4 MOA kaç metrede sorun yaşatmaz .
hasanbilir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız keyifli atışlar dilerim. Selamlar
-
Gördüğüm kadarıyla Nikko stokta yok.
Holosight iki göz açık nişan alma imkanı verir. Diğeri dürbün gibi kullanılıyor. Nokta çapının ufak olması tercih sebebi ve uzak mesafelerde çok önemli. Karar size kalmışİki göz açık avantaj. Nokta çapı bu belirttiğim üründe nasıldır?
Teşekkürler ; Selamlar
-
-
Turan hocam, ben JSB 16 grain 5.52 mm. saçma kullanıyorum.Atışlarım gayet iyi.Buluşma ayarlarsak sen de bir denersin.Bununla beraber tek ve iyi bir marka saçma kullanmanda fayda var.Sürekli saçma değişimi, en başta sürekli sıfırlama noktası değişimi demek bence.FX 5.52 16 grain veya JSB 5.52 16 grain, bence hiç fark etmez.İki ürün de bizim tüfeğimiz için biçilmiş kaftan ve Türkiye piyasasında alınabilecek ürünler.
+1 bencede fx
-
Nikko / Red Dot http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?ID=181
Gamo / Red Dot http://www.yatagun.com.tr/urun.asp?ID3=1403&mrc=37
Square / Holosight http://www.yatagun.com.tr/urun.asp?ID3=1474&mrc=81
Selamlar .
Bu üç ürünün hangisini almalıyım sizce ? (aslında sorunun genel açılımı reddot mu holosight mı? )
Yada başka bir ürün mü ? Tavsiye ettiklerinizin Türkiye'den temin edilebilecek ürünler olmasını rica ediyorum. Zira okuduğum kadarı ile Yurtdışı ürünleri satınalmak ve sahip olmak uzun bir süreç ve takılma v.b. riskleri bulunmakta.
Genellikle atışlarım gündüz yani açık havada olacak. Pcp Tüfekle kullanmayı düşünüyorum.
Yardımlar için teşekkürler.
-
Hasan bey 56 mm lik güneşlik senn dürbüne olmaz, ama elimde birde 60mm lik olması lazım bulursam sana ücretsiz gönderirim.
Teşekkür ederim ; İyi çalışmalar.
-
Gamo Viper Express abi. =)
+1 Teşekkürler.
-
Bendeki 56mm sana uygun olsaydı sırf ismini öğrenmek için sana hediye gönderecektim
benim dürbünüme (6-24x60 Barska 30mm ) uyar derseniz ücreti mukabilinde talibim:) Selamlar
-
nıt
bu pelletler gamo'nun adını hatırlamadığım bir tüfeğinde kullanılıyor, ve yanlış hatırlamıyorsam o silahın kaval namlusu var, yani yiv-setsiz namluya sahip. etkili menzilide 10-15m diye biliyorum. av fişeği gibi atış yapıldığında küçük saçmalar atıyor.
+1 Hızlı Yanıt için teşekkürler.
-
Gamo - Express Pelet
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Gamo…let=&ID=476
Yatagunda linkini vermiş olduğum pelletleri gördüm.
Bu pelletlerin kullanım amacı; Pcp tüfeklerde kullanımı;etkili menzilleri , Tüfeğe herhangi bir zarar verip vermeyeceği gibi bu konuda bilgisi olanların yazmasını rica ediyorum.
Saygılar
-
E
şu an için yok gönül birliği etmek yeterli ama inşallah bu şekilde bir atıcılık ligi kurulabilirse bir prosedür yapılacak.
Teşekkürler . Selamlar
-
Selamlar. Üye olmak için herhangi bir prosedür varmı yoksa sadece iligili bölgesel logoyu imzaya eklemek yeterli mi?
-
Hayırlı Uğurlu Olsun. Güle güle kullanın.Kazasız keyifli atışlar .
-
kardeş sen yanlış anlama beni bu konuda, ben 200 250 bira şişelerini çok rahat kırdığını yazdım ve son olarak 300 metre de ince yapılı şişeleri kırdığını da yazdım,120 metre den bu şişeyeyi kıramadığını yazınca benim yazdıklarımı boş laf etmişim gibi algılaya bilir insanlar,neyse kısa zaman da videosunu yaparım zaten aklımda tahribat videosu çekme planı vardı,tahta, ard arda dizilmiş şişeler vs,
Sorun değil.Yanlış anlama yok. Amaç paylaşmak . Selamlar
-
Hayırlı , uğurlu olsun. Kazasız ; keyifli atışlar..
-
şuan rafda 2 tane var,şöyle bir tıkıladım fıçı efes şişesi kadar var kalınlığı kardeş,120 metre den buz gibi dağıtması lazım fx gladıator bu şişeyi, şöyle de olmuş olabilir pellet önce taşa çarpıp şişeyi düşürmüüş de olabilir,
Sıradan bira şişesinle alakası yok kardeş.
-
y
resim deki şişe mi acaba mahsuru yoksa kardeş
[Resim Engellendi: http://s1b.directupload.net/images/090504/temp/89nrmqos.jpg]
evet sanırım buydu.
-
Cam Ambalajın sınıfı İç basınç dayanımı(kg/cm2)
Bira şişeleri Geri dönüşlü 12
Geri dönüşsüz 10
Meşrubat şişeleri Geri dönüşlü 16
Geri dönüşsüz 10
Maden suyu,meyve suyu şişeleri Geri dönüşlü 10 -
Arkadaşlar ben tüfeğe güçsüz demiyorum aksine müthiş güçlü . Bahsettiğim şişe dar. Yuvarlak değil. Dikdörtgen ve şişenin iç genişliği 1,5 cm ya var ya yok.kapağıda kapalıydı. İçerisindeki kırılmaya karşı olan basıncı teknik hesap bilenler yorumlayabilirler. Ben zaten sıradan şişeleri çok rahat kırar diye yazdım aynı mesafede.
buradaki amaç tecrübeleri olduğu gibi paylaşmak. Kırılan şişeye kırılmadı diyeceğimi düşünenler de vardır mutlaka ama ne olduysa onu yazdım.
120 metre tahmini mesafe.(Büyük adımlarla ölçülen.) Şişeyi arazide koyduğumuz kayada düz değildi. (Merak edenler için.)
oring kaçağıda olduğunu tahmin etmiyorum.
peletler kağıt gibi olmuştu. FX ler bildiğim kadarı ile yumuşak. Buda etken olabilir diye düşünüyorum.
Mustafa Beyin dediğinde katılıyorum . Arkasında destek olsa bencede kırabilirdi.
Bir diğer arkadaş da haklı Tüfeği yeni tanıyoruz.
Bu tüfek için kısa mesafe derken 120 metreyide hesap etmek gerek diye düşünüyorum.
Amaç attığını vurmak değil nereye attığını bilmek bence..............
Saygılarımla.