M.Ender tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

konu başlığını açan arkadaşın msj dikkatle okunmadığını anlıyorum. beni pazar sabahı uyandıran kargalardan bahsediyor. yani evine, bahçesine,vs. zarar vermemiş ötmelerinden bağırmalarından şikayetci. eğer gerekiyorsa son çareyse sadece haşarat cinsi değil zarar veren her canlı mutlaka öldürülmeli bunada izin verilmiş zaten katılıyorum. insandan önemli başka birşey yok. ama bir çok insan tanıyorumki bunu genel anlamda söylüyorum. öldürme iç güdüsü, can alma, yok etme bunu durduramıyorlar ve bunuda hayvanlardan çıkarıyorlar. sorarsanız bir bahaneleri mutlaka vardır. düşünülürse ürkütmenin bir çok çaresi var sideprensi abimizin verdiği örnekler gibi. saygılar

Karga bu dünyada üzerine düşen görevi yapmakta yaratılış gereği. yarın köpekler havlarsa onlarıda vurmak istersiniz. daha başka yöntemler deneyin. bence hiçbirşey yapmayın (Yaratılanı Sevin Yaratandan Ötürü.)

Gamo delta fox inceleme fırsatım olmuştu. yayı kurma kolunun destek aldığı yerler sertleştirilmiş plastik kullanılmış. sanıyorum daha kuvvetli bir yay takılırsa çatlatma kırma gibi sorunlar olabilir. ama denemek istiyorum derseniz hatsanın mod 33 tarzı tüfekleri var onların yayı uyum sağlayabilir. suanki hızı 160mt/sn o yayı takarsanız 200mt/sn çıkar. ben olsam takmam o gövdeye uygun bir yay takılmış zaten.

Çok teşekkürler. Ben en iyisi fabrikaya göndereyim orada ne gerekiyorsa yapılsın. Unutmadan merak ettiğim küçük birşey 1.nesil tetik hassasiyeti şimdiki çıkan patrıotlar arasında fark varmı?

1.Nesil patrıotun yayı ve piston keçesi model 125'den farklımı. Elimde 125 parçaları var uyarsa değiştirmek istiyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

İlker bey güzel bir iş ortaya çıkmış güle güle kullanın. Ayrıca RAPTORX arkadaşında ellerine sağlık uzun zaman alacak bir uğraş ve araştırmalarda bulunmuş. özellikle raider sonra tüm pcp kullanıcılarının bilmesi gereken sonuçlar bence not alınsa iyi olur en başta ben.

nakoma kardeşim çok büyük bir yanılgı içindesiniz veya yanlış bilgilendirilmşsiniz. Benelli yarı otomatik tüfeklerde düşük basınçlı fişekleri çalıştırmaması söz konusu değildir. birçok tüfek onun çalışma sistemini taklit etmiştir. ama aynı kaliteyi veremeyince sorunlar yaşamışlardır. dünyada sıralamada daima ön sırada yer almış ve o istikrar ve başarısını sürdürmekte. bildiğim en düşük 24gr dan 52gr kadar sorunsuz yüzlerce fişek biranda atabilirsiniz. imkanı olan her avcı veya tüfek sever mutlaka alıp kullanmalı.

kullanma kılavuzunda 2 pump yazmakta .satıcı arkadaşa zorakideki adamlar 3kez de kurulabiliyor demişler. denedim gerçekten güçte artış var. inşallah başka arkadaşlarda kullanır onların fikirlerinide alırız. hayırlı akşamlar

ses tabancası markası olan zoraki firması yeni ve ilk havalı tabancasını üretmiş. çok detaylı inceledim gerçekten çok hoşuma gitti hiç ummazdım bu kadar iyi tabanca yapacaklarını. ilk bakışta weihrauch p.c.a modelinde, yarışma tipi kabze, kabze ve tetik hassas ayarlanabilr. 2 kademeli kurmalı ama satıcı firma 3 kezde kurulabilmekte dedi. ilk kurumda 120 ikinci kurumda 160 mt/sn gücünde, sanıyorum 3. kurumda 180 civarı olmakta. tabanca merakım fazla olmamasına rağmen birtane aldım. çünkü yapmışlar ;d; . bugün isabetlilik başarısını denicem £tabanxalı$ . gene yorumlarımı size yazarım.

diana mod 36 kullanmış biryim türkiyede satışı olmayan bir tüfek. kibar değiştirilebilen gez göz sistemi var. 4.5mm yaklaşık 280mt/sn çıkış hızı var. panter veya 34 lerle eş değer bir tüfek 3.60kg ağırlığında göründüğünden ağır. çok temiz sorunsuz bir şekilde bulursan alınabilir memnun kalırsın. saygılar. ;grin;