gercekten hiçbir fikrim yok yanlış yönlendirmede bulunmak istemem abilerimiz yardımcı olacaktır sana
Ercan07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
45 lira nitro piston fiyatı hocam
-
ya aslında birisini pistona çevirip her çeşitten birer tane olmasını istiyorum namludan kırmalı alttan kurmalı ve pcp var şuan belki sezon sonu birde Beretta cx4 storm alıp 4 çeşit e çıkarabilirim . Kralın nitro pistonu uygun diye onu çevirmek istiyorum maksat yok dememek
-
kral Magnum a piston takmayı planlıyorum mod 125 zaten güç konusunda yeterli gibime geliyor . Birde puncher e dürbün olarak tavsiyeniz varmı yoksa optima 3-9x32 yeterli mı şimdilik?
-
merhaba abilerim. şuanda 3. tüfeğimi spariş vermiş bulunuyorum sizdende tavsiye almak isterim
elimdeki tüfekler
hatsan mod125 sniper 5.5
Kral magnum 5.5 alttan kurmalı
Kral puncher W combo 5.5
sizce alttan kurmalı olan kral marka tüfegii mi pistonlu sisteme geçireyim yoksa mod 125 i mi tavsiyeniz nedir -
Bende Antalya Kemer'de ikamet ediyorum (biraz geç oldu ama idare edin )
-
Aradım bu gün fakat ben faturasını almamıştım aldığım bayideki arkadaş lazım olmaz dedi diye. Yarın gidip bi konuşayım ben faturasız problem olur dedi teknik servis . En kötü av bayiisi adına göndermeyi planlıyorum Vortex e geçmem daha iyi olur dimi bu şekilde aşırı sarsıyor omuzumu 20 30 atıştan sonra omuzumda hal kalmıyor
-
Hocam kasası vortex ile aynı(tabi icini bilmiyorum) ve pistonu nereden bulabilirim kral nitro piston uyum saglarmi acaba ?
-
merhabalar ben araniza yeni katildim.
Kafama takildi benim tufegim vortex olan modelden degil yay yerine piston takmak mumkunmu acaba ? Ve mumkunse kral nitro piston takilabilirmi . simdiden tesekkur ederim