.Sağlık proplemim bir düzelsin İstanbuldayım...
-
Markadır.Türkiyede bir bayide yakında burda geçiyor.ama bu sitede gördüklerim ve okuduklarımdan sonra gönlüm FX de.
-
Değerli arkadaşlar burdaki satıcıda falcon pcp 5.5 sadece bir adet kalmış.Siteye üye olunca daha fazla bilgi sahibi oldum.Bu konularda daha teçrübesizim.Öğrenmek istediğim FX leride görünce hangi silah daha iyidir.hangisini tavsiye edersiniz.FX hangi model daha iyidir.falcon mu fx mi...