bende yaza dogru almak icin puncher maxi ile at44 arasindayim baslangici kral yayli ile yapip kraldan sogudum fakat yapilan incelemeler 100+ m atislardaki isabeti cok etkiletici.
Namlu ile ilgili yazilanlari okuyorum fakat anlam veremiyorum haftasonlari alip sıkıntısız 30-40 atis yapacak biri icin cok etkili midir namlu olayi?
honor tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende acmistim bu konuyu ama derdimi anlatamadim hocam durbun ayak yekpare tumlesik. Ama usdatlardan onay almadi
-
keske standart haline gelse yaylida. Gayet begendim zaten gamoda bu modelin uzerinde cok durdu fuar boyunca dev bir maketide bulunmakta.
Sarjor mekanizmasi keske kundagin icine yapilabilseydi durbunun onunde biraz verimsiz olmus konumu.
[Resim Engellendi: http://hardairmagazine.com/wp-content/uploads/2017/03/Gamo-Big-Bore-HAM-723x500.jpg] -
Tam aradigim bir konuydu. Nedense yabanci kaynak bile bulamamistim bu konu hakkinda. Allah razi olsun hocam. İstedigim rengi yakalayabilirdem kaliteli boyalar ile kafamdaki projeler icin cok guzel olacak.
-
kraldan yeni tasarımlar:)
ustteki 4 tasarimida Utaş'ın UTS-15 inden kirmis gibiler
-
Selamlar ustalarım aliexpresste bakınırken kendinden ayaklı dürbünlere denk geldim. Bunlardan kullanan var mı? Dampa ayak yerine ucuz bir çözüm olabilir mi?
-
Yorum icin tesekkur ediyorum. Fakat neden mesajimin silindiginide merak ediyorum.
Aldigim is bilmeyen bayi bana temizleme bilgisi vermedi. 2-3 ayda yivlerin ici kararmaya basladi. Saniyorum performansinjda buyuk olcude etkiledi tufegin.
-
2 gun oncr arkadasla cok dusunmustuk nasil oluyor diye bblerin ezildigini dusunemedik. Elinize saglik
-
İyi gunler.
Bir kac ay once pekte bilgimiz olmayarak hatsan striker alayim diye girdigim dukkandan kral n03 modelli bir tufek alip ciktim.
Gezini ne kadar ayarlasamda surekli dengesiz atislar elde ettim. Saniyorum guzel bir durbun ile bu soruna daha iyi bir teshis koyulabilir.Sorum fabrikasyon bir hatadan dolayi olabilir mi bu sorun? Ve garanti kapsaminda degisimi yapilir mi?
Ote yandan modifikasyon kismina gelirsek bu tufegin kabzasini ahsap bir kabza ile degistirme imkanim var mi ? Cunku kral bu modelin ahsabini uretmiyor. Cogu yayli pistonlu kabza birbirine uyar mi?
Diger sorum ise bu tufegin pistonunu gelistirmek istesem bunu fabrika yapiyor mu yoksa ben mi yapmak zorundayim?Biraz fazla sorduk kusra bakmayin