Ortasından.Şişeyi taşın üzerinden düşüyordu. Ama kırmadı. Tekrar belirteyim.Şişe oldukça kalın. Selamlar
hasanbilir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tam güçte . Yalnız şişe sıradan kanyak şişesi değil. Cep Kanyağı olanlardan. Benzer viski şişeleride var . Epey kalınca yani. Selamlar
-
Sonunda Tüfeği kullanmak nasip oldu. Öncelikle oldukça dengeli bir tüfek.
Yaklaşık 25 metreden 2,5 cm lik Tahtayı -laminant Parkeleri orta güçte delip geçiyor.
Soda şişelerini rahat kırıyor denmez matkap gibi delip geçiyor.
Şişe kalmayınca şişelerin yuvarlak diplerini hedef yaptık. Resmen patlatıyor.
25 metreden küp şekerleri ve gazoz kapaklarını oturarak destekli ve çökerek desteksiz her atışta vurabiliyorsunuz. Şahsen Ayakta desteksiz 10 atışta 8 vurabiliyorum.Çevrede bulduğumuz 2 adet kanyak şişesinden birini 80 büyük adımdan(boyum 1.90 ve adımlarımın büyük olduğunu hesap edersek her adım 1 mt desek yanılma payı yaklaşık +-2 metredir.) kırdı.
136 adımda(En az 120 mt diyebiliriz.) Şişeyi zorda olsa vurabildim ama sadece düşürebiliyor. Kıramadı . Sıradan bir şişeyi de o mesafeden kırar diye düşünüyorum.
120 metre civarı mesafede 20 mt sıfırlamasına göre 30-35 cm gibi düşme yaptı. Hafif Rüzgarlı Havada.en sonundada 20 metrelerden sigara izmaritlerini vurmaya başladık.
Hatsandan sonra (3 şarjörde tüpün yolunu tutuyorsunuz ) Hacimli tüpü çok büyük bir avantaj. Scuba Tüpüm Tam dolu olmadığı için 180 barlarda doldurabildim ve 180 ila 120 bar aralığında attım. Ama Dolum araları kaç şarjör saymadım ama oldukça uzun. Scuba Tüple tüfeğe dolum yapmayı özlüyorsunuz .
Ama Hatsanın da hakkını yemeyelim oda 70 metrelere kadar aynı performansı gösteriyor. (Gazoz kapağı -Küp Şeker-Sigara izmariti)
Susturuculu ve susturucusuz isabet sapması olmadı bende.
Grupman soranlar olabilir. Grupman denemedik ama Ben dürbünü ayarlarken 5 pellet atıyorum. Bunları grupman sayarsak 20 metrede her seferinde tek delik yaptık.
20 metreden 2,5 cm lik tahtaya ucunu batırarak sabitlediğimiz çiviyi (Bildiğimiz inşaat çivisi) tahtaya 4 mm kadar çaktı ve pellet çivinin başında yapışıp kaldı.
Merak eden olabilir diye şunuda belirteyim Kullanılan Pellet Fx (Yatagundan alınma)
Tüm bunları neden fotoğraflamadınız sorularını duyar gibiyim .:) Bizim oğlan fotoğraf makinesinin hafıza kartını laptopun üzerinde evde unuttuğundan dolayı yapılan deneme atışları belgesizdir.
Satınalmayı düşünüp karar veremeyenler tüfekten beklentileri konusunda (yazdıklarım Teknik veri içermiyor olsada ) azda olsa bir kaç soruya cevap bulmuşlardır diye düşünüyorum.
Saygılarımla ; Keyifli ve kazasız atışlar.
-
Ynlış biliyor olabilirim. Tepme değil ama bir miktar Titreşim var . Zamanla ayar isteyebilirler bence her ne kadar tepmasizde olsa. Selamlar
-
Harika fotoğraflar . Gidemeyip merak eden arkadaşlar için çok iyi bir görsel kaynak . Çok Teşekkürler. Selamlar
-
hayırlı uğurlu olsun.fotoraflarını bile seyretmek büyük mutluluk.güle güle kullan.
