Yapmış olduğumuz buluşmalardan en çok zevk aldığım buluşmalardan biriydi mükemmel bir gündü,bu arada hayatımda ilk defa atada binmiş oldum ilk defada bindiğim zaten çok belli bisikletin üzerinde poz verir gibi atın üzerinde poz vermişim
En yakın zamanda tekrar buluşalım,güzel günde yanımda olan güzel arkadaşlarıma teşekkür ederim.
rainman tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dostum keşke herşey dilediğin gibi gördüğün gibi kolay olsa paran var demek sen al bir pcp emin ol atış yaparken heyecanlanacaksın.
-
sakin ve kimselerin olmadığı gidşinin rahat olduğu biryer bulsak tam süper olacak
-
bende bu hafta son defa daha bir av yapıcam zaten yeni havalıma dürbün ayarlayamadım kısmetse pazartesi halolacak buluşmayıda havanın iyi olduğu bir hafta sonu yapsak bence daha iyi olur.
-
önceden benim imzamın altındada bursateam logosu vardı kaldırdım nedeni bursateam diye birşey yok süs olsun diyede team logosu taşımak istemem Bursa lı yokmu forumda azımsanmıyacak kadar var ama tek tabanca takılmayı tercih edenler var kendini yüksek görenler vs. demek istediğim boşuna çabalamaya gerek yok bursateam hiçbirzaman ankarateam yada istanbulteam ve diğer team grupları gibi olamaz varsa buluşmak isteyen özelden yazsın buluşalım buraya yazıpta kendimize güldürmeyelim
-
yakında ayarlarız ben telden ulaşırım foruma giremeyenlere
-
Tazzdingo arkadaşımız sesini çıkarmıyor artık biz konuştuk kendisi sustu,Kemal Abi biz eskiye devam
-
Kemal Abim bizim buluşmalarımız bildiğin gibi ansızın oluyor birbirimize buradan değil tel le ulaşıyoruz birde şöyle yakınlarda kafamıza göre biryer bulamadık nereye gitsek koyunlarla karşılaşıyoruz
-
benim için yarın av sezonu bitiyor bundan sonra musait olabılırım
ama buluşmaya silah arkadaşlarım
Kemal Abi (Kemosabe)
İlhan Abi
Basri Abi
Kadir (sniperx)
Gökhan Abi (glock) artık İstanbul da
bu isimlerinde gelmesini dilerim ve planlı güzel bir buluşma olsun isterim -
yakın olmasına ve fotoğraf çekimi olmasına rağmen yüksek zoomda bile gayet net
-
Erdem Abi mesafe kaç metreydi
-
pardon şimdi gördüm yatagunda su terazisi varmı?
-
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın
gözüme dürbün üzerindeki su terazisi takıldı nereden temin ettiniz merak ettim -
dostum pardon horoz dedim ar6 sandım modelini kusura bakma ar 6 değilse horoz arama özürdilerim
-
dostum unutmadan iki üç basışta dolmaz biraz kas yapacaksın
-
pompanın tahliye vanasını kontrol edin gevşek olabilir
ilk defa dolduruyorsanız horozu çekipte deneyin -
çok güzel sonuçlar tebrik ederim
-
hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim
ar6 konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum -
bu sorununuzun çözümü burada alacağınız cevaplarla düzeleceğe benzemiyor bana göre silahı fabrikasına göndermenizde fayda var
-
cevabınız için teşekkür ederim