6.35 pellet kalıbı yapan var mi ? Varsa satın alma imkanımız olur mu
yankee35 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
amacım güç ve tahribat.
-
güç ve isabet neden olmaz hocam ?
-
arkadaşlar, 5.5 mm ya da 7 .62 mm ateşli silahlarda kullanılan bir namlu bulsak bu namluyu pcp de kullanabilir miyiz ?? şimdiden çok teşekkürler değerli fikirleriniz icin
-
bende sipariş verdim.bakalım alabilecek miyiz ...
Leu põld Mark 4 M1 M3 4-14x50mm AO Kırmızı Yeşil işıklı Mildot yan tekerlek avcılık kapsamı
http://s.aliexpress.com/JVRFv6jM
(from AliExpress Android) -
tesekkurler
-
Arkadaşlar biraz araştırdım fakat tam istediğim cevabı bulamadım. hawke nite -eye serisi ile side winder serisi arasında ne gibi farklar var açaba?
-
Yok hocam meskun mahal değil. Arka balkon açık araziye bakıyor. Zaten öyle sürekli atmak için değil. Arada haftasonu atış yapamıyorum kafama esiyor o zamanlar için. Teşekkür ederim bilgi icin
-
Arkadaşlar tufegim kral puncher maxi.evin arka tarafında 100 metre uzakta hedef olabilecek varil vs.var.bunlara evden atış yapmak istiyorum fakat tam güçte çok acayip ses yapıyor.ev ortamında bile sesi ciddi oranda azaltacak bir moderator tavsiyeniz var mı?? Şimdiden çok tesekkurler
-
-
Herkese Merhabalar..birkaç kisiye özel olarak kral mi bt 65 mi diye sordum.fakat kral in namlusunun kotu olduğunu söylediler..üstüne de kral in atış stabilitesinin bt 65 in yanından geçemeyeceğini söylediler..güç olarak da her turlu bt 65 daha gucluymus .
-
Sagolun verdiğiniz bilgiler için.sayenizde kral almaya doğru gidiyorum :))
-
valla bende kral a doğru kayıyorum.çünkü bir noktada herşey maddiyat oluyor maalesef.kral yanında pompasiyla beraber fiyatı ile ikinci el bir bt65 alınabiliyor.Scuba, pompa ,vs .hariç.nasip bakalım.bu arada satılık bt65 ya da kral olan arkadaş varsa görüşebiliriz.
-
Çok tesekkurler verdiğiniz değerli bilgiler için.saydiginiz hususlardan sadece dürbün o kadar yeterli değil.onu da tüfekten sonra halledicem.bt 65 de biraz pahalı geliyor gözüme açıkçası.kral i düşünüyor olmamin tek nedeni de bu zaten.
-
değerli forum üyeleri Merhabalar.eski tufegim mod 125.atış yaparak yayını bozdum, daha sonra koydum kenara.simdi tekrar dönüyorum bu spora.fakat pcp almaya karar verdim.amacım 200-300 metreye sıhhatli atışlar yapabilmek.bu nedenle butceme uygun olarak bt65 ve puncher serisi var.bt 65 i ikinci el buldum.puncher serisini sıfır düşünüyorum.sizce hangisini almalıyım ? Tavsiyelerinizi bekliyroum.:)