İyi temennilerde bulunan ve bulunacak tüm arakadaşlara sonsuz Teşekkürler. İnşallah herkes gönlündekine sahip olur. Saygı ve Selamlarımla... -
Güle güle kullanın. Allah kazadan beladan uzaktutsun arkadaşım.
Teşekkürler
-
Teşekkürler. Selamlar
-
-
Problem değil, yeri gelmişken namlu tutucunun setiskur vidasınıda aşırı zorlamayın ve sakın vidaya Loctite sürmeyin.
Anladım Mustafa bey her dakika bir şeyler öğreniyoruz. Asıl keyif bu . Teşekkürler.(Bu arada namlu tutucu alyan anahtarı kaç no?)
-
acemilik namlu tutucuydu. Özür dilerim
-
Hasan bey hayırlı olsun
Moderatörü tam sıkmadan atış yapmayın, silahın dış çelik aksamlarını haff yağlı bir bezle silmek dışında kesinlkle silaha sıvı - katı hiç bir yerini yaplamayın, sadece namlu başlangıcındaki O Ring e arada bir eser miktarda sentetik gres uygulayın, birde çantası dışındaki kartonu atmayın 1 yıl sonra bakım için göndermeniz gerektiğinde çantanız kargoda hasar almamış olur, susturucu takılı ikende keçe pelet kullanmayın.
moderatörü sıkamadım uygun alyan anahtarım yok temin edince sıkıcam. Uyarılarınızı dikkate alıcam .Tekrar teşekkürler . Selamlar
-
Arkadaşlar uyarılarınızı dikkate alarak evde atıştan vazgeçtim. Ürünlerin resimlerini yayınlamaya çalıştım. Yataguna ve Mustafa Beye tekrar teşekkürler. İtina ile paketlenmiş tek tek tüm ürünler. Süper kaliteli ürün. Atışlar haftasonuna kaldı artık. Tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler . Selamlar ....
[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/090430/temp/7h5lsran.jpg][Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/090430/temp/qnzkrog9.jpg][Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090430/temp/me7lpsbx.jpg][Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/090430/temp/k7nz6s3w.jpg]
-
Tüm arkadaşlara iyi dileklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Keyifli ve kazasız atışlar..
-
Siparişini vermiş olduğum ürünlerin Kargo tarafından adresime teslim edildiği bilgisi tarafıma ulaşmıştır. Bu akşam becerebilirsem fotoğrafları ile birlikte ilk izlenimlerimi paylaşmaya çalışırım.
Mustafa Serdar Bey'e öncelikle işine ve hobisine olan saygısından ve bıkmadan usanmadan yaptığı yardımlardan dolayı çok Teşekkür ederim.
Yaklaşık 2 saat sonra (Tüfeğin dolu gelip gelmediğini bilmiyorum ) 10 metre grupmanı dener ve yayınlamaya çalışırım . Malum evin en uzun yeri koridor ve oda ancak 10 metre geliyor . Selamlar
-
-
Attığını vurmak olmamalı amaç ; nereye attığını bilmek gerek . Buna da tecrübe gerek Saygılar
-
Duble Actiondan feragat ederseniz silahınız her atışda horozu manuel kurmanız gerekir, zaten Duble Action kullanımında isabet sıfıra iniyor ama çok yakından bir vahşi hayvan saldırısına uğrarsanız canhavli ile duble actionu mükemmel kullanırsınız.
vahşi hayvan saldırısı v.b. tehlikeli durumlar hariç mükemmel . Attığını vurmak isteyenler için . Teşekkürler
-
peki double action mekanizmanın ar6 ya sağladığı yarar ile selenoid tetik sisteminin muhtemel sağlayacağı yararı kıyaslarsak ne gibi artı yada eksiler ortaya çıkar double action mekanizmadan feragat etmek silaha muhtemel olarak pozitif yansır mı
ne götürür ne getirir bende merak ettim . Selamlar
-
3000 atısta bır pıl sarj etmek her 40-50 atıstan sonra pompa basına gecmenın yanında hatırlanmıyacak bı ayrıntı bence. ergonomı hıc sorun olmaz oyleyse. elektronık tetıklı bı pcp kullanırsınız ama hıcbı kulfetı olmaz.
hicbir külfeti olmaz derken ?