Mustafa hocam haklı lakin, yarın başka bir nickle girer yeni bir hesap açar yapmak istediğini yine yapar. Tanımıyorsanız yada referansınız yoksa almayacaksınız illa ki alacam diyorsanız sanal pazardan alın. Geçmiş olsun tekrardan.
cafahmet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ellerize sağlık çok güzel olmuş
-
.25 lw iç genişliği kaç tam .250 mi?
evet
Sevmezse bendekinde deneriz bende 1100-1110 ile atıyorum jsb yi. Bak bide eun jin 35 grain var onunda balistiği iyi getirebilirsen alırım bende
-
Ağırını bulursan banada haber ver. Çünkü hafif pellet olmuyor bizim tüfeklere. 10 kutu jsb 25.4 aldım elimde patladı
-
Kardeş bana getir bi tane %50 kâr ile alayım senden
-
Arkadaşlar 300 metre gerçekten çok mesafe. Yivli kullanan biri olarak söylüyorum. Ama şu bir gerçek havalı ile isabet ettirmek daha kolay, lakin çok iyi hesap etmek ve rüzgarsız bir hava şart. Ama 300 metreden değil
-
Tebrikler çok güzel bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık. Şahsi fikrim 500 metrelere ve yukarılara atmak yerine 200 metreden 10 cm çapında bir hedefi her atışta vurmak daha zevkli olacaktır. Bu arada bu lafım size değil genel olarak amacımız bu olmalı güçlü ve isabetli aynı zamanda istikrarlı olsun diyorsak şayet.
-
Aslında ilk gün satış ve pazarlama sorumlularından Yaşar bey işe görüştüm. Türkiye için 6.35 üstü yasak dedi. Bende kendisine hali hazırda mevcut marka ve modellerden bahsettim. Bakalım dedi şuan olmamakla birlikte üzerinde duracaklarmış. Ben vermeyeyim dedim kötü haberi ama ne demişler, kötü haber tez duyulur. Hayırlısı olsun bakalım
-
Muadillere bakarak tahmini 800 fps. olacak 9mm için..
800 fpsde 110 küsür fp yapar oda en iyi şartlarda ama bunada şükür
-
Ayarlanabilir olma ihtimali yüksek. İnşalllah kısa zamanda piyasaya sürerler.
-
Şahsi fikrim 9mm için en az 145-150 fp güç üretmeli bir pcp ki attığı mühimmatı (80 grain) 900 fps ile atabilmesi için.
Ama hatsanı tebrik ediyorum gerçekten güzel bir proje inşallah yakın zamanda satışa sunulur
-
İncline dediği eğim; yani hedefin bulunduğu nokta ile atış yaptığın nokta arasındaki eğim ( arc özellikli mesafe ölçerlerde mevcut)
altitute dediği ise rakım
-
Ellerinize ve emeğinize sağlık çok güzel görünüyor umarım devamı gelir.
-
Diana 350 magnum .177 ilk tüfeğimdi. Atış yapan arkadaş veya başka bir arkadaş o mesafeden o kola kutusunu veya başka bir kutuyu vursun elini öperim yokuş aşşağı atsa 50 katlı binanın tepesinden dibine doğru %10 ihtimalle vurabilir oda ihtimal
-
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Tebrikler. Başarılı grupmanları görünce hevesleniyor insan:)
-
Dedim ya:) Okulu bitir gel diye
-
Sen asıl 175 grainlik 7mm çekirdekleri gör geçen sıfırlaöaya gittik bi yivli ile atıyorum bi havalıyla emin ol havalı ile istediğim noktaya vuruyorum yivli ile sıkıntı ama güççççç desen 450 katından fazla
-
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Özlemişim bu ortamı Ateşlinin dönemi bitsin başlarız tekrardan
-
70 metreye göre çok güzel sonuç. Tebrikler
-
Çok güzel paylaşım Teşekkürler