gercekten hiçbir fikrim yok yanlış yönlendirmede bulunmak istemem abilerimiz yardımcı olacaktır sana
Ercan07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
45 lira nitro piston fiyatı hocam
-
ya aslında birisini pistona çevirip her çeşitten birer tane olmasını istiyorum namludan kırmalı alttan kurmalı ve pcp var şuan belki sezon sonu birde Beretta cx4 storm alıp 4 çeşit e çıkarabilirim . Kralın nitro pistonu uygun diye onu çevirmek istiyorum maksat yok dememek
-
kral Magnum a piston takmayı planlıyorum mod 125 zaten güç konusunda yeterli gibime geliyor . Birde puncher e dürbün olarak tavsiyeniz varmı yoksa optima 3-9x32 yeterli mı şimdilik?
-
merhaba abilerim. şuanda 3. tüfeğimi spariş vermiş bulunuyorum sizdende tavsiye almak isterim
elimdeki tüfekler
hatsan mod125 sniper 5.5
Kral magnum 5.5 alttan kurmalı
Kral puncher W combo 5.5
sizce alttan kurmalı olan kral marka tüfegii mi pistonlu sisteme geçireyim yoksa mod 125 i mi tavsiyeniz nedir -
Bende Antalya Kemer'de ikamet ediyorum (biraz geç oldu ama idare edin )
-
Aradım bu gün fakat ben faturasını almamıştım aldığım bayideki arkadaş lazım olmaz dedi diye. Yarın gidip bi konuşayım ben faturasız problem olur dedi teknik servis . En kötü av bayiisi adına göndermeyi planlıyorum Vortex e geçmem daha iyi olur dimi bu şekilde aşırı sarsıyor omuzumu 20 30 atıştan sonra omuzumda hal kalmıyor
-
Hocam kasası vortex ile aynı(tabi icini bilmiyorum) ve pistonu nereden bulabilirim kral nitro piston uyum saglarmi acaba ?
-
merhabalar ben araniza yeni katildim.
Kafama takildi benim tufegim vortex olan modelden degil yay yerine piston takmak mumkunmu acaba ? Ve mumkunse kral nitro piston takilabilirmi . simdiden tesekkur ederim