Arkadaşlar hem arttırmak hem azaltmak için soruyorum güç ayarı yapma seçeneğini varmı At44 gibi. Tskler
fiserman tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
forumdan yeni satın aldığım bt65 im için onerebileceginiz isabetli pelet hangileridir arkadaşlar pahalıdır ucuza doğru birkaç secenek söylerseniz sevinirim. Iyi forumlar
-
atp2 22 cal hatsanın sitesinde 19.8 ft 35 atış yapıyor
6.35 ise22 ft 35 etkili atış.
atp2 6.35 güç arttıtrlarak 66 ft 10 atış yapabilir mi acaba? -
Yani full güçte 10 atış
atp2 googlede satan site göremedim nasıl temin edebilirim acaba? bilginiz var mı.
-
daha önceden de benzer konular açmıştımfakat sonunda güçten ötürü bt65 almıştım.Onu da sattık, şimdi düzgün bişey almak istiyorum.Ama ağır tüfekler ayakta atışı imkansız hale getiriyor ben de.daystate air wolf gibi havayı az kullanıp yüksek güç veren silahlar müthiş ama onlar bile genelde 3.5 kgnin üstünde.Hafif 45ft gücünde olup isbetli sayılabilecek bir tüfek var mı hafiften kastım3 kg nin altında.Bir de dahafazla güç için 6.35 düşnüyorum bu havanın daha çabuk bitmesine yol açar mı?Bana tavsiye edebileceğiniz bir kaç model olabilir mi?
-
hafif derken tüfek ağırlığını kastettim arkadaşlar yani öncelikle tüfek ağır olmayacak.yorumlarınız için tşkler.hw 97 4kg bna hiç uymaz mesela:)
-
arkadaşlar daha önce benzer 2 konu açmıştım fakat istediğim cevabı bulamadım istediğim yaylda öncelikle mümkün olduğunca hafif olması ikinci olarak tetik ayarlı veya tetiği yumuşak olması hızı 200-250m/sn olabilir 4.5mm için 300 m/sn olanlarda genellikle daha ağır olacağını düşünüyorum.ben önceden daisy eagle diye bir modeli kullanmıştım 10 seneden daha eski bir zamnda 1.5kgden ağır değildi çok rahat atış imkanı buluyordum, şimdi yine multipumpları araştırdım ama memnun olunuğuna dair yoruma rastlamadım.yorumlarınız doğrultusunda olabildiğince hafif 200-250m hızında sert tetiği olmayan bir tüfek tavsiye etmenizi istiyorum şimdiden tşkler.
-
10gun kadar oluyor ben de bir bt65 alarak pcp dunyasina katildim fakat gucunden olsa gerek hava cok cabuj tukeniyor setuskur vidasi cevirilerek gucun dustugunu biliyorum normal at44den sizlere sorum bu vida tufegin neresindedir profesyonel olmayan biri el atabilirmi eger yapabilirsin derseniz yapmam gereken islemi soylermisiniz . Yorumlara simdiden tskler
-
yorumlarıız içinb tşkler rkadaşlar anca kbenim için kurması problem değil taşımak atış yapmak problem bşr de hız oark 300 m/sn şart diğer tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
yeni bir havalı tüfek lamak istiyorum aslında yaylı olarak hatsan mod 99 düşündüm ama kollarım çok zayıf bu nedenle hafif ve uygun fiyatlı olarak kral ve esere karar verdim kalibrei,177cal olarakdüşünüyorum delicilik açısındaneser ve kral arasında hangisini tercih etmelyiim sizce hafif bir silah olsun gücü 300m/sn olsun bir de tetik çok sert olmasın isteidklerim bunlar. tavsiyeleriniz için şimdiden tşk ederim.
-
bu konuda haklısınız fakat indirme şeklinde olunca da kota dostu oluyor sınırlı internet kullanıcıları için bir de pcde bulununca tabi istediği kadar dinleyebilir telefona atbilir vs.
-
aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz
http://turbobit.net/5ktxk75ysgu6.html -
umarım anlaşılır olmuşumdur
-
virüs mü siz indirme linkini virüs mü sanıyorsunuz?
-
şarkıyı bu linke tıklayarak indirebilirsiniz
http://turbobit.net/5crv8e0x8exc.html -
herkese yorumlarından dolayı tşk ediyorum ancak ben taşıması kolayolduğu için 1 litre istiyorum.
-
sumatra carbine i 4 defa dolduruyor mksimmum güçte 10 ar taneden 40 atış
-
forumdki bir arkadşımızdn sumatra carbin alacağım bunu pompayla doldurmak zor olur mu acaba arkadaşlar kaç pompada dolar yaklaşık umarım bilgisi olan vardır. tşkler
-
arkadaşlar tüfeği doldurmak için 300 br 1 litre tüp bnereden bulabilirim mümkünse web sitesi verebilir msiiniz tşkler.
-
arkadşlar gerek yerdeki bir hedefe gerek yüksekteki bir hedefe atış için taşınabilir atış sehpası veya bipod tarzı bir ürün önerebilir misiniz? tşkler