airking54 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhabalar.

Nişancılık benim için hobi. Ateşli silahlarla bu hobi hem çok masraflı, hem yer sıkıntısı var bu nedenlerden dolayı bu zevkimi havalı silahlarla giderme kararı aldım. Bunun için uzun menzillli atış hassasiyeti yüksek bir tüfek almak istedim, netden yaptığım araştırmalar sonucunda HW 1oo de karar kıldım, tüfek almak için günübirlik ankara ya gittim, HW 100 bulamadım, bayinin ısrarlı tavsiyesiyle Airking alarak memlekete döndüm. Evde kısa mesafeden yaptığım atışlarda sonuç mükemmeldi, orta büyüklükte ki bir alüminyum demliği delip geçti, küçük demir tuzluğuda delip geçti, 2 cm kalınlığında ki et tahtasını delmesine az kaldı, 0.75 mm kalınlığında ki sert plastikten bir malzemeyi kıl gibi deldi kısacası ev atışlarında sonuç harikaydı. Bugün araziye çıktığımda efsanenin bir hurafeden ibaret olduğunu gördüm, 5 metreden delip geçtiği plastiğe 50 metrede yapışıp kalıyor, şişeye taş atmış gibi patlatıyor, 2 cm kalınlığında ki et tahtasına yapışıyor sadece. Bu işin erbabı ustalardan ricam şu ki bu veriler doğal mı yoksa benim tüfeğim problemli mi ? Unutmadan bu atışları 5.5 mm gamo pro magnum peletlerle yaptım.