Kerim16 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sayın borbayre paslanmış ve özelliğini kaybetmiş bir sac olabilir katılıyorum size. 2 mm tencere yapımında kullanılan üstü boya altı teflon kaplı alüminyuma mod 125 5.5 mm ile 10 metreden yaptığım atışlarda bayağı bir göçük oluşturdu ancak delemedim. kullandığım pellet ts-22 idi. ancak başka silah yada pelletler ile delinebilir. yalnız 4 mm herhangi bir metali at 44 s10 ile delemezsiniz, konuyu açan arkadaş ile ayrı düşüyoruz bu noktada. bir kaç resim ile yaptığım atışları sizlere göstermek isterim. atışlar genelde 10-12 metre civarında yapıldı,hem at 44 s10 hem mod 125 ile. kafamızda az çok bir şeyler netleşir.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

galvaniz sac. kalınlık 1,1 mm.

430 paslanmaz. kalınlık 0,80 mm.

dkp sac. kalınlık 2 mm.

işim gereği 0.40 dan 4 mm ye kadar saclara sahibim. Bundan 2 gün evvel yaptığımız kalıpta deneme maksatlı kullandığımız 2 mm kürek şablonuna 4 sefer at44 s10 ile atış yaptım ve bırakın delmeyi ancak iz yapmıştır. 4 mm ciddi bir kalınlıktır ve istediğiniz pelleti atın delemezsiniz.