Emre sizi dürbün ayarı mükemmel oldu,Silahta attığını vuruyor,Bende 50 metreden 1 cm çaplı boya toplarını çokça patlattım, Bu silahlarla Gayet iyi Gurupmanlar yapılacak gibi görünüyor.. Silah istikrarlı atış yapılabiliyor.Şahsen ben silahı sevdim..Benim silahında Dürbün ayaklarını,Serdarla beraber ayarlamaya çalıştık,, Hep yukarı vuruyor Klikler kurtarmıyordu, Hava kararmaya yakın düzen tuttu sayılır, ama yinede ince ayar yapmam gerekiyor ,,, benim silahlada guruplar yayınlayacağım.Genel olarak, Hatsan AT 44 WX-10 ile, Benim şahsi kanaatim olarak Sınıfı geçti...Hatsan'dan kalitenin arttırılması yolundaki uğraşlarının,Daha iyiye doğru artarak,devamını temenni ederim.Ayrıca bu konuda uğraş veren Diğer Tüm imalatçılara ,ve Araştırma geliştirme konusunda Uğraş veren üstad'larada başarılar dilerim..
Osman abiye katılıyorum, genel olarak silahtan memnunuz, denemelerimiz benim gözümde başarılı sonuçlandı, hava şartları göz önüne alındığında soğuk nedeniyle denemelerde zorlandık haliyle, ellerimiz buz kesti
Bu soğuk havanında insan üzerinde ve haliyle atışta etkisi negatif oluyor.
Silahta karşılaştığım bir negatifliği de dile getireyim: 190-200 bar gibi yüksek basınçlarda silah istikrarsız atış yapıyor, yani pellet namludan çıkarken dengesiz ve spin li çıkıyor, vuruş noktası da başarısızlaşıyor. Tam anlamıyla mekanik nedenlerini forumdaki üstadlar daha iyi biliyordur, kanaatime göre valf sisteminde yüksek basınç olunca valf açma kapama istikrarı dengesizleşiyor. Hatsan bu konuda başarılı bir valf sistemi yapamamış anlaşılan.
180-150 bar arası çok daha stabil, isabetli düzgün mermi yollu bir atış sergiliyor, bu bir negatiflik tabiki, bir pcp 200 bar dan 140 bar a kadar stabil ve güzel atışlar yapmalıdır kanaatimce.
Sıfırlama sorunsuz oldu, silahın 50 mt deki gücü de isabetliliği de oldukça tatmin etti beni, buluşmalarda tüm Ankara Team üyeleri de deneyecekler, bakalım onların fikirleri ve eleştrileri nasıl olacak
Herkese iyi atışlar