Hayırlı olsun. Kazasız ; keyfili atışlar.
hasanbilir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız ; keyifli atışlar.
-
Amaç 200 metrede kibrit kutusunu vurmak değil , üç mermiyide mümkün olduğu kadar birbirine yakın yani aynı yere atmak. Selamlar
-
Hayırlı olsun. Kazasız ; keyifli atışlar...
-
bu tüfek ile 6,35 mm ortalığı toz duman eder 5,5mm de öyle, işte bu air arms a para bağlarım,aynısından isteyruk
ciddiyim
Evet Bencede. Satışı gerçekleşirse bende sıradayım ..:)
-
Silahınız hayırlı olsun. Kazasız ; keyifli atışlar..
-
Elbette Mustafa bey;Çalışmalarınızda başarılar.
-
İkincisinide ben alabilirmiyim. Selamlar...
-
Hayırlı ; uğurlu olsun. Güle güle keyifle kullanın.
-
kargoyu siz ödersiniz. Gidiş ve dönüş. Ücret almazlar. Selamlar
-
Başınız sağolsun. Allah günahlarını affetsin. Nur içinde yatsın.
-
vay canına 600 cc+regülatör süper olacak. Sonucu merakla bekliyoruz. Selamlar.
-
Kesinlikle doğru.Tüp hava doluyken bile olsa,atış yaparken pelet yüklenir gibi kolu kurmak gerekiyor.Ondan sonra doldurabilirsiniz.Tüple dolduruyorsanız mutlaka çok az hava verip,mümkün olduğunca az bir şekilde doldurursanız tüfeğin içindeki contanın da yırtılmasını engellemiş olursunuz.
120 barda olmasına rağmen çekiç neden takılı kalabilir ? Aslında fabrikadan öğrenmek istediğim buydu.Selamlar
-
Tüfek üzerinde herhangi bir oynama yapmadım. Geldiği gibi orjinal. selamlar
-
120 barda olmasına rağmen çekiç neden takılı kalabilir ? Aslında fabrikadan öğrenmek istediğim buydu.
-
Hafta sonu at44 tüfeğim ile 120 bar civarında atış yaptığımda tüp içindeki havayı tamamen boşaltmış ve tüfek içinde hava kalmamıştı.
Scuba tüpten doldurmaya çalıştığımda tüpe hava dolmadığını ve havayı namludan verdiğini gördüm.Bu gün fırsat bulup silahı Hatsan Fabrikası'na bizzat götürerek sorunumu anlattım.
Tüfeği içeri alıp beni güvenlik binasında bekletip çay ikram ettiler.
Beş dakika sonra içeriden bir yetkili tüfeği kontrol ettiklerini tüfeğe 200 bar hava basıp 50 bar kalıncaya kadar atış yaptıklarını söyledi. Bende baktığımda tüfek 50 barı göstertiyordu.Bana tüfeğe hava basarken kurma kolunu çekip çekmediğimi sordular. Bende çekmediğimi söyledim.
Kurma kolunu çekmediğimden dolayı tüfeği dolduramadığımı söylediler.
Asıl öğrenmek istediğim sorunun atış esnasında neden tüm havayı boşalttığı olsada ; aldığım cevap o anlık bir takılmadır oldu.
Daha sonra tüfeği tekrardan 200 bar doldurup teslim ettiler.Bu işlemler için herhangi bir ücret talep edilmedi.
Özet olarak belki çok arkadaş biliyordur ama ben yine belirteyim.
Tüp tam olarak boşaldığında kurma kolunu çekmeden tüpün doldurulamaması normalmiş. Tüp boş iken kurma kolu çekildikten sonra doldurulması tavsiye edilmiştir.
Selamlar
-
Şaka bir yana; Hayırlı uğurlu olsun tekrar kazasız; keyifli atışlar.
-
Hayırlı olsun Tekrar Otomotikle tamamlasaydınız seriyi...
-
Andre ; Sen boşuna üstüne alınmışsın sanırım. Anladığım kadarı ile Hatsan Rezaleti ile ilgili gönderme sana yapılmamış. Selamlar.
-
Hatanın sizdemi silahtamı veya dürbündemi olduğunu belirlemek için önce silahı tam olarak sabitleyip beş atış yapmanız gerekmekte. Muhtemelen her atışı aynı şartlarla yapamıyorsunuz. Titretme-nefes-aynı noktaya nişan alma v.b. gibi. Benim önerim ; Önce silahı mengene yada başka şekilde sabitleyip aynı noktaya beş atış yapmak ..
Not : Silahı sabitlerken silaha zarar vermemek için dikkatli olmalısınız. Bez v.b. yumuşak destek sağlayabilirsiniz. Selamlar