Uğur bey kurşunsuz koyarsanız aratmaz emin olabilirsiniz:) şaka bir yana ithalatcı firmasına nisan mayıs gibi 4.5mm namlu geliyormuş fiyatta çok uygunmuş,iki tabancanız olmuş olur. bilginiz olsun. saygılar sevgiler
M.Ender tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Diana ,Weihrauch kıyaslanan tüfekler ünlü bir kaç araba markaları gibi. her zaman tüfek ve mekanik aletlerde şunu görüyorum pilastik ve metal asla bir arada olmaz olursa zamanla böyle sonuçlar orataya çıkıyor. her iki markayıda çeşitleriyle kullandım, şu anda 350 kullanıcısıyım, weihrauch'u tek geçerim. en ufak bir yerinde pilastik ürün kullanmamış, sağlamlık kaliteyi simgeliyor. bu arada Kadir beyin formulü çok etkili, bende buna benzer tamiratlarda aynı yöntemi kullanıyorum tavsiye ederim.
-
Derman abi yanlış anlamayın sizde HW kullanıcısısınız, genelde bu tarz deneyimleri mod 125 gibi tüfekleri olan arkadaşlar yaparlar, değişik deneyler mazot etkisi çivi atmalar vb. bu düşüncede olanlarda Weihrauch Diana gibi tüfeklere zaten para vermeyi gereksiz saçma görürler. benim asıl dikkatimi çeken bu oldu. saygılar sevgiler
-
6.5mm yenimi çıktı arkadaşlar. 6.35 den daha büyük yani.
-
Zoraki 914 model kurusıkı al. Türkiyede çıkan kurusıkıların bence en iyisi. ekol viper birçok tabancasında patladıktan sonra kovan çıkmıyor topu dönmüyor gibi şikayet duydum.
-
Kral firmasının servis bölümü bence çok iyi garantisi bitmişse bile ücretsiz yapıyorlar. sadece kargo parasını sen karşıla, şikayetlerini içine yaz yeter. yeni nesil taktıkları yaylar çok kuvvetli.
-
Eski avcılar 16 kalibre için usta tüfeği 12 kalibre için acemi tüfeği derlerdi. şimdi namlu boyları gittikçe kısaldı şoklar genişledi hatalı atışlar yapılsa bile yakın kalkan avlar çantaya giriyor.
-
Ölümle yaşam arasındaki çizgide kalmışsınız. Hepsi gerçek programlarına konu olur. çok büyük geçmiş olsun.
-
Kullanılan malzeme nedir ? Görünüş çok iyi olmuş
-
Çok adi çelikten tüfek yaptıkları malesef doğrudur. mutlaka arıza çıkarıyor hatta sebepsiz namlusu patlayan tüfek dahi gördüm. zaten fiyatı size nekadar iyi olduğunu söylüyor. 200tl ye dahi kutusunda sıfır otomatik bulmak mümkün. avda kullanma amaçlı tüfek istiyorsanız eğer çifte poze tercih edin. hafif kasa tüfekleri ben kesinlikle kullanmam özellikle yerli tüfekse. dünya markası olmuş firmalar 3bin 5bin euro dan başlayan tüfeklerin ağırlıklarına dikkat edin bir çoğu 3, 3.1kg civarındadır ve bir çoğu çift tetiktir. sizin verdiğiniz seçenekler arasında gözü kapalı huğlu pozeyi alın derim. kazasız güzel günlerde av yapmanız dileğiyle.
-
560bin euro fiyatlı ingiliz tüfeği Holland&Holland görmüştüm katologta. en son alıcısı ingiltere de futbol kulübü sahibiydi.
-
Böyle bir tabancan olucağına bence hiç olmasın yiv set yoksa herşey yalan yalaan
-
Tebrikler resim gibi diyecek birşey yok. şöyle eşantiyondan para gelse hemen bir AA alıcam
-
Çok güzel atışlar olmuş. Eminim atış sırasındada yorumlarla eğlenceli vakit geçirmişsinizdir.
-
Elinize sağlık çok faydalı bir paylaşım teşekkürler.
-
Rüzgarlı bir hava böyle bir grupman gerçekten çok başarılı tebreikler
-
Güzel bir paylaşım Mustafa abi kahvemi içerken dinledim, dinlendim teşekkürler.
-
Evet son resimdeki atış oldukça başarılı. 1.resimde çok hafif rüzgar olsa gerek.
-
Güzel resimler. Rabbıt magnum pelete hayran kaldım. Dokunduğum yerde taş üstüne taş koymam diyor.
-
Çok güzel bir tüfek güle güle kullanın. darısı başıma