silahı elbette hemen denedım ınanılmaz güçlü ınanınkı bı adet 2. cmlık tahta arkasında 3 cmlık tahta var arkadada duvar 20 metreden 160 200 bar arası ıkı tahtayıda deldı duvardanda bır parça kırdı sesı zaten tartışılmaz hepınızede teşekkur ederım
rainman tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yeni tüfeğim evanix bızzart geldı gücü benı cok etkıledı ve cıkan ses dehşet
resimlerını akşama koyarım -
ayrıca 4 7 hazıran arası bursada avcılık fuarı var herturlu silahlar olacakmış ve ayrıca mustafa beyde katılımcı olacakmış yerı kıralamış bıle o günü iple cekıyorum
-
arkadaşlar ben bursalıyım bursada oturup boyle bır hobisi olup ve benım gıbı yanlızsa hafta sonları beraber atış yapmaya gıdebılırız ayrıca normal av tüfeğimde var normal av için yarında sertfıka eğitımı başlıyor en sonunda alıcam teskeremı ama pcp bambaşka
-
pelletler gamonun expander paletlerı ortadakı karavana atış ıse hata ıle oldu guzel nışan almamıştım acele ettım atışlar desteklı atış
-
benım cevremde benden başka bu hobı ıle uğraşan kımse yok ve benim atışlarıma yorum yapacak sızden başka kımseler yok yorumlarınızı beklıyorum sizler sayesınde atışlarımı dahada gelıştırebıleceğime ınanıyorum
-
-
arkadaşım bende hatsanın sahıbının kardeşi değilım ya gonderdım sadece ateş etmıyor dıye şıkayetım oldu adamlar 10 numara değil 100 numara gerı gondermışler bılemem belkıde benım şansıma
-
bunların fıyatlarıda fx e gore uygun aldığım bılgılere gore peşin fıyatı 800 euro elbette fxın yerını tutamaz bence
-
yapana minnettarım
-
saol arkadaşım
kundaktan zıyade sılah cok kuvvetlenmış ben onu anlayamadım nasıl oldu
-
-
3 gun once at44 s10 tufeğim bozulmuştu sacmayı atarken artık gozle gorebılıyordum ve sağlamkende atışları cok sapıyordu ben sadece atmıyor dıye gonderdım ve plastık kundağin dıpçığın cevızle değiştırılmesını ıstedım bugun geldı ve cevız dipçık ve kundak bır harıka işçilık super nerdeyse tufeğin heryeri değişmiş cevız dıpçık ve kundak harıcı para vermedım ve atışları cok ısbetlı ve tesırlı olmuş hatsana buradan cok teşekkur ederım
-
elbette fıyatı ne tutarsa verıcem
-
saol serkan bugun servıse gonderdım hem arızayı gıderecekler ve cevız kundak ve dıpçık takmalarını ıstedım acaba lw namluda takarlarmı ıstersem
-
cevabın için saol serkan tüpü boşaltmadan acamam dımı dediğin yeri
-
merhaba arkadaşlar at44 s10 sahıbıyım 2 aydır kullanıyorum gectığımız cumartesı bıraz atış yapayım dedım 200 bara kadar pompaladım başladım atmaya bır sure attım 150 bara düştü başladı atmamaya atıyorda sacmanın gıdışını gozumle goruyorum hedefe gıdıyor sacma hedeften gerı gelıyor zaten cıkan seste pıs dıye bırşey acaba tüpmü bozuldu başka bırşeymı
-
ilk önce herkese saygılarımı sunarım bugun yenı kayıt oldum aranıza bende 15 gun once hatsan at 44 aldım doğrusunu soylemek gerekırse benı pek sarmadı herzaman hayalımde evanıx ar6 almak var ve alıcamda ama bizim burda bursada av bayılerınde o kadar kalıtelılıerı yok benım ıstediğim modelin ınternettekı fıyatlarıyla aynımı dürbünü kalitelımı sızın onereceğinız en uygun yerde neresı herkese ıyı gunler