öncelikle herkese merhabalar,umerax beretta elite 2 havalı tabancamın şarjör takıp çıkarma tuşu yerinden çıktı içinden ince bir yay çıktı tabancayı sökmedim denedim fakat yerine takamadım acaba başka bir parça kaybolmuş olabilirmi?tabancamın tamirini nasıl yapabilirim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
HUNTER6767 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle
-
hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel görünüyo gerçekten darısı hepimizin başına inşallah...
-
hayırlı olsun güle güle kullanın darısı bizim başımıza inşallah...
-
yardımlarınız için sağ olun ben zaten lazeri genelde tabancamda kullanıcağım için bana yeter diye düşünmekteyim atacağım mesafe belli zaten tüfek için sormamın sebebide istediğim zaman tüfeğe takabilmem için ve görünüş için zaten
-
teklifiniz için tşk ler fakat daha net olarak ne alacağıma karar vermiş değilim
-
tüfeğimde dürbün mevcut dürbüne bağlamak için ayrı bi aparat mı almam gerekiyo
-
arkadaşlar kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş herhalde linki şimdi ekledim
-
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar!yardım istediğim konu şu benim beretta elite 2 havalı tabancamda ve gamo cfx royal 5.5 havalı tüfegime uyumlu lazer poınter aramaktayım aşağıda verdiğim linkteki nasıl acaba sizce bana önerebileceğiniz modeller varmı? fiyatıda makul olursa sevinirim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok tşk ler.
-
aynen dediğin gibi kardeşim,demekki bu model tabancaların çalışma şekli böyle!
-
uğur abi yardımların için çok tşk.ler en yakın zamanda servisiyle irtibata geçicem saygılar!
-
uğur abi yardımın için tşk.ler fakat ben tabancama 5 mermide koysam 10 mermide koysam ne kadar itinalı takmama rağmen yinede jarjörden 1veya 2 mermi atmakta benim anlayamadığım bu umerex beretta elite 2 tabancaların hepisinde bu sorun varmı?
-
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.yeni almış olduğum beretta elite 2 tabancamın jarjörüne ister 5 mermi ister 19 mermi doldurduğum zaman jarjörü tabancama taktığım da hiç atış yapmadan çıkartıyorum ve 1 veya 2 merminin jarjörden çıktığını görüyorum sizce bunun sebebi ne ola bilir arkadaşlar?genelde bu tabancalar böylemi yoksa bi hata mı var çözemedim,bu konuda tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler!
-
hayırlı olsun,güle güle kullanın!darısı bizim başımıza
-
Gerçektende çok güzel bi çalışma,emeğine sağlık,bu yaptığın çalışma hatsan mod 125 de uygulanabilirmi?yardımcı olursan sevinirim!
-
Hayırlı olsun!Darısı hepimizin başına!
-
Bilgileriniz için tşk.arkadaşlar!
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar!Benim sormak istediğim konu şu:mesela bir pcp silahı 170 metre ye sıfırladık dürbünle tabi,daha sonra 25 veya 30 metre ye atış yapmak istediğimizde tekrar sıfırlamak gerekirmi?Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
-
Açıklamaların için teşekkürler!Bendede aynı tabancadan var,gerçekten de güçlü bi tabanca 20 M den normal kalınlıktaki şişeleri delip giçiyo!Ama tabi o mesafeden isabet biraz zor.Gerçekten fiyat ve güç yönünden alınabilecek tabanca!
-
Mustafa Serdar ve mbdeniz abime bilgilerinden dolayı teşekkür ederim!Gerçekten böyle bir forum sitesine sahip olduğumuz için çok şanslıyız!Bilgilerimizi birbirlerimizle paylaşıp sorunlarımızı çözebiliyoruz!Bütün havalı silah severlere saygılarla,isabetli atışlar diliyorum!