Biraz hesaplı bir tabanca diye o modeli tercih etmek istemiş anladıgım kadarıyla. Suturucu takılmıyor sizin istediğiniz tabancaya. isabet konusunda aseyhan arkadaşa katılıyorum. Sonuçta CO2 tabanca karar verirseniz yeni çıkan S66 alın. daha hafif, tetik yumuşak, buda isabet daha iyi olacak anlamında ayrıca görüntü daha güzel.
M.Ender tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Pistonlu tüfeklerde, moderatör takınca fazla bir ses azalması görülmüyor. Tamamen sessiz bir atış istiyorsanız pcp tüfeklerde neredeyse yüzde seksen, doksanlara varan ses azalması oluyor.
-
Çok şık görünüyor. Ben sol atıcıyım, ileride bu tür bir tüfek alırsam sol kundak yaptırmayı düşünüyorum.
-
Yaylı için kötü sayılmaz. Gamo pelletlerin her modelinde birleşim izleri çok belirgin. Buda uzak mesafelerde sapmalara yol açıyor.
-
Zaten bildiğim kadarıyla ve yazılan yazılarda Gamo artık tüfekleri Çin'e yaptırtıyormuş. Yani sonuçta MADE IN CHINA. Çok kalite yivset beklemeyin.
-
Yazan sadece tüfek modelleri ve sıradan hız verileri. Teknik olarak ağır pelletlerde hız düşer hafif pelletlerde hız verisi artar. yani 305m/s çıkış hızı olan bir tüfeği,hafif pelletle 340m/s kadar yükseltmek mümkün.
-
Bu konu yazılmıştı sanıyorum önceden ordan hatırlıyorum, hafif pelletlerle bu sonuca vardıklarını okumuştum. yani mod 125 aynı neticeyi verir kendi fikrim. nokta atış yada gurupman yapmak bir hayal olur bu tüfeklerle.
-
Sadece namluyla bitse değere biner tabi
-
En iyi ve en doğru seçim güle güle kullanın.
-
Bu anlamlı ve mühim bir günü kutlarım ve devamını dilerim
-
Youtube den bir çok video sunu izledim bu arabanın rakip tanımıyor. Alman arabaları diğer meşhur markalar nal topluyorlar.
-
Bir çok insanın o anda yapmayacağı bir davranış tebrik ediyorum vicdan sahibi tuka
-
Kaliteli bir şekilde yapıldıktan sonra bende çok seviyorum kamufle malzemeyi güzel olmuş iyi günlerde kullanın.
-
Gez göz arpacık artık tamamen kalktı gibi. Diana'nın son tüfekleri, Benjamin bu yeni tüfeği, Weihrauch tutulan modelleri hiçbirinde arpacık sistemi yok artık, pcp tüfeklerde zaten yok. bir devir kapanıyor da diyebiliriz.
-
15 yıllık bir tüfek eski sayılmaz. tüfek namludan kırma derken tek kırmamı, çiftemi ,pozemi belirtmemişsiniz.
-
Kral tek kırmayı inceledim çok kalite bir ürün olmuş kesinlikle tercihinizi Kral dan yana yapın.
-
Merak ettim nasıl kırıldı acaba? Tüfek emniyetteyken tetiğe çok fazla güçmü uyguladınız? Darbe almış olsa önce tetik köprüsü kırılması lazım.
-
England= ingilizlerin hiçbir ürünü kötü olmaz. başta ligleri çok iyi zaten ayrıca dünyanın en iyi tüfeklerini yapan bir millet. yani neye elini atsalar çok başarılı oluyorlar.
-
Remington 1187 çelik, 870 pompalısı da çelik diğer modellerde çelik oldugunu tahmin ediyorum. yanılmıyorsam Auto5 Brownıng çelik kasa baya eski modeldir ama zamanın efsane tüfeğidir. yerli ürünlerde çelik kullanılmıyor. çelik alaşımlı aliminyum kullanılmakta.
-
Selçuk abi 25mt tek delik sıradan bir dürbünle yaptın, mercek çapı küçük, ucuz denilecek bir dürbündü. şimdi yeni aldığın dürbünle bence 50mt de tek delik yapmaman içten bile değil. Evanix'e regületör çok iyi uyum sağlamış.