Ben de geleceğim diye düşünüyordum ancak, hava oldukça yağışlı....Planda bir değişiklik var mı?
Bulut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir aksilik olmaz ise ben de geleceğim...
-
Bu sabah ki buluşmanın iyi yanlarından ikisi...Komutandan satın alınan scuba
(kendisine buradan teşekkür ederim) ve A.A almak üzere satığa çıkarılmış bir AT 44 -
Buluşma her zamanki gibi sabah erken saatlerde mi olacak arkadaşlar, ?
-
Bir engel çıkmaz ise; ben de geliyorum Arkadaşlar...
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
-
Geçen hafta ben erken ayrıldığım için pek sohbet edememiştik. PCP siparişi vermenize gerçekten sevindim. Şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşürüz umarım...
-
Merhaba,
Bu sefer buluşmaşa, elimde bir PCP ile geleceğimi umuyordum ancak sipariş verilmekle birlikte elime hünüz ulaşmadı ayrıca 28 Mart seçimden bir gün önceye denk geldiği için gelememe ihtimalim oldukça fazla, tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum... -
Silah almasanızda bekleriz. Elimizden geldiği kadar yardımcı olabiliriz. Birlikte atarız benim tüfekle.
Çok teşekkür ederim, yakında görüşürüz umarım..
-
Değerli Arkadaşlar,
Bugün aranızda olmak benim için hoş bir tecrübeydi. Tüm arkadaşlar oldukça sıcak ve samimi karşıladılar beni.
Havalı Silah meraklılarına, forum üzerinden kafalarındaki sorulara cevap bulmak yerine; buluşmalara iştirak ederek, tüfekleri bizzat görüp, deneyimli arkadaşlardan yardım almalarını tavsiye ediyorum. Kafamdaki yaylı mı, PCP mi sorusunun cevabını yerinde görerek ve deneyerek aldım. Umarım bir dahaki buluşmada elimde bir PCP ile aranızda olacağım, tabi yoğun işlerden vakit bulursam.
Herkese saygılar.