kardeşim geçmiş olsun bu kadar kırılıp sinirlenmene hiç gerek yok seni temin ederim, tufeği yarın guzelce sar sarmala ve hatsana ödemeli gönder ,ara dahili 120 den fikret beyle goruş olmadı mutlu beyi bul derdini anlat bu adamlar pırlantadır seni ikiletmezler tufeğin yenisini bile isteye bilirsin uslubunu bozma kızma derdini olduğu gibi anlat ve her gun ara tufeğinin durumunu sor haftasonu elinde olur selamlar....
kinghunter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bunun cevabı banada lazım selamlar ......
-
hayırlı olsun arkadasım,hatsan hala sasırtmaya devam ediyor selamlar... tesekkurler hatsan
-
kardesim ben 6-24x50 yi gecenlerde bacanagin at44 teklisine aldım sanırım 165tl verdim ,ama oyle 10 metre yi falan goremiyorsun birde ne yaptıysak hep alt atıyor sanırım arka ayagı biraz yukarı kaldırmak istiyor umarım bu sana bir fikir verir selamlar...
-
takma kafana canım kardesim her iste bir hayır vardır derler .cenabı hak sana daha iyilerini nasip eder insallah selamlar
-
hayırlı olsun kardesim,100 metre soda sisesi rakı sisesi fark etmiyo emin ol ,kazasız belasız atıslar dilegiyle...
-
o.k iyi haber ozaman .sarı kafayı iki anahtar yada ne bulursan diyim hortum daki parcaya iyi ce sık ...birdaha dene .ama 150 yi basıyorsa buyuk ihtimalle uctaki sarı oring lerden birisi yaralı yada ozelligini kaybetmis genelde pompa nın butarafinda sorun cıkmıyor ama eminsen ordan kacırdıgına, oringleri nazikce yerinden cıkarıp bir bak ...
-
evet tahmin ettigimiz gibi bu yeni tip,tupun basıncı 150 de kalıyormu yoksa dusuyormu iste senin cevabın orda olucak.sarı parcayı tup ten cıkardıgında tupun basıncı dusuyorsa tupu hemen gonder .yok dusmuyorsa benim dediklerimi unut ozaman senin hortum baglantılarda sorun var sık yada kucuk sarı oring leri degistir selamlar
-
Anladıgım kadarıyla orıng sarı metal üzerindeki 2 adet bulunan sarı plastikler.dogruysa eski olma sansı var mı ben daha ilk dolumu yaptım(yapamadım).hortumla sarı metal baglantısından kaçırmıyor .hatta şöyle söliyeyim sarı metalin oradan biraz yan bastıgımda biraz kesiliyor arkadasım izmire gönder demiş, başka çaresi yokmu yani oring eski ise yenisini nereden nasıl bulabilirim? pompa arızalı olma şansı varmıdır?ilk kullanım bayiden aldım kullanılmamış. he bir de kullanan arkadaşlar ne kadar ve nasıl hava basmalıyımörnegin birisi bana 5 dakika bas yarim saat dinlen falan diyebilir)insan bir günde 3-4 saat pompa basınca böyle oluyor hep böyleyse olcek iş değil . örnek bir dolum şekli yazarsanız sevinirim arkadaslar ilginize teşkkür ediyorum.şimdiye kadar böylesine hızlı cevap veren site daha görmedim teşekkürler
cevap......
hocam hatsanın son birkac hafta da dagıttıkları yada degistirdikleri tuplerde o ring ler arızalı cıktı sanırım benim kileri komple tekrar sormadan degıstırdıler ozur dileyip, ilk dolumda tupun manometre tarafindaki o ring gitmisti boylece deliginde ise yaradıgını ogrenmis olduk tupun delikli degilse direk hatsana gonder fikret abi yede arayıp derdini anlat sana yardımcı olur dolum mevzuna gelince yuz bara sorunsuz ca gelirsin sonrasında pompa ısınmaya baslarsa 1-2 dakika ara ver bir iki bas tekrar ara ver arasıra pompayı elinle yokla fazla ısınmasın siser ve zorlanırsın normalde 15-20 dakikada tupu doldura bilirsin .dolum seklinide kendin pompalaya pompalaya ortaya cıkarırsın zamanla iyi sanslar
-
bu arada tupun yeni model delikli tip mi oyleyse delige elini tutarsan havanın ordan kacıp kacmadıgını anlaya bilirsin
-
dolum aparatında hata olsa kas yapmazdın yani seni zorlamazdı tupu kendi haline bırak kamcıyı tupten cıkar ve manometrede basıncın dustugu goruceksin
-
dostum senin buyuk ihtimalle tupunun oring i gitmis gecenlerde aynısı benim basıma geldi tupu acmaya calısma ben actım ama tupe mengenede baya zarar verdim gonderdim hatsana yeni tup aldım seninde aynısını yapmanı tavsiye ederim umarım yardımım olmustur
-
arkadaslar bence de hatsanın servisi 10 numara guzel anılardan bahsetmeye gerek yok,eksik olan şeyse iç piyasaya gereken ozeni gostermeyip gozu hep asıl paranın geldigi yerde tutmak,bu gune kadar dısarıya 10 tane bize verdikleri gibi tufek satsalardı coktan kapıya kilidi vurmuslardı hatsan bomba tufekler yapabilir bence pcp ya roket bilimi degil ki hep istemekle alakalı, eminim o tesislerde bir duzune sıkısından muhendiste vardır şirket ler para kazan mak icin kurulur hatsan da buna guzel bir ornektir.degismesi gerekende budur bence .....neyse fiko abi sen yinede 10 numarasın gozlerinden opuyorum saygılarrr
-
havalı olmıyalımda abi.ben tekli at44 alıcam heralde abı arada 200 tl fark 200 farkla hiç olmadı pompasını alırım.kiriz var abii memlekette devir hesap devri
vallahi birader bulursan hic kacırma... cunku hicbir yerde yok
-
sagol dostum
-
ustad sagolasın son harcamalar dan sonra bunun fiyatı beni biraz asıyor su an .daha hesaplı altarnetif bir seyler bakıcam insallah bulurum ... tekrar sagolun
-
arkadaslar scuba tupum bugun elime gecti yanlız uzerinde basit bir vanadan baska bir sey yok aparatın ismini yada neye benzedigini bilmedigimden biraz arastırıp bunu bula bildim DIN / INT. FIRDÖNDÜLÜ ADAPTÖR ama ustunde manometre turu birseyler yok nerden ne almam gerektigiyle ilgili bir link atarsanız gercekten sevinirim saygılar
-
arkadaslar benim at44 de yarın elimde insallah apdullah agbimden aldım birde yakın bir arkadasım hafta sonu bana 12lt aleminium bir scuba tupu getiriyor sormak istedigim at44 le scuba nın arasına dolum icin netur bir adaptor almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler