yorumlar için tşkler ama tekli tüfek düşünmüyorum şarjörü olamlı bir de 9 mm de çok büyük bir çap benim için ben 5.5 düşünüyorum iyi atışlar.
fiserman tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aslında tek kararım sumatra carbindi ama stoklarda yok bu nedenle bunu yakın bir tüfek tavsiyesine ihtiyacım var arkadaşlar tavsiyeniz nedir?şimdiden tşkler yorumlara.
-
arkadaşlar benim de uzun süredir almayı düşündüğüm bir bot var zodiaca çok para bağlamak istemeyenler için googleye intex mariner 4 şişme bot yazın inceleyin parasına göre güzel bir bot bence.
-
domuz avı yapmayı düşünüyorum tüfeğim 4+1 elimde 2 tane remington express 2 tane rottwell express fişek var bunlar bana yeter diye düşünüdüm diğer fişeklerim ise imperial buckload 34grs ve yavaşçalar buck shot gold bu fişeklerle ava çıkmamı önerir misiniz? tşkler
-
tşkler değerli arkadaşlar:)
-
değerli arkadaşlar ylnış anlamışsınız mod 135 177 calalmak istediğim değil sahibi olduğum bir tüfek
bu tüfeğe uygun gamo ve norika modellerini soruyorum size:)
tşkler -
gamo ve norika arısında hangisi daha kalitelidir acaba 50m yi geçmeyen atışlar yapıyorum noricanın hangi modelini gamonun hangi modelini önerirsiniz isabet açısından?bu arada tüfeğim mod 135
tşkler -
hatsanın web adresindeki numarayı aradım para istiyoruz tmir için dediler
sizlerin aradığı tel numarası farklıdır belki yazarsanız sevinirim
tşkler -
hepiniz saolun bir süre daha sanırım atış talimleri ile yetinceğim. tşkler
-
şu an için avı serbest olan bir kuş türü veya tavşan tilgi domuz vurulması serbest bişey var mıdır?
tşkler -
hatsan mod 135 4.5 mm (177 cal)tüfeğim için gamo ve norika markalarının hangi modellerini önerirsiniz.zaten 50 mden uzağa atış yapmıyorum.
tşkler -
tüfeği ne kadar zamanda tamir edip geri yollarlar acaba?
-
optima tüfeğim var tetik parçaları kayıp hatsan fabrikasına göndersem tetik tertibatı ve tüfeği kundağa bağlayan yan vidaları takarlar mı acaba. takarlarsa ücret ne olur?Bir de tüfek sarsıntıdan kundağa tüfeğe bağlayan vidaların dişlerini eziyor buna çağre var mıdır? tşkler
-
tşk ederim başka fikri olan arkadaşlar da çıkar inşallah.
-
her türlü kuş ve domuz avında tek köpek kullanılabilir mi hangi cins iyi olur kullanılabilirse? tşkler
-
dediğiniz gbib 2. el solsun ama japon olsun dmek mantıklı sanırım tşkler
-
tavsiyeler için tşkler sıfır ramzey enduro düşünüyordum aslında başka bu fiyat aralığında enduro tavsiyeniz var mı?
-
hadi söyleyin bir an evvel atalım balıkları:D daha çoğalacaklar falan derken vakit geçecek:)
-
50 kmde 25 kuurşluk elektrik harcıyorumuş belki şehir içinde kullanılabilir
uzun yol gidilmez tabi 30 km hızla 80 km yol çekilmez:) -
yok mu elektrikli bisikletle alaklı fikir olan arkadşalr sizce alınır mı motor almka mı mantıklı?