emporto tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben Hatsan AT44 WX10 u çekiç vidası yardımıyla 1000 fps ye kadar çıkardım fakat tabiki sadece güç elde ettim, istikrar isabet ve atış sayısı / tüp miktarı gibi parametreler rezil oldu.
PCP lerde bir modifiye yapılacaksa sadece hız ve güç değil, isabet istikrar ve hava basıncı-fps grafikleri incelenerek yapılmalı.
-
Hemen deneyeyim bakalım yeni programda ne farklar var, yeni Nikko yu sıfırlarken gerekecek chairgun
-
PS nin neresine düşüyor abi burası, neyse ben gelince arayayım en iyisi sizleri kafam karıştı
-
Bende gelebilirim belki yeni yer mevzuu nedir PS değil mi mekan ?
-
Ben AT44 ile 100 mt den şişe kırdım, videoları forumda mevcut.
-
Güzel grup olmuş Erdem Abi, çok başarılı, 18 gr JSB, Air Arms ve Nikko birleşimi 100 mt için muhteşem bir üçlü..
Bakıyorum 50 zoom falan diyorsun, sineği bile gözündün vurursun artık 50 zoom ile
Bende Hatsan i alip geleyim de 100 mt de biraz denemeler yapalım
-
çok güzel bir buluşmaydı katılan herkese teşekkürler
AA ları deneme şansı bulduk iyi oldu, uzun zamandır da elime tüfek almamışım iyi geldi bu buluşma
Hava rüzgarlı da olsa tek amaç atış değil tabiki sohbet muhabbet buluşma hepsinden daha güzel geliyor insana
-
Guzel bir buluşma olmuş anlaşılan..
Tüm AirgunTurk camiasının ve özellikle ankara Team deki arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum. Yeni yıl hepinize saglik ve mutluluklar getirsin..
-
S410 gerçekten çok stabil bir silah ve 100 mt atışında kendini nasılda göstermiş, ee tabi atıcıya da tebrikler atıcıda da maharet var
-
Üniversite hayatı eskişehir de geçmiş biri olarak bende katılmayı çok isterdim, arkadaşlarımı okulumu 4 senemin eçtiği eskişehir sokaklarını tekrar görmek süper olurdu
-
Selamlar arkadaşlar nasılsınız
Baku buluşması yapmalıyız ben gelemiyorum azerbaycan a siz gelin
özledim buluşamları sizleri herkese selamlar
-
Yazıcılar Av dan sorarsan yardımcı olur ve getirtebilirler sanırım.
-
Oooo prof. Ahmet Topçu hocamın yazıları, harika kitapları vardır kendisinin, zaten kendisi Türkiye de sayılı betonarme duayenleri arasındadır. Kendisinden 5 kredilik Betonarme yılsonu bitirme projesi almıştım da yarım dönem hayatımın en zorlu ama bir okadar da eğitici ve bilgi dolu dönemi olmuştu.
-
Hayırlı olsun, bir HW97 satıldı bir yenisi geri geldi Murat Abi, demekki HW97 senin vazgeçilmezin
-
Hatsan a tüfeği yollamıştım, tüpler değişmiş ve geri göndermişler genel birde bakım yapmışlar tüfeğe, işte Hatsan'ın gönderdiği yeni tüp için fotoğraflar. Meşhur yenilik hava deliği görülüyor. (Bakınız: HAVA yazısı V harfi üzeri)
[Resim Engellendi: http://img21.imageshack.us/img21/4176/img6560s.jpg]
[Resim Engellendi: http://img519.imageshack.us/img519/7903/img6562.jpg]
-
şarjörü çeviren tırnağın ileri geri hareketini sağlayan yay sorunlu olabilir, bu sorun zamanla kullanımdan kaynaklanan toz kir vb gibi dış etkenlerden yayın blokesi ile ilgili olabilir
yayın ve tırnağın içinde bulunduğu kapağı tutan 3 vidadan ortadaki vidayı biraz gevşetin, çok sıkılı ise de bu problem oluşur, eğer bu biraz gevşetme işleminden sonra hala sorun devam ediyorsa o kapağı komple sökerek, sorunun nedenini bulabilirsiniz, fakat silahınız garanti kapsamında ise kendiniz sökmek yerine hatsan a yollayarak sorunu da içine not olarak yazarak yapılmasını sağlayabilirsiniz, silah sökümünü daha önce yapmadıysanız o bölgede bir iki ufak yay oldugunu hatırlatır, sökecekseniz dikkatli sökmenizi tavsiye ederim, yine de kendiniz müdahale yerine hatsan dan yardım almanız daha mantıklı olacaktır
kolay gelsin
-
katılan herkese teşekkürler çok güzel bir gündü
yanıktan bende muzdaribim, ensem yüzüm yanmış güneşten
ilk 3 teki arkadaşları tebrik ediyorum
kyucel ile skyplume arasındak çekişme güzeldi sonucu foto finish belirledi, son atış..
bugun dua edin iyi günümde değildim yoksa siler süpürürdüm tabloyu
-
hayırlı uğurlu olsun krono kazasız atışlar diliyorum..
krono ölçümleri ve grafik de iyi bir paylaşım olmuş teşekkürler
-
Katılan herkese teşekkürler güzel bir gündü, klasik bir Ankara Team başarısı ve organizasyonu ile keyifli eğlenceli bir buluşma oldu.
Serdar her yolu denedi, atıcıya psikolojik baskı, atıcı tepesinde alaycı gülme, dikkat ve konsantrasyon dağıtma taktikleri ile bazen etkili olduğu durumlar olsa da sonuç itibariyle başarılı olamadı
Serdar şu T12 ini bana versen diyorum dürbünü ile birlikte